Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ότι λέει ο τίτλος, ένα laptop για απλή χρήση, 70% internet 20% απλές εφαρμογές στυλ office, να γράψω κάνα dvd, να δω/κατεβάσω ταινία μόνο 10% να παίξω κάποιο παιχνίδι η να δουλέψω λίγο corel, photoshop κτλ(και αν)

Ενδεικτικά ο σταθερός που έχω και είμαι ευχαριστημένος είναι core2duo E6750 2.66Ghz 2gb ddr2 γραφικά 9600gt

Το βασικό να έχει 15άρα οθόνη με ωραία χρώματα και 300άρη σκληρό, για τα άλλα δεν έχω ιδέα τι να κοιτάξω και φοβάμαι μην αγοράσω κάτι που είναι παρωχημένο

Απο εκεί και πέρα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη κωλώνει μετά απο 3-4 χρόνια για τέτοια χρήση και να είναι σχετικά ποιοτικό, δεν θέλω δηλαδή να πάρω ότι πιο απλό υπάρχει

Δίνω μέχρι 600-700Ε

Υγ απο amd vs intel να κοιτάξω κάτι συγκεκριμένο η να αποκλείσω κάποιο;

Δημοσ.

Το αν θα δουλεύει μετά από 3-4 χρόνια εξαρτάται από εσένα.Με αυτά που ζητάς να κάνεις, πάντως, μπορείς να πάρεις και netbook.Τα λεφτά που διαθέτεις είναι πολλά και έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλούς και με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά υπολογιστές.

Δημοσ.

Αν μιλάς κυρίως για internet θα σου πρότεινα αυτό.Είναι πολύ πιο κάτω από το budget σου, αλλά για αυτό που το θες (αν δεν μιλάς για harcore gaming και εκτεταμένη χρήση photoshop) κάνει.

Δημοσ.

απλά οι απαιτήσεις του είναι λίγες,οπότε δε νομιζω να χρειαζεται να δαπανησει τόσα χρηματα,αν θελει όμως τότε οκ,αλλες 2 προτασεις απο μένα:

1 http://www.skroutz.gr/s/2069755/Acer-Aspire-V3-571G-52454G32Mass-i5-2450-4GB-320GB.html

2 http://www.skroutz.gr/s/339378/Acer-Aspire-5742G-484G75Mnkk-i5-480M-4GB-750GB.html

Δημοσ.

Βρήκα και αυτό στα 405Ε

Acer Aspire 5750G-32354G32Mnkk 39,6 cm (15,6 Zoll) Notebook

Intel Core i3 2350M, 2,3GHz, 4GB RAM, 320GB HDD, NVIDIA G610M, DVD, Win 7 HP

(επιπλέον χαρακτηριστικά εδώ)

είναι αρκετά κάτω απτη τιμή που έβαλα στην αρχή αλλά πιστεύω πως έχει χαρακτηριστικά που με καλύπτουν και είναι value for money

ακούω γνώμες!

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι καθώς πλέον είμαι ανάμεσα σε δύο!

Acer Core i5 3210M GeForce GT 630M

Hp Core i5 2430M Radeon HD6490M

Πιο είναι καλύτερο;Γενικά αξίζουν τα λεφτά τους;

Η τιμή είναι σχεδόν ίδια οπότε δεν με απασχολεί στη σύγκριση, acer 650Ε και το hp 630Ε με κουπόνι στον Κωτσόβολο

Υγ @Lambis το hp είναι αυτό που πρότεινες με καλύτερο επεξεργαστή;

Υγ 2 η αγορά θα γίνει για να το πάρω μαζί μου στο εξωτερικό, με την εγγύηση τι παίζει;

Δημοσ.

Πιο είναι καλύτερο;Γενικά αξίζουν τα λεφτά τους;

Η τιμή είναι σχεδόν ίδια οπότε δεν με απασχολεί στη σύγκριση, acer 650Ε και το hp 630Ε με κουπόνι στον Κωτσόβολο

600 απο τον αλλο κωτσοβολο

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10105672&cmicc=skroutz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...