Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η προσφορά εδώ

Χαρακτηριστικά:

Χωρητικότητα: 2 TB / USB 2.0

Μέγεθος: 3,5"

Τροφοδοσία: Εξωτερικό τροφοδοτικό (12V-2A)

Max. ταχύτητα ανάγνωσης: 33 MB/s (221x)

Max. ταχύτητα εγγραφής: 35,5 MB/s (238x)

Παρελκόμενα: Εξωτερικό τροφοδοτικό, καλώδιο USB

LED Display

File Format: FAT 32 (δυνατότητα μετατροπής σε NTFS με ένα απλό format δίσκου)

Συμβατός με: LINUX 2.4 και πάνω, Mac OS X 10.0 και πάνω, Microsoft Windows XP, Vista, 7

Βάρος: 950 gr

Χρώμα: Μαύρο

Υλικό: Αλουμίνιο

Δημοσ.

Μιλαμε αυτη και η αλλη "προσφορα" του groupon με το λαπτοπακι των 315 ευρω που εχουν 70% εκπτωση ειναι φανταστικοτατες! Δηλαδη αρχικη τιμη ο δισκος πανω απο 300 ευρω και το λαπτοπ πανω απο 1000! Τρεχω να παρω για ολη την οικογενεια!!!

προς αποφυγη παρεξηγησεων, ανεπιτρεπτα παραπλανητικο το παραπανω ποσοστο της δηθεν εκπτωσης του groupon, ηδη παραπονεθηκα εγγραφως, αν και ξερω οτι δεν θα πετυχω και τιποτα, και αν συνεχισουν ετσι βλεπω να με χανουν απο πελατη πολυ συντομα...

post-220488-0-33149800-1341324851_thumb.jpg

post-220488-0-41224100-1341324859_thumb.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι έχει η προσφορά του σκληρού δίσκου, δεν κατάλαβα.

Δημοσ.

Προσωπικά, όταν με τα ίδια χρήματα (89,99 λίρες, δηλαδή 113 ευρώ περίπου, με τον ελληνικό ΦΠΑ) μπορώ να αγοράσω τον WD My Book Essential 2TB usb 3.0 και όχι με usb 2.0, δηλαδή με ταχύτητες μεταφοράς 110-115 MB/s και όχι θεωρητικές 30-35, που προσφέρει ο Intenso, με εγγύηση 3 ετών και όχι 2, από την WD και με τις εγγυήσεις αγοράς του Amazon (δηλαδή δυνατότητα αντικατάστασης κλπ), θα προτιμήσω, σίγουρα, τον MyBook.

ΥΓ Τον αγόρασα ήδη, πριν από 2 βδομάδες, για δεύτερη φορά, στην ίδια τιμή, και τον έχω βάλει στόχο εάν πέσει κάτω από τις 85 λίρες.

Δημοσ.

Προσωπικά, όταν με τα ίδια χρήματα (89,99 λίρες, δηλαδή 113 ευρώ περίπου, με τον ελληνικό ΦΠΑ) μπορώ να αγοράσω τον WD My Book Essential 2TB usb 3.0 και όχι με usb 2.0, δηλαδή με ταχύτητες μεταφοράς 110-115 MB/s και όχι θεωρητικές 30-35, που προσφέρει ο Intenso, με εγγύηση 3 ετών και όχι 2, από την WD και με τις εγγυήσεις αγοράς του Amazon (δηλαδή δυνατότητα αντικατάστασης κλπ), θα προτιμήσω, σίγουρα, τον MyBook.

ΥΓ Τον αγόρασα ήδη, πριν από 2 βδομάδες, για δεύτερη φορά, στην ίδια τιμή, και τον έχω βάλει στόχο εάν πέσει κάτω από τις 85 λίρες.

Και γιατι να μη παρεις απο το amazon τον Hitachi 2Tb στα 80 ευρω?

ΟΚ Usb 2 αλλά για αποθηκη δε μας απασχολει..Ειδικά οταν η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη..Εαν παρεις 3 Hitachi στην ουσια πληρωνεις 2 WD..

• Moderators
Δημοσ.

ΟΚ Usb 2 αλλά ...

usb 2.0;

"fast USB 3.0 interface"

Και στον τιτλο του θεματος (hitachi) αναφερεται το usb3.0 ακομα και στην φωτο του κουτιου του προιοντος στο αμαζον εχει ολοκληρη σταμπα. (αν και εχουμε ξεφυγει εντελως απο το θεμα... ) 

Δημοσ.

ΟΚ Usb 2 αλλά για αποθηκη δε μας απασχολει..Ειδικά οταν η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη..Εαν παρεις 3 Hitachi στην ουσια πληρωνεις 2 WD..

Είχα γράψει το κείμενο αυτό πριν διαβάσω το θέμα για τον Hitachi.

Όπως και να έχει, τα σχόλια στο hardforum για τον εξωτ. αυτό με έχουν προβληματίσει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

OK, sorry. Απλά έκανα μια πολύ γρήγορη αναζήτηση και μου έβγαλε τον 1.5ΤΒ στα ίδιαβ λεφτά.

Δημοσ.

Μηπως ξερεις ποσο ειναι τα μεταφορικα και αν λειτουργει κανονικά με USB 2 σε windows XP o δισκος (WD My Book Essential 2 TB USB 3.0 External Hard Drive). Επισης επειδή τον έχεις ήδη, όταν κλεινεις τον υπολογιστή, κλείνει αυτόματα και ο δίσκος ή πρέπει να τον κλείσεις από τον διακόπτη του?? (σαν 1 Laccie 1Tb που έχω και μου σπάει τα νεύρα)

Δημοσ.

Μηπως ξερεις ποσο ειναι τα μεταφορικα και αν λειτουργει κανονικά με USB 2 σε windows XP o δισκος (WD My Book Essential 2 TB USB 3.0 External Hard Drive). Επισης επειδή τον έχεις ήδη, όταν κλεινεις τον υπολογιστή, κλείνει αυτόματα και ο δίσκος ή πρέπει να τον κλείσεις από τον διακόπτη του?? (σαν 1 Laccie 1Tb που έχω και μου σπάει τα νεύρα)

Off topic

1. Εάν αγοράζεις από Amazon, δεν έχει μεταφορικά.

2. Λειτουργεί και σε XP, αλλά σε usb 2 όπως έχει φίλος μου, ενώ εγώ τον χρησιμοποιώ σε Win 7 με controller usb 3.

3. Όταν κλείνει ο υπολογιστής, κλείνει και ο δίσκος χωρίς να χρησιμοποιήσεις διακόπτη. Σ' αυτή την περίπτωση, όμως, θα λειτουργήσει πάλι όταν ανοίξεις τον υπολογιστή.

On topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...