Προς το περιεχόμενο

Hitachi Touro Desk DX3 2TB External Hard Drive usb 3.0 @ £63.99 ~ 80€ @ amazon.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.0x0.jpg

1.0x0.jpg

Σε αυτό το ανταπτοράκι αναφέρομαι. Κάνει και για άλλα βύσματα (US, UK, AU, Chinese, Korean κλπ).

Υπάρχουν φυσικά και πιό φτηνά (non-Universal) και υποδεέστερα κατασκευαστικά, προτιμώ αυτό γιατί έχει πιο χοντρούς ακροδέκτες από τα φτηνλα και κάνει μετατρέπει όλες τις πρίζες.

+ ότι εξέχει πιό ψηλά στο πολύμπριζο, πράγμα που διευκολύνει άλλα καλώδια, βύσματα ή τροφοδοτικά να πατάνεχωρίς να εμποδίζει το ένα το άλλο.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το κοψιμο σημαινει οτι αν για καποιο λογο πεθανει ο μετασχηματιστης που λογικά εχει μεσα, στην εγγυηση δεν θα σε καλυψει..

Το ανταπτορακι που δειχνεις φιλε plpapadopoule ειναι ακριβωςσ αυτο που ειχα παρει στο 1.5 ευρω σε γειτονικό μαγαζί.Αρκετα καλη κατασκευη.

Για αυτο λεω.Πριν αρχισετε να ψαχνετε πατε μια βολτιτσα στο μαγαζι της γειτονιας σας..Μπορει και να βρειτε κατι καλο..Η μπορει και να σας πιασουν τον κ@@@ .Ποτε δε ξερεις ομως B)

Δημοσ.

Οπως ειπα 1-1.5 ευρω απο μαγαζι με ηλεκτρονικά. Προσωπικά ειχα παρει απο γειτονικο μικρο μαγαζακι με 1.5 ευρω(και μετα ειδα στη cosmodata με 60 cents,ελπιζω να ξαναφερει..

Αν δεν εχεις μαγαζι με ηλεκτρονικα κοντα σου ,παρηγγειλε να σου το φερουν και πληρωσε μετφορικα 10 ευρω τι να πω :) Υπαρχουν και στο ebay γυρω στα 3 ευρω με μεταφορικά αν εισαι επαρχια(προσοχη να εχει γειωση..

σπουδαια λυση! χαχχα..

απο eBay παντως δεν στελνουν ελλαδα ολα και οσα στελνουν τα μεταφορικα ειναι 300% της τιμης του ανταπτορα..

η καλυτερη λυση ειναι να στειλω κανα γνωστο μου απο αθηνα σε κανενα "μαγαζακι" να μου παρει.. ετσι κιαλλιως θα αργησει να ρθει ο σκληρος

Δημοσ.

Επιτέλους, μια πολύ καλή τιμή για 2 tb δίσκο. Ελπίζω να είναι η αρχή κ για άλλους... Σε ευχαριστούμε ts.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι δίσκο έχει μέσα και δεν ξέρω πότε θα είναι διαθέσιμος.

Η τιμή πάντως τα σπάει για 3.5" εξωτερικό 2TB usb 3.0.

Όποιος θέλει εξωτερικό αποθήκης σε καλή τιμή και δεν βιάζεται δεν χάνει κάτι να παραγγείλει.

Η Τιμή σε € μαζί με το επιπλέον ΦΠΑ για Ελλάδα βγαίνει στα 80€ με δωρεάν φυσικά τα μεταφορικά όπως πάντα.

LINK:

http://www.amazon.co...1317147&sr=1-24

LINK απο CamelCamel όπου φαίνεται η μεγάλη πτώση τιμής του σκληρού στις 63.99 λίρες χτές 02/07.

http://uk.camelcamel...duct/B006DZKBW8

Εnjoy! ;)

Το σημαντικό είναι ότι η προηγούμενη τιμή του ήταν 100 λίρες και έπεσε στις 64 !!! έστω κα δεν τον έχει άμεσα διαθέσιμο.

Πάντως, τα στοιχεία που αναγράφονται στο hardforum με κάνουν σκεπτικό.

Δημοσ.

σπουδαια λυση! χαχχα..

απο eBay παντως δεν στελνουν ελλαδα ολα και οσα στελνουν τα μεταφορικα ειναι 300% της τιμης του ανταπτορα..

η καλυτερη λυση ειναι να στειλω κανα γνωστο μου απο αθηνα σε κανενα "μαγαζακι" να μου παρει.. ετσι κιαλλιως θα αργησει να ρθει ο σκληρος

Καλά πλάκα κάνεις ? Ολόκληρη Λαμία δεν υπάρχει 1 μαγαζί με φώτα-διακόπτες-καλώδια ?

Δημοσ.

στο ebay εχει πολλα ανταπτορακια απο 40 σεντ το ενα με δωρεαν μεταφορικα τα απλα και καπου 0,80-1$ τα καλα.

