Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 δε γινεται να εχεις 4 καναλια σε ηχο στο αυτοκινητο εκτος κι αν παιζεις SA-CD... ο στερεο ηχος που θα παιζεις απο cd η Mp3 θα ειναι στερεο ειτε εχεις 2 καναλια ειτε 4 ειτε 6. για μενα το ιδανικοτερο στησιμο ηχοσυστηματος ειναι 2 ηχεια καλα μπροστα,σε ενισχυτη,και ενα subwoofer στο πορτπαγκαζ κι αυτο στον ενισχυτη. η πηγη δε προκειται να καταφερει να βγαλει αξιολογο ηχο... ποσο budget εχεις?
Alxnks Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Λογικά κάνα 10-15ευρω για τα καλώδια, αφού όλα τα αλλα τα έχει πάρει λέει το παλικάρι! Τι setup (όπως αυτό που περιγράφεις) προτείνεις με αυτό το budget?!
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 εψαχνα καιρο κι εγω να παρω και ειχα καταληξει σε αυτα τα ηχεια pioneer TS-E170Ci τελικα δε τα πηρα λογω οικονομικης κρισης
Alxnks Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 εψαχνα καιρο κι εγω να παρω και ειχα καταληξει σε αυτα τα ηχεια pioneer TS-E170Ci τελικα δε τα πηρα λογω οικονομικης κρισης α εγω 3 χρονια πριν, που δεν ειχε μπει καλα η οικονομικη κριση, πηγα και τα εσκασα για αυτα εδω για μπροστα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος: http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_esk165l.pdf στον ts, να πω απλα να παει σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα ειδη και να τους πει οτι θελει καλωδιο για ηχεια που θα παιξουν χωρις ενισχυτη και θα του δωσουν οτι πρεπει. μην καθεται τωρα να μπλεκει με διαστασεις κτλ να του λεμε απο ιντερνετ, δεν θα βγει ακρη.
Teo1303 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 εψαχνα καιρο κι εγω να παρω και ειχα καταληξει σε αυτα τα ηχεια pioneer TS-E170Ci τελικα δε τα πηρα λογω οικονομικης κρισης Καλα μιλαμε οσο κανει ολο το πακετο που πηρα 170€ κανει αυτο που δε το πηρες.Ωραιο δε λεω αλλα αν περασω απο κατω απο στενα θα σπανε τζαμια ειπαμε οχι και ετσι.. Η πηγη εχει μονο ενα ζευγαρι πισω για RCA οποτε και τα 2 δε μπορω να τα βαλω emp+ sub.Η το ενα ή το αλλο Δες στο you Tube αυτο (YelLowBug demo)και αυτο(FUSCAS TUNING)δες τις photo με τα ηχεια και αυτο(Fusca Hobby Cuiabá). Ενταξει too much θα ελεγα. οχι και pimp my ride κατασταση.Ωραια φαση παντως.Οσο για το τελευταιο video θα με πανε μεσα αν παιζω τοσο (Fusca Beats Bass Batendo forte!!!) ή ετσι δες ηχεια και ποσα (fusca tuning vocho 2012) Λογικά κάνα 10-15ευρω για τα καλώδια, αφού όλα τα αλλα τα έχει πάρει λέει το παλικάρι! Τι setup (όπως αυτό που περιγράφεις) προτείνεις με αυτό το budget?! Ενταξει πηρα καλωδια.Thanks.2 κλωνο απλο μαυρο κοκκινου χρωματος.Τωρα για παραπερα βλεπω τι θα κανω
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 αυτα τα ηχεια δεν εχουν τρομερη ενταση,απλα για τα λεφτα τους εχουν υπερβολικα καλη ποιοτητα ηχου που συγκρινεται με ηχεια με 2πλασια και 3πλασια τιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα