Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Είχα αρχίσει πριν καιρό να γράφομαι σε κάποια ptc sites . Ανακαλυψα ευτυχως γρηγορα ότι το όλο σκηνικό είναι απατεωνιά και σταμάτησα. Ευτυχώς δεν είχα δώσει από την τσέπη μου πάνω από 5 ευρώ.

Έτσι είχα γραφτεί και στο site του τίτλου . Σήμερα μπήκα στο web banking και είδα ότι το συγκεκριμένο site Μου τράβηξε 80,54 ευρουλάκια μέσω Paypal. Τα χρήματα ευτυχώς είναι ακόμα δεσμευμένα και δεν ξέρω τι να κάνω

Μίλησα με την alpha και μου είπαν ότι δεν μπορόύν να κάνουν κάτι. Τα χρήματα είναι ακόμα δεσμευμένα και δεν τα έχουν τραβήξει αλλά η τράπεζα δεν μπορεί λέει να κάνει κατι.

Έστειλα μήνυμα σε αυτούς και περιμένω

Έστειλα μήνυμα στο Paypal

Είμαι σε απόγνωση και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Αυτοί απ'οτι λένε στην σελίδα τους για την χρέωση αυτή γενικά , αφορά λέει lifetime συνδρομή στο πρόγραμμα τους και δεν θα ξανατραβήξουν λεφτά στο μέλλον.

Σκέφτομαι να κάνω cancel την συνδρομή μου στο site αλλα φοβάμαι μην χάσω τα λεφτά

Σκέφτομαι να κάνω cancel το λογαριασμό μου στο Paypal Και να αποδεσμευσω την καρτα αλλά φοβάμαι πάλι

Και τέλος υπάρχει η περίπτωση να μην πάρω ποτέ πίσω τα χρήματα. Σε αυτή την περίπτωση θα ασχοληθώ αναγκαστικά με το συγκεκριμένο site αν και δεν γουστάρω για να τα πάρω πίσω κάποια στιγμή.

Τι γνώμη έχετε?

Δημοσ.

μέσω paypal θα βρείς την άκρη. Οταν κάνεις Login στο My account έχει ένα που γράφει resolution center, Πάτα dispute transaction και ακολούθα την διαδικασία.

Δημοσ.

Όταν μπήκες στο site δεν πρόσεξες αν χρειάζεται συνδρομή;

Συνήθως τα μικρά γράμματα κρύβουν τις μεγάλες απάτες!

Δημοσ.

Καλημερα παιδιά. Δεν το είχα δει . Μου ήρθε κατακέφαλα σήμερα . Εντάξει δεν ήταν κανένα τεράστιο ποσό. Θα κάνω αυτό με το paypal. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έτσι είχα γραφτεί και στο site του τίτλου . Σήμερα μπήκα στο web banking και είδα ότι το συγκεκριμένο site Μου τράβηξε 80,54 ευρουλάκια μέσω Paypal. Τα χρήματα ευτυχώς είναι ακόμα δεσμευμένα και δεν ξέρω τι να κάνω

Μίλησα με την alpha και μου είπαν ότι δεν μπορόύν να κάνουν κάτι. Τα χρήματα είναι ακόμα δεσμευμένα και δεν τα έχουν τραβήξει αλλά η τράπεζα δεν μπορεί λέει να κάνει κατι.

Έστειλα μήνυμα σε αυτούς και περιμένω

Έστειλα μήνυμα στο Paypal

Είμαι σε απόγνωση και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Αυτοί απ'οτι λένε στην σελίδα τους για την χρέωση αυτή γενικά , αφορά λέει lifetime συνδρομή στο πρόγραμμα τους και δεν θα ξανατραβήξουν λεφτά στο μέλλον.

Σκέφτομαι να κάνω cancel την συνδρομή μου στο site αλλα φοβάμαι μην χάσω τα λεφτά

Σκέφτομαι να κάνω cancel το λογαριασμό μου στο Paypal Και να αποδεσμευσω την καρτα αλλά φοβάμαι πάλι

Και τέλος υπάρχει η περίπτωση να μην πάρω ποτέ πίσω τα χρήματα. Σε αυτή την περίπτωση θα ασχοληθώ αναγκαστικά με το συγκεκριμένο site αν και δεν γουστάρω για να τα πάρω πίσω κάποια στιγμή.

Τι γνώμη έχετε?

Μανώλη την πάτησες γιατί δεν ήσουν προσεκτικός και εμμέσως/αμέσως συμφώνησες να δώσεις αυτά τα χρήματα. Κατά τη διαδικασία εγγραφής υπάρχουν δυο σημεία που δηλώνουν το τι θα γίνει.

Κατά την εγγραφή γράφει (τα bold ειναι δικά μου αλλά το κείμενο ειναι μέσα σε εμφανές πλαισιο):

At the end of your 3 Day Fast Track Job program, if you love the program and want to continue being a member you will automatically be upgraded to VIP membership status and instead of having to pay $197 like everyone else, for you it’s just a one time low payment of $77!

Επισης στην επομενη σελίδα υπάρχει το παρακάτω στο οποίο δηλώνει ξεκάθαρα οτι υπάρχουν και μελλοντικές χρεώσεις

0001.gif

Όπως καταλαβαίνεις συναίνεσες σε αυτό που έγινε και μετά απο 3 μέρες χρεώθηκες το μεγάλο ποσο. Για αυτούς τους λόγους το βλέπω πολύ δύσκολο να πάρεις τα λεφτά σου πίσω είτε από την τράπεζα ή απο το paypal. Αν είχες ζητήσει ακύρωση ΠΡΙΝ τις τρεις μέρες, τοτε θα έπαιρνες τα πεφτά σου πίσω απο το Paypal (σε περίπτωση που σου κλέβανε τα χρήματα).

Τι μπορείς να κάνεις τώρα; Το site εχει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων 60 ημερών. Η διαδικασία περιγράφεται στους όρους χρήσης στο τμήμα Refund Policy ( http://paidsocialmediajobs.com/sales/terms-and-conditions/ ). Επειδή δεν εχω εμπειρία απο το site δεν σου εγγυώμαι οτι θα βγάλεις άκρη, αλλά αν προσπαθήσεις αποδεδειγμένα και δεν σου επιστρέψουν τα χρήματα, τότε αν κάνεις dispute στο paypalo kai προσκομίσεις τις αποδείξεις και τους όρους χρήσης, ΙΣΩΣ σε δικαιώσει το paypal.

Ακόμα θα έχεις την απορία πως σε χρέωσαν αργοτερα για 80 ευρώ ενω είχες συμφωνήσει και χρεωθεί αρχικά για 1 ευρω. Αυτό έγινε γιατί στο paypal συμφώνησες να φτιάξεις preapproved payment. Για να αποφύγεις μελλοντικες χρεώσεις απο το ίδιο site, κάνε login στο paypal και μετά πήγαινε profile --> my money --> update στο My preapproved payments και απενεργοποίησε τις preapproved πληρωμές από την clickbank

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου. Το έχω κάνει ήδη αυτό με το paypal και έχω κάνει disabled τις preapproved payments από το clickbank.

Θα το κυνηγήσω το θέμα .

Έχω μπει στην σελίδα http://paidworkathomejobs.com/content/refund-request/ και έχω κάνει αίτηση επιστροφής. Αναμένω και βλέπουμε. Αν μου επιστρέψουν τα χρήματα θα ακυρώσω και το paypal Που έχω και θα βγάλω και την κάρτα μου. Δεν είμαστε τώρα για τέτοιες εκπλήξεις.

Δημοσ.

Έχω μπει στην σελίδα http://paidworkathomejobs.com/content/refund-request/ και έχω κάνει αίτηση επιστροφής. Αναμένω και βλέπουμε.

Μανώλη διάβασε πρώτα τους όρους χρήσης στο κομμάτι που λεει για επιστροφή χρημάτων. Αν δεν καλύπτεις τα ζητούμενα θα λάβεις αρνητική απάντηση και θα την πατήσεις δεύτερη φορα.

Αν μου επιστρέψουν τα χρήματα θα ακυρώσω και το paypal Που έχω και θα βγάλω και την κάρτα μου. Δεν είμαστε τώρα για τέτοιες εκπλήξεις.

Το να λες δεν θέλω μαχαίρια γιατί είναι κοφτερά, είναι λάθος λογική γιατί δεν μπορείς να κόψεις ψωμί, να φτιάξεις φαγητό κλπ. Αν προσέχεις πως κρατάς και χρησιμοποιείς το μαχαίρι, δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα. Το ίδιο ειναι με το Paypal. Αν διαβάζεις και προσέχεις , εχεις στα χέρια σου ένα καταπληκτικό εργαλείο προστασίας της πιστωτικής σου κάρτας. Εσύ ξέρεις τον εαυτό σου και εσύ αποφασίζεις. Αν μπερδεύεσαι και φοβάσαι άρχισε να χρησιμοποιείς προπληρωμένες (ΟΧΙ χρεωστικές). Αυτό δεν θα σου εξασφαλίσει προστασία απο εκπλήξεις, αλλά αν εχεις μικρό υπολοιπο στην προπληρωμένη, δεν μπορείς να χρεωθείς μεγάλες εκπλήξεις.

Δημοσ.

Καλημερα παιδιά. Δεν το είχα δει . Μου ήρθε κατακέφαλα σήμερα . Εντάξει δεν ήταν κανένα τεράστιο ποσό. Θα κάνω αυτό με το paypal. Ευχαριστώ

Το παυπαλ δεν επιστρέφει χρήματα απο συνδρομές και υπηρεσίες.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Η clickbank μου έστειλε αυτό το μήνυμα

Dear Vendor,

This customer contacted ClickBank to request a refund for this order through email. Since the order was inside of our 60 day refund period, we have refunded this order.

Αναμένουμε οπότε..

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια

Δημοσ.

Καλημέρα.

Η clickbank μου έστειλε αυτό το μήνυμα

Dear Vendor,

This customer contacted ClickBank to request a refund for this order through email. Since the order was inside of our 60 day refund period, we have refunded this order.

Αναμένουμε οπότε..

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια

Πολύ καλά νεα.

Δημοσ.

Όλα καλά τελικά παιδιά. Μόλις πριν λίγο μου επέστρεψαν τα χρήματα στο λογαριασμό μου. Οπότε πρέπει να προσέχω από δω και πέρα.Ευχαριστώ για την βοήθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...