με γειωση και καλη ποιοτητα ειχα παρει 8 για περιπου 5-6 $.

ερχονται σε ~20 μερες.

γιατι δεν τα βλεπετε?!

Δημοσ.

στο ebay εχει πολλα ανταπτορακια απο 40 σεντ το ενα με δωρεαν μεταφορικα τα απλα και καπου 0,80-1$ τα καλα.

με γειωση και καλη ποιοτητα ειχα παρει 8 για περιπου 5-6 $.

ερχονται σε ~20 μερες.

γιατι δεν τα βλεπετε?!

μπορεις να στειλεις κανα λινκ γιατι δεν βρηκα κατι που στελνει ελλαδα με δωρεαν μεταφορικα :-/

Καλά πλάκα κάνεις ? Ολόκληρη Λαμία δεν υπάρχει 1 μαγαζί με φώτα-διακόπτες-καλώδια ?

σε 2 μαγαζακια με καλωδια που ειχα ρωτησει στο παρελθον δεν ειχαν καθολου uk to eu ανταπτορα.

(χαχα..ολοκληρη Λαμια..20 λεπτα με τα ποδια εχεις παει απ'την μια ακρη της στην αλλη)

και αν εβλεπες σε προηγουμενο ποστ μου λεω οτι θα δοκιμασω και πιο μεγαλα καταστηματα οπως kotsovolos & multirama.. απλα επειδη προφανως δεν το βιαζομαι..ηλπιζα απο eBay να βρω κανα πολυ φθηνο

Δημοσ.

Αυτα που λενε στο hardforum, ειναι σα να βγαζουν το δισκο για πεταμα.

Δεν κατεχω τα τεχνικα που λενε αλλα αμα ειναι δισκος με προβληματικη συνεργασια με ολες τις εκδοσεις windows και τζαμπα να τον παρουμε δωρο αδωρο.

Καποιος που κατεχει ακριβως τι σηζητανε ας μας διαφωτισει

Δημοσ.

Παίδες με τους αντάπτορες ΕU το έχετε κουράσει. Αν όχι σε όλα στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών υπάρχουν αντάπτορες Αγγλικής σε Ευρωπαική φίσα. Εγώ επειδή έχω αρκετές συσκευές που χρειάστηκαν αντάπτορες βρήκα σε κατάστημα της γειτονιάς μου με 2,5 ευρώ τον ένα. Μια χαρά κάνω την δουλειά μου. :rolleyes:

Όσο αφορά τον δίσκο, ανοιξα τόπικ λόγω της εξαιρετικής του τιμής, του μεγέθους και του usb 3.0.

Όταν το άνοιξα δεν ήταν διαθέσιμος και εξακολουθεί να μην είναι.

Τώρα αν κάποιοι στο hardforum τον βγάζουν μάπα τελείως δεν το ξέρω. Πάραυτα θεωρώ υπερβολικό κάτι τέτοιο.

Προσωπικά αν δεν είχα ήδη εξωτερικούς δίσκους θα τον είχα παραγγείλει. Είμαι πολύ διστακτικός σε υπερβολικά σχόλια noobάδων. :D

Δημοσ.

σπουδαια λυση! χαχχα..

http://www.ebay.com/itm/UK-US-AU-To-EU-EURO-France-Germany-Travel-Adaptor-Plug-Convert-European-2-Pin-/221041883068?pt=Travel_Adapters_Converters&hash=item33771f77bc

Με ελαχιστο ψαξιμο στα 2 δολλαρια.Ισως βρεις και φθηνοτερα.

Σου βρηκα και φθηνοτερο(0.99+0.64 μεταφορικα) http://www.ebay.com/itm/N-US-to-EU-Travel-Home-AC-Power-Plug-Adapter-Converter-/140564875964?pt=Travel_Adapters_Converters&hash=item20ba51cabc

Δημοσ.

Δηλαδη και γω που παραγγειλα εναν WD 2TB USB 3.0 απο amazon.co.uk θα χρειαστω ανταπτορα ετσι?

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Δηλαδη και γω που παραγγειλα εναν WD 2TB USB 3.0 απο amazon.co.uk θα χρειαστω ανταπτορα ετσι?

Sent from my iPod touch using Insomnia

Αν είναι από uk σίγουρα. Οι Γερμανοί έχουν τα ίδια καλώδια με εμάς.

Δημοσ.

μπορεις να στειλεις κανα λινκ γιατι δεν βρηκα κατι που στελνει ελλαδα με δωρεαν μεταφορικα :-/

...

παρτε αυτα με 1$ που ειναι καλη ποιοτητα (δοκιμασμενα), δωρεαν αποστολη Ελλαδα, με προστασια παιδιων κ led λειτουργιας >

Link

πωλητης αξιοπιστος, τον ειχε πρωτοσυστησει εδω ο γκουρου matrixxx !

---

τον δισκο τον εβαλα παραγγελια, αχρειαστος να 'ναι :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...