jimmys98 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Θελω να κανω αναβαθμιση τον υπολογιστη μου.Διαθετω 400-500ευρω.Οθονη πλητρολογιο και ποντικι εχω,κουτι και σκληρο θα χρεισιμοποιησω αυτα που εχω ειδη!Τον θελω κυριως για Gaming.Μητρικη-επεξεργαστης-γραφικων-τροφοδοτικο-ραμ Good value for many.....
ninos30 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Θελω να κανω αναβαθμιση τον υπολογιστη μου.Διαθετω 400-500ευρω.Οθονη πλητρολογιο και ποντικι εχω,κουτι και σκληρο θα χρεισιμοποιησω αυτα που εχω ειδη!Τον θελω κυριως για Gaming.Μητρικη-επεξεργαστης-γραφικων-τροφοδοτικο-ραμ Good value for many..... http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/
DaDiRa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αν είναι να διαθέσεις τόσα πολλά για αναβάθμιση, καλύτερα να δώσεις λίγα παραπάνω να πάρεις καινούριο.Η γνώμη μου είναι αυτή, δεν ξέρω τι θες εσύ.
jimmys98 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 οσό που διαθέτουμε :400-500ευρω Χρήση υπολογιστή :gaming Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:skype Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.οχι εχω μια Samsung syncmaster 1280x1024 Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Λιτοχωρο Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν με ενδιαφερει Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι
jimmys98 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αν είναι να διαθέσεις τόσα πολλά για αναβάθμιση, καλύτερα να δώσεις λίγα παραπάνω να πάρεις καινούριο.Η γνώμη μου είναι αυτή, δεν ξέρω τι θες εσύ. αναβαθμιση που λεει ο λογος μονο σκληρο και κουτι 8α κρατισω απο το παλιο...
DaDiRa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 αναβαθμιση που λεει ο λογος μονο σκληρο και κουτι 8α κρατισω απο το παλιο... Χαχα... για τα μάτια του κόσμου
jimmys98 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ποιο κουτί και ποιον δίσκο έχεις ; δεν τα θυμαμαι απεξω μωλις παω σπιτι θα τα δω και θα σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα