Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Μιας και το παλιο ηχοσυστημα ηρθε στο τελος του(ηταν της Interconti CR3912) ηρθε η ωρα να παρω νεο της Pioneer DEH 3400UB με ηχεια 17αρια 2 δρομων για μπροστα στις πορτες και 10αρια πισω όλα Pioneer.Στο αμαξι ομως ποτε δεν ειχα βαλει πισινα ηχεια οποτε πρεπει να παρω καλωδια ηχου για ηχεια αυτοκινητου.Επειδη ομως υπαρχουν αρκετα εχω μπερδευτει λιγο για παραδειγμα βλεπω με κατι χαρακτηριστικα σε ιστοσελιδες οπως 2x 2,5mm εις το τετραγωνο ή 2x 3,5mm εις το τετραγωνο κλπ.Τα ηχεια ειναι TSG 1021i για πισω και TSG 1722i για μπροστα. Τι καλωδια ακριβως πρεπει να παρω σε χαρακτηριστικα????Υποψιν οτι δεν θα βαλω ενισχυτη ουτε subwoofer.Μπορειτε να βοηθησετε???

Δημοσ.

θα προτεινα να μη βαλεις πισω ηχεια.μονο ενταση δινουν,και χαλανε τον ηχο αρκετα...

βαλε απλα 2 πολυ καλα ηχεια μπροστα...

τι εχεις σκοπο να βαλεις μπροστα?

Δημοσ.

ειναι σπαστικο ομως για να ακουν οι πισω να πρεπει να τσιτωνει τα μπροστα και να ξεκουφαινεται εκεινος και να μην μπορουν να αλλαξουν μια κουβεντα που θα αλλαζαν αν επαιζαν 4 ηχεια σε νορμαλ ενταση. επισης...οταν λες καλα ηχεια για μπροστα, ακομα και καλα διαιρουμενα να βαλει, οδηγωντας τα μονο απο πηγη απευθειας κι οχι ενισχυτη (οπως λεει), παλι δεν θα δει καμια τρελη ποιοτητα, ειδικα οταν θα αναγκαζεται να τα τσιτωνει για τον προηγουμενο λογο. ας βαλει 4 κι αμα δεν θελει να παιζουν παντα, υπαρχει και το fader.

Δημοσ.

συνηθως οι πισω ειναι αυτοι που ξεκουφαινονται οταν βαζεις δυνατα,γιατι πισω τα ηχεια ειναι σε εταζερα,ακριβως στο υψος του αυτιου τους...

Δημοσ.

οχι παντα κι οχι απαραιτητα. κι ειπαμε, ολα τα στερεο (και τα πιο φτηνα) εχουν fader...

Δημοσ.

Ευχαριστω παντος για τις απαντησεις.Οσο για το αμαξι ενισχυτη δε χρειαζομαι γιατι προκειται για κλασικο Σκαραβαιο και δεν χρειαζεται ουτε τερμα να παιζω μουσικη.Ο χωρος του αμαξιου φτανει για 4 χωρις ενισχυτη μια χαρα.Απλα δε καταλαβαινω τις διαστασεις καλωδιων.Ελπιζω να βρω σε ηλεκτρονικου υλικου μαγαζια και αν δωσω της Pioneer τα μοντελα των ηχειων που πηρα να καταλαβει τι θα μου δωσει

Δημοσ.

Ειδικά ο σκαραβαίος που έχει φοβερή μόνωση και το μοτέρ δεν θορυβεί καθόλου, δεν χρειάζεται ενισχυτή.. :rolleyes:

Εχεις μπει σε κλασικο Σκαραβαιο ποτε????Εκει να δεις show.Με το μοτερ πισω και να τρεχεις πανω απο 130 και ειδικα με τη ζεστη τωρα και τα παραθυρα ανοιχτα ειναι να φορας τα ακουστικα οπως οι μηχανικοι σε αγωνα της F1 ή αν βαλεις το αμαξι σου για παραδειγμα στο dyno για μετρηση ιπποδυναμης.Δες στο You Tube βιντεακια και θα καταλαβεις.Εγω το αμαξι εγω το ευχαριστιεμαι το σουφρωσα απο τον daddy το εκανα ανα project των 20000€ και παει πυραυλος.Και θα πω και κατι για ολους οτι παντα ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ.Βλεπω κατι 20χρονα και δε καταλαβαινουν τι εστι να τρεχεις νομιζουν οτι ετσι ειναι το τιμονι πολυ τρεξιμο.Τουλαχιστον εμεις 30+ το μυαλο μας επηξε πια.Οτι αμαξι και να εχει ο καθενας μη ξεσκιζεστε ειναι κριμα.Αυτα παιδια

Και στο κατω κατω τι να το κανω το amp????Μια χαρα ημουν και με 2 ηχεια.Τωρα θα βαλω 4

Δημοσ.

για να χεις surround πρεπει να εχεις 4 διαφορετικα καναλια

τωρα θα εχεις 2 καναλια και θα τα ακους 2πλα.

ο ηχος θα ειναι πιο σωστος αν εχεις μονο ενα ζευγαρι ηχεια

Δημοσ.

για να χεις surround πρεπει να εχεις 4 διαφορετικα καναλια

τωρα θα εχεις 2 καναλια και θα τα ακους 2πλα.

ο ηχος θα ειναι πιο σωστος αν εχεις μονο ενα ζευγαρι ηχεια

Ωραια. Και τι θα μου προτεινες να κανω????4 καναλια πως????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...