abyssaki Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδιά. Έχω ένα λάπτοπ Packard Bell, συγκεκριμένα το notebook ENTJ65 και σας παρουσιάζω το ιστορικό του προβλήματος: Σπάνια, πολύ σπάνια όταν άνοιγα τον υπολογιστή και έκανα συνδεση, πριν μπει κανονικά εμφάνιζε το χρώμα της επιφάνειας εργασία που έχω πισω απο το φοντο. Πολύ σπάνια όμως. Επίσης είχε τύχει 1-2 φορές στον 1.5 χρόνο που το έχω να κάνει συνδεση και να μεινει αιωνίως στο "Καλώς ορίσατε", οπότε τον έκλεισα με τη βία και συνδεθηκε την επομενη κανονικά. Χτες το πρωί που τον άνοιξα, μετά τη συνδεση στο λογαριασμό εμφάνισε μια οθονη η οποια μου φάνηκε λευκή ή γκρίζα. Υπήρχε το βέλος του ποντικιου και κουνιοταν κανονικά. Μετά απο λίγο (30'' -1') συνδέθηκε κανονικά. Xτες το βραδάκι εγινε αυτόματα κάποιο update των windows. Σημερα το πρωί επιχείρησα να το ανοίξω και όταν έβαζα τον κωδικο κόλλαγε στο "καλως ορισατε". Εμπαινε ακόμα και σε αναμονή αλλά δεν ξεκινουσε με τιποτα. Τον έκλεισα 2-3 φορές και τίποτα, πάλι τα ίδια. Κάποια στιγμή επιχειρησα ασφαλή λειτουργία, στην οποια μπήκε κανονικα. Κάνω επανεκκίνηση να συνδεθώ κανονικά, πάλι "καλως ορισατε" χωρίς να συνδεθει ποτέ. Στη συνέχεια, μεσα στο safe mode εκανα ελεγχο για ιους και το avast δε βρηκε τιποτα. Εκεί ανέλαβε ο αδερφος μου και έκανε επαναφορά στην προηγουμενη έκδοση για να φυγει το τελευταιο update. Κανουμε επανεκκινηση, βαζω κωδικό, καθυστερει ελάχιστα στο "καλως ορισατε" και μετά βγάλει λευκη οθονη (εμενα μου φαινεται γκρι) και μετά απο 30''-1' μπαίνει κανονικα. Στη συνέχεια έκανε ένα update το avast και εκανε επανεκκίνηση η οποια έγινε κανονικα χωρίς κανενα πρόβλημα, καθυστερήσεις, λευκες και γκριζες οθονες. Συνδέθηκε και μπηκε κατευθειαν. (δεν τον εχω ανοιγοκλεισει αλλη φορά σημερα...) Ο αδερφος μου ο οποιος ασχολειται ερασιτεχνικα (δηλαδη δεν ειναι ηλεκτρολογος ΗΥ ο ανθρωπος αλλά έχει κάποιες γνώσεις και εμπειρια) υποστηριζει πως ειναι προβλημα στην κάρτα γραφικών και αργά ή γρήγορα θα μας αφήσει χρόνους... Ποια η γνώμη σας; Τι μπορώ να κάνω απο δω και μπρος για να το τσεκάρω αυτο το ενδεχομενο; Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω με αγωνία τη γνώμη σας, γιατι δεν ειναι καιρος για τέτοιες αγορές :'( ΥΓ. Το λάπτοπ αγοράστηκε πριν 1 χρόνο και 9 μήνες απο το e-shop.gr Η εγγυηση να είναι 1 χρόνο ή να ισχύει κάτι για 24μηνη ευρωπαική εγγύηση; Πχ στο site της packard bell αναφέρει: "Ο καταναλωτής έχει νόμιμα δικαιώματα δυνάμει της ισχύουσας νομοθεσίας που διέπει την πώληση καταναλωτικών αγαθών και αυτή η εγγύηση δεν αποκλείει, περιορίζει ή αναστέλλει οποιαδήποτε τέτοια εφαρμόζομενα δικαιώματα. Για παράδειγμα, οι καταναλωτές έχουν 24 μήνες εγγύηση που αρχίζει από την ημερομηνία αγοράς - ανεξάρτητα από το τι αναφέρεται σε οποιαδήποτε καρτέλα εγγύησης ή άλλα έντυπα."
Dexterpap Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Γεια σου φιλε, αφου ειπες οτι στο safe mode μπαινει κανονικα, δες με live cd των ubuntu αμα σου δημιουργει το ιδιο προβλημα.
liakjim Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Τσεκαρε τον σκληρο σου με αυτο : http://sourceforge.jp/projects/crystaldiskinfo/downloads/56196/CrystalDiskInfo5_0_0.zip/ Αν ο σκληρος βγει οκ τοτε κανε ενα backup τα αρχεια σου κ κανε format.
AccountSaver Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 συμφωνώ με τον liakjim ,αν θέλεις βοήθεια εδώ είμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα