blacksuede Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Το έχω ξαναγράψει: tablet με ICS χωρίς 1GB RAM δεν αξίζει. Μην πετάτε τα χρήματά σας. Γιατί αυτό που πρότεινα έχει λιγότερη?
hawkpilot Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Γιατί αυτό που πρότεινα έχει λιγότερη? Δεν πήγαινε σε σένα αυτό που έγραψα. Αναφερόμουν στο OT107.
@topos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Καποιο insight μετα απο λιγη χρηση,απο δω διπλα..
petchamp Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 λοιπον δεν ειχα αλλο tablet πριν και αρα δεν μπορω να συγκρινω αν ειναι καλυτερο απο καποιο αλλο η οχι απλα θα πω τι εχω δει εδω και μια εβδομαδα που το χρησιμοποιω -εχει android 4.0.3 Ice Cream Sandwich που δεχεται flash την πιο τελευταια εκδοση και παιζει flash -εχει γρηγορο επεξεργαστη (ανοιχτα Angry Birds, internet browser, ebook ταυτοχρονα και πηγαινε καλα) -εχει δυνατοτητα επεκτασης μνημης Micro SD High Capacity η απλης (εχω βαλει 8αρες απλες και HC και παιζουν αμεσως με format Fat32) -εχει απ οτι καταλάβα 1 ηχειο εξωτερικα (ηχος οχι τοσο πολυ δυνατος) και μια υποδοχη για μικρο καρφι 3,5mm (ακουστικα εχω δοκιμασει και ακουγετε πιο δυνατα και οχι οπως ο εξωτερικος που δεν ειναι δυνατος) -παιζει βίντεο σε υψηλή ευκρίνεια 1080P και εχει εξοδο mini HDMI που με ανταπτορα (περιπου 5-10 ευρω) συνδεεται με τηλεοραση αψογα (ο ηχος παλι εδω δεν μου εκανε κλικ) -βλεπεις ανετα φωτογραφιες (κανεις zoom in/out) -ο ενσωματομενος internet browser ειναι αρκετα καλος και μπορεις και εδω με zoom in/out να τα φερεις ετσι οπως θελεις -playstore (android εφαρμογες παιχνιδια κτλ στο φουλ) -mp3 player διαλεγεις εναν απο playstore η τον εγκατεστημενο και παιζει ολα -εχει micro usb συνδεση και εσωτερικα το πακετο εχει ανταπτορα (δεν τα εχω δοκιμασει ακομα αρα δεν μπορω να πω κατι παραπανω αν μπορει να λειτουργει on the go η οχι, αν συνδεεται με εξωτερικο 3G donggle και να εχει internet εκτος wifi αυτα θα τα δοκιμασω αργοτερα) -wifi IEEE 802.11 b/g/n κανονικα ολα -καμερα 0,3 MP επι της οθονης με δυνατοτητα ληψης φωτογραφειας και βιντεο (δεν εχω δοκιμασει skype να σας πω αν λειτουργει) -μπαταρια 3600MAH (με μεγαλη χρηση 24+ ωρες, με μικρη χρηση 3 μερες) τωρα αυτα που δεν μου αρεσαν - το πληκτρολογιο γραφει μονο αγγλικα (αν μπορει κανενας να βοηθησει σε αυτο να βαλουμε με καποιον τροπο ελληνικα ας πει) - μερικα sites που εχουν flash δεν λειτουργουν γρηγορα και θελουν ωρα να φορτωσουν Για τελος ειναι ενα καλο φθηνο tablet για καθε μεση ως αρκετη χρηση. Αν δεν ειχατε ποτε tablet αλλα εχετε laptop 600 ευρω και πανω και ειστε hardcore user θα σας φανει δυσκολο να προσαρμοστειτε αμεσα στις δυνατοτητες του. Αν ειχατε tablet η κινητο με adroid νομιζω οτι σε αυτη την τιμη (γυρω στα 100-110 ευρω) που κοστιζει το συγκεκριμενο θα μεινετε πολυ ικανοποιημενοι. ΥΓ οποιος ξερει πως μπορουμε να βαλουμε ελληνικα να γραφει αν γινετε ας απαντηση.
baskon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 1) Το βασικό θεμα του συγκεκριμενου tablet είναι η τιμη. Οταν το παιρνεις απο εξωτερικό με 60-70 ευρω και ειναι ιδιο ,ε ειναι καπως ακριβο. Εγω ειχα τσιμπησει ενα fineslate t01 απο amazon uk στα 62 ευρω σε προσφορα με ιδια χαρακτηριστικά και είναι αρκετά καλο + πολυ φθηνοτερο+οχι μπλεξιμο με τελωνεια,ασφαλεια αμαζον κλπ. Αν το ειχε 75-80 ευρώ το e-shop ισως ηταν καλη αγορα. 2) Δεν το εχω δοκιμάσει σε ταμπλετ αλλά σε κινητο δουλευει. Κατεβασε απο το Playstore το greek keyboard. Πολύ καλό πληκτρολόγιο..
petchamp Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 1) Το βασικό θεμα του συγκεκριμενου tablet είναι η τιμη. Οταν το παιρνεις απο εξωτερικό με 60-70 ευρω και ειναι ιδιο ,ε ειναι καπως ακριβο. Εγω ειχα τσιμπησει ενα fineslate t01 απο amazon uk στα 62 ευρω σε προσφορα με ιδια χαρακτηριστικά και είναι αρκετά καλο + πολυ φθηνοτερο+οχι μπλεξιμο με τελωνεια,ασφαλεια αμαζον κλπ. Αν το ειχε 75-80 ευρώ το e-shop ισως ηταν καλη αγορα. 2) Δεν το εχω δοκιμάσει σε ταμπλετ αλλά σε κινητο δουλευει. Κατεβασε απο το Playstore το greek keyboard. Πολύ καλό πληκτρολόγιο.. ευχαριστω για την απαντηση θα το δοκιμασω και θα σου απαντησω αν λειτουργει
aflaouras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 MP επι της οθονης με δυνατοτητα ληψης φωτογραφειας και βιντεο (δεν εχω δοκιμασει skype να σας πω αν λειτουργει) -μπαταρια 3600MAH (με μεγαλη χρηση 24+ ωρες, με μικρη χρηση 3 μερες) Σοβαρολογείς?! Βγάζει τόσο πολύ η μπαταρία?
petchamp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 ο μικρος παιζει παιχνιδια 2 ωρες τουλαχιστον η γυναικα σερφαρει κανενα 2ωρο εγω διαβαζω κανενα e-book και κανω αναβαθμισεις σε προγραμματακια δλδ 6-8 ωρες φουλ λειτουργεια και εχει ακομη μπαταρια
kostastnt Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Παιδες με 3g τι κανουμε; Δεχεται στικακι ή πρεπει να χρησιμοποιω mifi? Sent from my iPhone using Insomnia
avacan23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Prosfora apo crazy sundays e-shop.gr Αν αξιζει σε αυτα τα χρημα 89 ευρώ λεω να πάρω ένα για δώρο.
zacharis1955 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.gadgetsde...gn=regular.0827 57 $ (45 €) http://www.insomnia....screen-57-45-e/ Για παιδί (και όχι μόνο) νομίζω είναι ότι πρέπει...
@zouve@ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 για να διαβάζω pdf σημειώσεις για τη σχολή μου αντί να τις τυπώνω αξίζει ή θα στραβωθώ ???
zacharis1955 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Για σημειώσεις ίσως το minimum είναι οι 8"...
nomikarios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 για να διαβάζω pdf σημειώσεις για τη σχολή μου αντί να τις τυπώνω αξίζει ή θα στραβωθώ ??? Για ανάγνωση pdf αλλά και γενικά, νομίζω ότι είναι λίγο χαμηλή η ανάλυση 800*480...Χώρια που ειδικά για pdf στα οποία δεν μπορείς να κάνεις reflow, η οθόνη των 7 ιντσών είναι μάλλον μικρή, όπως λέει και ο zacharis1955, γιατί θα πρέπει να κάνεις συνεχώς zoom και scrolling για να διαβάσεις..
@zouve@ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 για αυτή τη δουλειά που θέλω ποιο μου συνιστάται; (και από ebay κάτι κινέζικα) βασικά το θέλω για διάβασμα τίποτα άλλο εκεί που θα τύπωνα σημειώσεις σε χαρτί να τις διάβαζα μέσα από το tablet γιατί σπουδάζω και λόγο του πανεπιστημίου τα βιβλία είναι άχρηστα και έχουμε πολλές σημειώσεις μόνο από εκεί διαβάζουμε και λόγο ότι το τόνερ κοστίζει 200ε το μεγάλο πιστεύω ένα tablet θα είναι ότι πρέπει για αυτή τη δουλεία !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα