Προς το περιεχόμενο

omega OT107 tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά έχω και new iPad και μόλις παρήγγειλα και αυτό, εντάξει, δεν περιμένω τρομερά πράγματα, αλλά για λίγο browsing, κανά παιχνιδάκι και τέτοια καλό δεν είναι; Να μην κουράζω και το iPad :D

Προτίμησα αυτό γιατί το e-shop το έχει μόνο 90 ευρώ ( 85 για εμένα επειδή μένω σε νησί ) και αν πάθει κάτι μου δίνουν ολοκαίνουριο δωρεάν!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σορυ παιδια που επαναφερω αυτο το παλιο θεμα αλλα αγορασα προσφατα το συγκεκριμενο μηχανακι στα 79ε και επειδη ειναι η πρωτη μου εμπειρια με android και ταμπλετ γενικοτερα εχω κανα δυο αποριες.

Πρωτον,περασα μια 8αρα καρτουλα την οποια ειδε μια χαρα απο την αρχη .Η απορια μου ομως ειναι πως μπορω να εγκαταστησω παιχνιδια και αλλα προγραμματα σε αυτην την καρτα και οχι στην ενσωματωμένη μνημη που ειναι 4gb και εχει ηδη γεμισει.Προφανως ειναι θεμα λειτουργικου αλλα δεν ειμαι πολυ εξοικειωμένος και δεν μπορω να βρω την εντολη.

Δευτερον,σε τι διαφερουν τα rooted tablets με τα μη?

Τριτον αν και ολιγον τι χαζο,τα wallpapers σε 800χ480 που κατεβαζει συνεχως η κορη μου τα εμφανιζει οχι ολοκληρα αλλα το κεντρικο κομματι της εκαστοτε φοτο.Πως γινεται να βγαινει ολοκληρη η φοτο?Θελει καποιον image viewer;

Δημοσ.

θα χρειαστει να δεις σχετικες σελιδες (κ φορουμ αν προτιμας) για τον χειρισμο των android tablets.

Αφθονες σελιδες με ελαχιστο ψαξιμο και θα λυθουν οι αποριες αμεσα.

(sorry αλλα δεν εχει νοημα εδω).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...