Προς το περιεχόμενο

Hitachi Touro Desk DX3 2TB External Hard Drive usb 3.0 @ £63.99 ~ 80€ @ amazon.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγουν τα κουτιά για να γίνουν εσωτερικοί έτσι δεν είναι; Γιατί θέλω να πάρω τρεις να φτιάξω νας σερβερ μιας και ο 3Κ7000 έχει πολύ καλές κριτικές σαν εσωτερικός και επίσης δεν παίζει κανένας εσωτερικός ποιο φτηνός...

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δηλαδη και γω που παραγγειλα εναν WD 2TB USB 3.0 απο amazon.co.uk θα χρειαστω ανταπτορα ετσι?

Sent from my iPod touch using Insomnia

Οι εξωτερικοί WD MyBook, που αγόραζα τα προηγούμενα χρόνια από το Amazon.co.uk, είχαν τροφοδοτικά για την Ευρώπη και την Αγγλία αλλά, τελευταία, έχουν μόνο το Αγγλικό.

Επειδή, για λόγους ομοιομορφίας στη βιβλιοθήκη, αγοράζω συστηματικά τους MyBook, έχω τοποθετημένα στα πολύπριζα, δύο τροφοδοτικά των παλαιότερων εκδόσεων που είχαν βύσμα ευρωπαϊκό και τα χρησιμοποιώ και στους νεώτερους.

Πάντως, το θέμα του βύσματος είναι δευτερεύον, όπως έχουν αναφέρει αρκετοί, στην αγορά ενός εξωτερικού δίσκου.

Δημοσ.

Ανοίγουν τα κουτιά για να γίνουν εσωτερικοί έτσι δεν είναι; Γιατί θέλω να πάρω τρεις να φτιάξω νας σερβερ μιας και ο 3Κ7000 έχει πολύ καλές κριτικές σαν εσωτερικός και επίσης δεν παίζει κανένας εσωτερικός ποιο φτηνός...

αν ανοιξεις του κουτι του ναι θα βρεις εναν 3,5'' σκληρο δισκο μεσα που μπορεις να τον κανεις επειτα εσωτερικο :)

Δημοσ.

αφου μπορεις να τον ξαναβαλεις στο κουτι αν χρειαστει κατι τετοιο..

Υπάρχουν ταινίες ασφαλείας σε πολλές εταιρίες και πλέον βρίσκονται μέσα στο κουτί και όχι έξω όπως παλιά.

Αυτό που λέω το πρωτοσυνάντησα σε εξωτερικό Seagate 2,5" 1TB προ 2,5-3 ετών.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που λέω το πρωτοσυνάντησα σε εξωτερικό Seagate 2,5" 1TB προ 2,5-3 ετών.

Σωστα. (Δεν υπηρχε παντως 2.5'' 1TB πριν 2.5-3 ετη. )

Και εγω εχω συναντησει ταινιες ασφαλειας πολλες φορες. Πχ πριν 2-3 χρονια σε 500GB seagate 2.5'' η ταινια ασφαλειας ηταν μεσα - πανω στην μια απο τις 4 βιδες και σε verbatim 3.5'' 1TB προ 2 ετων που η ταινια ηταν εξω οποτε δεν "μπορεις" να ανοιξεις καν τη θηκη. (τις ανοιξα παντως ολες "αδιαφορωντας") . Επισης σε WD elements προ 5ετιας (εκεινους με τις θηκες αλουμινιου 500GB + 1TB) σε βιδα εξω.

Δημοσ.

Οπως και να εχει εξωτερικο δισκο τον ανοιγουμε μονο αφου ληξει η εγγυηση ή εαν χαλασει ο controller και θελουμε τα δεδομενα μας. Αλλιως απλώς δε λεει..Και αν ειναι ελατωματικός και σε 5-10 μερες βγαλει προβλημα?Θα τον εχουμε ανοιξει απτην πρωτη μερα χανοντας 80 ευρω? Απλως μη το κανετε.

Δημοσ.

τους deskstar παλια τους λεγανε deathstar γιατι εχανες ολα τα δεδομενα σου σιγουρακι- εχει βελτιωθει καθολου η hitachi απο τοτε?

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή παιδιά,γνωρίζει κάποιος επειδή θέλω να παραγγειλω και κάτι άλλο μαζί

το οποίο είναι διαθέσιμο, θα το στείλουν αυτό η θα τα στείλουν όλα μαζί μόλις

είναι διαθέσιμος και ο σκληρός.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή παιδιά,γνωρίζει κάποιος επειδή θέλω να παραγγειλω και κάτι άλλο μαζί

το οποίο είναι διαθέσιμο, θα το στείλουν αυτό η θα τα στείλουν όλα μαζί μόλις

είναι διαθέσιμος και ο σκληρός.

Ευχαριστώ.

Αν δεν επιλέξεις στο σημείο πρίν την τελική παραγγελία το "Group my items into as few deliveries as possible" τότε θα σου έρθουν ξεχωριστά με πρώτο το άμεσα διαθέσιμο.

Δημοσ.

Αν δεν επιλέξεις στο σημείο πρίν την τελική παραγγελία το "Group my items into as few deliveries as possible" τότε θα σου έρθουν ξεχωριστά με πρώτο το άμεσα διαθέσιμο.

Σωστό, αλλά αυτη η υπηρεσια χρεωνεται. Προσοχη !!

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, αλλα με την εξης διαφορα. Αν επιλεξεις να σταλουν χωριστα θα χρεωθεις μεταφορικα. Αν επιλεξεις να σταλουν ολα μαζι, δεν θα χρεωθεις μεταφορικα ΚΑΙ επειδη το αμαζον ειναι large με τους πελατες του θα στα στειλει μονο του χωριστα! Οποιο ειναι διαθεσιμο θα φυγει τωρα και ο δισκος οταν και ΑΝ γινει διαθεσιμος. Επομενως πληρωσεις δεν πληρωσεις  εξτρα, η παραγγελια θα σπασει ;)  

Δημοσ.

Ναι, αλλα με την εξης διαφορα. Αν επιλεξεις να σταλουν χωριστα θα χρεωθεις μεταφορικα. Αν επιλεξεις να σταλουν ολα μαζι, δεν θα χρεωθεις μεταφορικα ΚΑΙ επειδη το αμαζον ειναι large με τους πελατες του θα στα στειλει μονο του χωριστα! Οποιο ειναι διαθεσιμο θα φυγει τωρα και ο δισκος οταν και ΑΝ γινει διαθεσιμος. Επομενως πληρωσεις δεν πληρωσεις  εξτρα, η παραγγελια θα σπασει ;)  

Σωστός. :)

Δημοσ.

Ρε χαλαρωστε με το θεμα του ανταπτορα φαγατε 4-5 σελιδες ! Ενας ανταπτορας για τις βρετανικου τυπου μπριζες ειναι, δεν ειναι βρετανικο δεξιοτιμονο αυτοκινητο. Οπως βαζετε ανταπτορα σουκο καποιες φορες, ε ενα και το αυτο και σε κοστος και σε "αποδοση".

Και οποιου πιανουν τα χερια μπορει να βγαλει τη βρετανικη πριζα και να τοποθετησει ευρωπαικου τυπου και ουτε ανταπτορες, ουτε εξοδα αποστολης, ουτε τιποτα. Και κανονικα πρεπει να πιανουν τα χερια ενος 90% εδω μεσα, αλλιως τι διαολο τεχνολογικο φορουμ ειμαστε και τι διαολο κεφι κανουμε για την πληροφορικη αν δεν μπορουμε να ξεβιδωσουμε μια γειωση, μια φαση και ενα ουδετερο και να τα ξαναβιδωσουμε :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...