Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω λίγο τα φωτα σας.Η ξαδερφη μου πειραζε τα κουμπιά απο το laptop μου και τώρα τα χρώματα της οθόνης είναι πιο κοκκινωπα πιο ξεθωριασμένα.Με πιο κουμπί τα επαναφέρω;

Δημοσ.

Πάτα το κουμπί Fn και μετά δοκίμασε τα κουμπιά φωτισμού.Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω εικόνα με το πληκτρολόγιο του laptop σου.Αν μπορείς στείλε μια φωτό μήπως κάνω κάτι.Αν δεν μπορείς πάντο σε κανένα μαγαζί να στο κάνουν δεν πιστεύω πως θα σε χρεώσουν.

Δημοσ.

Θα βγάλω μια φώτο αν ειναι και θα την στείλω.Σ'ευχαριστώ.Με τον φωτισμό δεν μου αλλάζουν τα χρώματα,τπ δοκίμασα

Δημοσ.

λογικα εχει αυξησει την αντιθεση των χρωματων.

δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας κ ανοιξε τον catalyst η αν λεει ρυθμισεις γραφικων(αν φοραει AMD καρτα γραφικων)

καπου μεσα στις επιλογες του θα βρεις ρυθμιση χρωματων,επανεφερε το στο αρχικο η αν θες πατα απο δεξια που λεει προτιμησεις κ πατα του επαναφορα προεπιλεγμενων ρυθμισεων!

Δημοσ.

λογικα εχει αυξησει την αντιθεση των χρωματων.

δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας κ ανοιξε τον catalyst η αν λεει ρυθμισεις γραφικων(αν φοραει AMD καρτα γραφικων)

καπου μεσα στις επιλογες του θα βρεις ρυθμιση χρωματων,επανεφερε το στο αρχικο η αν θες πατα απο δεξια που λεει προτιμησεις κ πατα του επαναφορα προεπιλεγμενων ρυθμισεων!

Wut? :confused: Θα έκανε το ξαδερφάκι της όλο αυτό; :whistle:

Δημοσ.

Wut? :confused: Θα έκανε το ξαδερφάκι της όλο αυτό; :whistle:

απο την περιγραφη εχουν πειραχτει τα χρωματα(λογικο δεν ειναι; οχι η φωτεινοτητα)

οταν λεει πιο κοκκινωπα εγω αντιλαμβανομαι ειτε αυξηση της αντιθεσης ειτε αυξηση της εντασης των χρωματων

παραξενο η οχι δεν μπορεις να ξερεις τι πατησε το παιδι κ πως το εκανε:P

Δημοσ.

Σας ευαριστωωω πολυυυ!!!Αυτό ηταν!!!Δε ξερω πως το έκανε!!!πατουσε κουμπια απο εδω κι απο εκει και παω να το τραβηξω το σκασμενο και τσουπ μου αλλαξε το χρωμα!!Να 'στε καλα guys ευχαριστω για την βοηθεια σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...