Thomas21666 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320120 Μοιάζει να είναι καλή προσφορά, μάλλον. Για να μην ανοίγω ξεχωριστό θέμα ας με φωτίσει κάποιος αν αξίζει η αγορά του. Δεδομένου του ότι έχω PC 4ετιας με τον σκληρό να αγκομαχά τελευταία (+ του ότι η χωρητικότητα του είναι διπλάσια του partition που έχω τα win) ψήνομαι κυρίως γιατί τα λεφτά είναι καλά Α και σε περίπτωση αγοράς η ASUS P5Q DELUXE δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα να τον δεχτεί. Έτσι;
Dopethr0ne Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 για pc 4ετιας ειναι οτι πρεπει, αν πηγαινες σε sataIII δισκο απλα θα ξοδευες περισσοτερα και θα χες πανω κατω τις ιδιες αποδοσεις.
aldon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 έχω ήδη έναν intel 80 gb x-25m, αν το πάρω και τους βάλω σε raid 0 θα έχω κάποιο πρόβλημα. Tο PC είναι της υπογραφής μου
terry308 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 έχω ήδη έναν intel 80 gb x-25m, αν το πάρω και τους βάλω σε raid 0 θα έχω κάποιο πρόβλημα. Tο PC είναι της υπογραφής μου Γιατί δεν βρίσκεις έναν intel ;
ninos30 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) @aldon Γιατί να κάνεις raid με SSD? Ξέρεις φαντάζομαι ότι χάνεις το Trim με raid σε Win7. Τα 8αρια μάλλον θα το υποστηρίζουν αλλά αυτά δεν τα είδαμε ακόμα. @Thomas21666 θα σου έλεγα να τον πάρεις, εκτός αν έχεις σκοπό να κάνεις αναβάθμιση σχετικά σύντομα Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2012 από ninos30
ninos30 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Εχουμε το link ολου του newsletter? To τελευταίο newsletter είναι αυτό http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-120627.html Η εν λόγω προσφορά δεν είναι από εκεί
VasKag Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 μια "ασχετη" ερωτηση. εδω και αρκετο καιρο, και ενω ειμαι γραμμενος εδω και πολλα χρονια, δε μου ερχεται το newsletter. υπαρχει καποιο λινκ για να το βλεπουμε οταν βγει?
aldon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Γιατί δεν βρίσκεις έναν intel ; έλεγα για καινούργιο αλλά βλέπω ότι υπάρχουν αρκετές καλές ευκαιρίες @aldon Γιατί να κάνεις raid με SSD? Ξέρεις φαντάζομαι ότι χάνεις το Trim με raid σε Win7. Τα 8αρια μάλλον θα το υποστηρίζουν αλλά αυτά δεν τα είδαμε ακόμα. @Thomas21666 θα σου έλεγα να τον πάρεις, εκτός αν έχεις σκοπό να κάνεις αναβάθμιση σχετικά σύντομα Δεν το ήξερα αυτό με το trim! άρα άκυρο ή περιμένουμε τα 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα