fsbmaniac Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Παιδια τις δοκιμασα και επαθα πλακα κρατανε θα ελεγα παραπανω απο τις "γνωστες" αλλα πανακριβες και θεωρησα πολυ καλη την τιμη.Επισης δοκιμασα και ενα ζευγαρι επαναφορτιζομενες ΑΑ 2850mAh τις ιδια εταιριας ,το θεωρησα παρα πολυ καλη τιμη και η εξυπηρετηση ηταν αμεση.ο ανθρωπος με βοηθησε στην επιλογη για τις επαναφορτιζομενες και φανηκε εξαιρετικος γνωστης του αντικειμενου. http://www.helital.gr/mpataries/mpataries-ansmann/mpataries-ansmann-alkalikes/mpataries-ansmann-alkalikes-red/AA-LR6-20%CF%84%CE%BC%CF%87 Και εδω οι επαναφορτιζομενες http://www.helital.gr/mpataries/mpataries-ansmann/mpataries-ansmann-epanafortizomenes/AA%202850%20mAh
washcloud Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Στις λαϊκές πάντως βρίσκεις (αλκαλικές, δεν λέω για επαναφορτιζόμενες) ΑΑ (LR3) με 1€/4=5€/20 (άρα μισοτιμή σχεδόν) και κρατάνε μια χαρά...
exypnakias Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Παιδια τις δοκιμασα και επαθα πλακα κρατανε θα ελεγα παραπανω απο τις "γνωστες" αλλα πανακριβες και θεωρησα πολυ καλη την τιμη.Επισης δοκιμασα και ενα ζευγαρι επαναφορτιζομενες ΑΑ 2850mAh τις ιδια εταιριας ,το θεωρησα παρα πολυ καλη τιμη και η εξυπηρετηση ηταν αμεση.ο ανθρωπος με βοηθησε στην επιλογη για τις επαναφορτιζομενες και φανηκε εξαιρετικος γνωστης του αντικειμενου. http://www.helital.gr/mpataries/mpataries-ansmann/mpataries-ansmann-alkalikes/mpataries-ansmann-alkalikes-red/AA-LR6-20%CF%84%CE%BC%CF%87 Και εδω οι επαναφορτιζομενες http://www.helital.gr/mpataries/mpataries-ansmann/mpataries-ansmann-epanafortizomenes/AA%202850%20mAh Για επαρχία πόσο είναι τα μεταφορικά;
Narayan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλύτερο value for money = ΙΚΕΑ 10xAA @ €2.49. Για το ελάχιστο παραπάνω που κρατάνε οι "επώνυμες" δεν αξίζει το επιπλέον κόστος.
siegfried_gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλύτερο value for money = ΙΚΕΑ 10xAA @ €2.49. Για το ελάχιστο παραπάνω που κρατάνε οι "επώνυμες" δεν αξίζει το επιπλέον κόστος. +1 και απο εμενα Sent from my iPhone using Insomnia
fsbmaniac Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Επουδεμια σχεση εχουν οι μπαταριες αυτες με της λαικης και ποσο μαλλον του ικεα ...Εγω σας εβαλα ενα προιον το οποιο ειναι επωνυμο και το ειχα δοκιμασει απο ενα φιλο που μου τα εστειλε απο γερμανια (Ειναι γερμανικο Brand ) και εψαχνα ποσο καιρο και τελικα τις βρηκα Ελλαδα και σε πολυ καλη τιμη 8 ευρω για μπαταριες που κρατανε ισαξια ισως και καλυτερα κατα τις δοκιμες μου με τις energizer κτλ ακριβες θεωρησα σωστο να το το δημοσιευσω γιατι εμεινα και ευχαριστημενος απο το προιον και απο την εξυπηρετηση. Στα superΜαρκετ εχουν 5ε 4 "καλες" ...οποτε 8 ευρω για 20 πολυ καλες μπαταριες το θεωρω τουλαχιστον τιμια τιμη για ενα εξαιρετικο προιον. Οποιος θελει λαικη παει λαικη οποιος θελει ικεα παει ικεα ,αλλα χιλιες φορες να στηριξω μια επιχειρηση Ελληνικη η οποια εχει πολυ καλη τιμη παρα το Ikea ,προσωπικη μου αποψη και θεση.
