liquidice13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιον καλό ssd με τιμή< 100€ δεν με ενδιαφέρει το κατάστημα.Το υπάρχων σύστημά μου ειναι το εξής: Cpu:i5 3550 Gpu:nvidia gainward phantom 560 Ram:8 gb Hdd:500 gb Τροφοδοτικό: corsair 600 watt gaming series Θα δω μεγάλη διαφορά οσον αφορά boot time,άνοιγμα εφαρμογών κτλ??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ναι, θα δεις μεγάλη διαφορά. Στα λεφτά που κοιτάς έχεις δύο επιλογές: OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 120GB Corsair Force Series 3 120GB SATA 3 6Gb/s
liquidice13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δεν υπάρχει κάποια προσφορά απο κάποιο site/μαγαζί?? Να ρωτήσω κάτι άλλο είναι αναγκαστικο να πάω σε 120 gb και πάνω δηλαδή στα 64 gb δεν θα δω την ίδια διαφορά?? Και κάτι τελευταίο τα windows που τα έχω αποθηκευμένα στον σκληρό πρέπει να κάνω φορμάτ και να τα ξαναπεράσω στον ssd ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιατί είδα αυτήν την προσφορά απο eshop. http://www.e-shop.gr/s/PER.320120/OCZ-OCZSSD2-2VTXE60G-60GB-VERTEX-2-E-VERSION-SATAII-25---SSD.html
dimitrisOS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ναι υπορχεωτηκα πρεπει να κανεις format ακομα δεν μας ειπες ποια μητρικη εχεις λογικα θα δεχεται sata3 και εγω αναμεσα σε αυτους τους δυο ειμουν και πηρα των ocz γιατι ηταν πιο φτηνος πριν μισο χρονο των ειχα αγορασει 170 ευρο και τωρα εχει 100 ευρο deit: Ειναι 60gb αλλα οι vertex ειναι πιο γρηγοροι για εμενα παρε των agility που ειναι 120gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα