Προς το περιεχόμενο

omega OT107 tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χωρις να ξερω κ πολλα απο tablet νομιζω πως ειναι οκ προσφορα.Εαν ψαχτεις απο εξωτερικο υπαρχουν αντιστοιχα μηχανηματακια ~80ευρω.Αλλα μπλεκεις με μεταφορικα ισως κ τελωνειο και η εγγυηση πρακτικα δεν υπαρχει.Οποτε για τους παραπανω λογους προτιμησα να δωσω το επιπλεων χρηματα κ να το παραγγειλω κ γω απο το e-shop.

Στα οκ ηmultitouch οθονη,η μεγαλωπη μπαταρια,ο cpu στα 1,2 και τα 512 ram κ τελος το android 4.0.Τωρα εαν θα μπορει να παιξει hd βιντεακια διατηρω επιφυλλαξεις..Οπως επισης δεν ειμαι σιγουρος εαν εχει προσβαση στο googleplay.

Σιγουρα αρνητικο η μικρη σχετικα αναλυση οθονης.

Εαν ψηνεσαι κανε την παραγγελια κ περιμενε πριν το παραλαβεις (ολες τις παραγγελιες τις κρατανε μια βδομαδα στο καταστημα)να σου πω εντυπωσεις απο το δικο μου.

Δημοσ.

Με μια ερευνα στο google γιατι και εγω σκεφτομουν μηπως το επαιρνα:

Τωρα εαν θα μπορει να παιξει hd βιντεακια διατηρω επιφυλλαξεις

Απ'οτι γραφουν σε ενα review εδω (google translate) χωρίς πρόβλημα μπορεί να χειριστεί το βίντεο HD και έχει έξοδο HDMI

(Γενικα αν διαβασεις το review (με οτι ακρη βγαλεις βεβαια απο το google translate) δεν εμειναν και πολυ ευχαριστημενοι)

Δημοσ.

Πανω κατω οτι περιμενα ειδα στο τεστ,ισως ευελπιστουσα σε καπως καλυτερη αυτονομια...

Απο το review:

"Αξίζει να επενδύει σε μια τέτοια φθηνή συσκευή; Αν το δισκίο θα πρέπει να χρησιμοποιείται για κοινές εργασίες (internet, ταχυδρομείο, ταινίες, ηλεκτρονικά βιβλία, απλά παιχνίδια), τότε ναι."

Με καλυπτει γιατι το tablet περα απο το να το επεξεργαστω μια δυο μερες το προοριζω για δωρακι στον πατερα μου.

Επιπλεων ειδα οτι δεν εχει καθολου θηκουλα μεσα στην συσκευασια οποτε ισως να παραγγειλω αυτη.Αν και θα προτιμουσα καποια σε στυλ αλλα δεν εχω βρει καμια για 7"...

Υ.Γ Απο το site του πλαισιου -αναφερομενο στο Breeze- πετυχα αυτο που ισως φανει χρησιμο...

"Επισκεφθείτε την διεύθυνσηhttp://greekandroida...gr/download.php από το tablet σας και εγκαταστήστε όλες τις ελληνικές εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένου του ελληνικού πληκτρολογίου)."

Δημοσ.

Το εβγαλαν στο groupon με 70% κερδος.

Τρεξτε να προλαβετε, ειναι καταπληκτικη η τιμη!

μα ποσο απατεωνες μπορει να ειναι πια;...

Δημοσ.

Κινα και πάλι Κίνα, σιγά να μην δώσεις 110€ για αυτό το πράμα τη στιγμή που από Κίνα directly με μικροδιαφορες παίρνεις πολλά καλύτερα...

Δημοσ.

Κινα και πάλι Κίνα, σιγά να μην δώσεις 110€ για αυτό το πράμα τη στιγμή που από Κίνα directly με μικροδιαφορες παίρνεις πολλά καλύτερα...

φιλε μπορεις να προτεινεις καποιο παρομοιο απο ebay?

Δημοσ.

Μονο και μονο απο την αναλυση της οθονης δεν θα το αγοραζα. Ειχα ενα παρομοιο και μονο η αναλυση με χαλαγε

Δημοσ.

Παντως μαλλον δεν παραλαβανε χθες.Εγω πλεων το περιμενω απο τριτη μιας κ βρισκομαι κρητη.Απο "κινα" μερια ποσο καιρο κανουν να φτασουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...