JohnnyX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 οντως καλη επιλογη του IKEA αλλα προτιμω αυτες επιλεξτε τον SJS Trading ..με 9€ δωρεαν αποστολη 32 κομματια Philips (με τη προυποθεση οτι θα κανετε παραγγελια ανω των 25 λιρων για να το παραλαβετε τσαμπα)
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Επουδεμια σχεση εχουν οι μπαταριες αυτες με της λαικης και ποσο μαλλον του ικεα ... Της λαϊκης ειναι καλυτερες απο του ΙΚΕΑ;
fsbmaniac Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ελευθερη αγορα ειμαστε εγω επειδη εχω δοκιμασιε τα παντα απο μπαταριες γιατι χρειαζομαι παρα πολλες ολο το χρονο το τελευταιο 6μηνο εχω καταληξει σε αυτες που αναφερω και ειδικα οι επαναφορτιζομενες τους ειναι απαιχτες ,απο εκει και περα ο καθενας πρατει οπως νομιζει..τζαμπα το flame δεν υπαρχει λογος... Για μεταφορικα κτλ μπορειτε να επικοινωνησετε με το καταστημα δεν ξερω καθολου , μου τις εφερε ο φιλος μου και τον ρωτησα απο που της πηρε κα μου εδωσε το site του καταστηματος...
Bourdoulas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Εντάξει ρε παιδιά μια πρόταση έκανε το παιδί. Μην το φάτε!
fsbmaniac Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Εγω τις βαζω σε φακους led μεγαλους και γιαυτο ειπα οτι επαθα πλακα με την διαρκεια τους...οι philips-sony-κτλ mainstream εταιριες δεν λεω οτι ειναι κακες αλλα χανουν ενεργεια γρηγορα ,εγω τις δοκιμασα τις ANSMANN και εν συγκριση με τις πολυ ποιο ακριβες duracel plus και την καλη σειρα της Energizer (που ειναι πολυ καλυτερες απο τις Philisp) ειναι ισαξιες . Η εταιρια παραγει και φακους led γιαυτο μπηκα στο τρυπακι να τις δοκιμασω και εμεινα εκπληκτος... Απο εκει και περα δεν υπαρχει λογος ουτε απαξιωσης του post μου ουτε flame...
washcloud Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 ...τί θα γίνει, εσύ "την άποψή σου/την εμπειρία σου μοιράζεσαι", και όποιος λέει την δική του "κάνει φλέιμινγκ"...; Πού δηλαδή το είδες να γίνεται, και από ποιόν...; Κατά τ' άλλα -εδώ η δική μου άποψη/εμπειρία- όταν της λαϊκής βγαίνουν σχεδόν μισοτιμή από αυτές που προτείνεις, και κατά το ήμισυ να διαρκούν, πάλι χαμένος δεν βγαίνει κανείς. Όσο για το πόσο τελικά κρατάνε οι μεν σε σχέση με τις δε, τί έχεις να χάσεις αν πάρεις και...λαϊκίσιες και συγκρίνεις τον χρόνο διάρκειας; Έτσι για να έχεις άποψη πιο ολοκληρωμένη... Τέλος, αν δεν κάνω λάθος, αυτές που πρότεινες, τις έχω δει σε κάποιο μεγαλοκατάστημα (Καρφούρ ίσως), και παίζει να είναι κατά τί φθηνότερες από το κατάστημα που εσύ πρότεινες. Εντάξει ρε παιδιά μια πρόταση έκανε το παιδί. Μην το φάτε! ...προσωπικά προτιμάω να φάω κανένα παΐδι από το να φάω το παιδί πάντως.
JohnnyX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 το σχολιο μου ηταν σε σχεση με τις IKEA ..και καμια διαθεση για flame !! οι 12χΑΑΑ που postare ο zizu ..καλη τιμη αν μη τι αλλο (δυστυχως η δωρεαν αποστολη θελει μεγαλη παραγγελια)
HERTHAN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 12 x AAA @ 2.18 Euro 12 x AA @ 3.50 Euro Τελειες τιμες αλλα θελει και 5 ευρω για αποστολη ρε γαμωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα