andreashadji Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Βragging rights .. Τι πιο σημαντικό από αυτά ?? Θα συμφωνήσω απόλυτα όμως.... Sent from my iPhone using Insomnia
KAKADI Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Κάθε άλλο...θα χαρώ παρα πολυ που το γρηγορότερο MacBook στον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα και θα σπευσω να απόκτησω και εγω ένα. Περιμένω το βιντεακι στο οποίο να φαίνεται το power button, η οθονη και ένα χρονόμετρο απο κινητο. Δεν χρειάζεται και τρελή ταχύτητα για να ανεβασεις ενα τοσο μικρο βιντεακι γιατι όπως λες και εσύ σε λιγότερο απο 4-5 δευτερολεπτα θα έχει μπουταρει. Λοιπον το 4-5 δευτερολεπτα δεν ισχυει γτ το ειπα στην αρχη λογω εκπληξης προφανως.. Τα 15 επισης δεν ισχυουν γτ απλα ειναι πολλα.. Το βιντεακι θα το δεις κυριακη περιπου, αν και δε με ενδιαφερει να το ανεβασω για να το δεις εσυ προσωπικα..Δε θελω να το κανω για να ικανοποιησω ή οχι καποιον που ειρωνευεται.. Τωρα ειμαι διακοπες και δεν εχω σταθερο ιντερνετ αλλα και αργο λογω public wifi.. Αλλο ομως το απλα να αμφισβητεις κατι που εγραψα και αλλο να γινεσαι εριστικος και να μιλας για ανακριβειες για κατι που πηρα πισω στο δευτερο μολις ποστ μου (τα 4 δευτερα, αληθεια ποιος γινεται ανακριβης τωρα?), και πως το ταχυτερο macbook βρισκεται στην ελλαδα και πως πρεπει να το παρουν ολοι επειδη το δικο σου δεν πεφτει κατω απ τα15".. Εσυ το ειπες.. Δεν υποστηριξα ποτε πως εχω το ταχυτερο macbook οσο κ αν προσπαθεις να μου φορτωσεις κατι τετοιο.. Εσυ το ειπες και αυτο.. Δες τα προηγουμενα ποστ.. Το να διαφωνεις με κατι ειναι αναμενομενο αλλα μεχρι εκει.. Μετα παει καπου αλλου που εγω τουλαχιστον δεν σκοπευω να παω μεσω του ινσομνια ή καπου αλλου.. Φιλικα παντα και ευχαριστοντας παραλληλα οποιον με βοηθησε με τα σχολια του να διαλεξω κατι που μου ταιριαζε και επειδη ενιωσα την αναγκη να ξεκαθαρισω τη θεση μου και χωρις κανενα σκοπο να θιξω καποιον ή κατι..
panos2000gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Φίλε KAKADI καταρχήν δεν έχεις κάνενο λόγο να νιώθεις παρεξηγημένος ή θιγμένος. Αν κατάλαβες καλά προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να σε προστατέψω από την "ατυχή" δήλωση του "ο υπολογιστής μου μπουτάρει σε λιγότερο από 4-5 δευτερόλεπτα" λέγοντας σου τα παρακάτω: panos2000gr, στις 09 Ιούλιος 2012 - 10:04 μμ, έγραψε: "Θα δικαιολογησω την υπερβολη λογω της χαρας του καινούργιου " Εσύ αντ'αυτού συνέχισες με τα παρακάτω: ΚAKADI, στις 10 Ιούλιος 2012 - 04:47 μμ, έγραψε: "Τα στοιχεια μου ειναι στη διαθεση σου οτι ωρα θες να συναντηθουμε να στο δειξω.. Maximum χρονομετρηση ειναι 8 δευτερολεπτα με το ρολοι!! " Κατανοώ απόλυτα την χαρά του αγοράζω καινούργιο υπολογιστή, είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να πω σε όλο τον κόσμο πόσο γρήγορος είναι, αλλά η ένσταση μου έγκειται στο να μην λέμε υπερβολές που τελικά δεν μπορούμε να στηρίξουμε. Είναι σαν να μπήκα εγώ στο 4troxoi.gr και να είπα: "Παιδιά μόλις αγόρασα το καινούργιο 1000αρι Fiat Panda και πάει σαν δαιμονισμένο....0-100χλμ σε μόλις 4 δευτερόλεπτα". Μετά το διορθώνω και λέω "Παιδιά τελικά λάθος...το Fiat Panda έχει 0-100χλμ στα 6 δευτερόλεπτα...οποιος δεν πιστεύει του πάω μια κοντρίτσα " ενώ οι πάντες γνωρίζουν ότι η αλήθεια είναι πολύ πιο πάνω καθώς έχουν γίνει μετρήσεις από την ίδια εταιρεία, αλλά και σχετικά περιοδικά. Εν πάση περίπτωση δεν έχω πρόθεση να σε φέρω σε δύσκολη θέση γι' αυτό το σταματάω το θέμα. Καλορίζικος και πάλι...ο υπολογιστή σου είναι εξαιρετικό μηχάνημα (ίσως το καλύτερο ultrabook της αγοράς) και ας μην μπουτάρει στους χρόνους που αναφέρεις.
Tablet Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Όλοι θέλουμε να δούμε ένα βίντεο..Πιστευω ότι ο χρόνος είναι γύρω στα 12...
haHa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Φυσικα το macbook air δεν μπουταρει απο την στιγμη που πατησεις το power button σε maximum 8 sec, οπως ειπε ο φιλος. Ενημερωτικα: http://www.engadget.com/2012/07/06/samsung-series-9-review-13-inch-mid-2012/ On the other hand, this same machine is capable of one of the fastest (if not the fastest) boot-up times we've ever logged: just 12 seconds! We actually continued to run that test, wondering, perhaps, if that result was a fluke. Nope, the Series 9 boots in 12 seconds. Every. Time. By comparison, the new MacBook Air and UX21A both boot in about 18 seconds, which is already faster than most laptops we've tested.
panos2000gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Τα 12 δευτερολεπτα έχουν λογική καθως τα καινουργια air φορανε ταχύτερους SSD εναντι των αντιστοιχων MBA του 2011. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το boot time (πχ το air "εξοικονομει" 1-2 sec λόγω έλλειψης super drive). Πιστεύω ότι ένα ρεαλιστικό σενάριο για την καθημερινότητα με wifi on, paragon ntfs και 5-6 ακόμη login items θα είναι τα ~14 δευτερολεπτα.
KAKADI Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Αν κατάλαβες καλά προσπάθησα από την πρώτη στιγμή να σε προστατέψω από την "ατυχή" δήλωση του "ο υπολογιστής μου μπουτάρει σε λιγότερο από 4-5 δευτερόλεπτα" λέγοντας σου τα παρακάτω: panos2000gr, στις 09 Ιούλιος 2012 - 10:04 μμ, έγραψε: "Θα δικαιολογησω την υπερβολη λογω της χαρας του καινούργιου " Εσύ αντ'αυτού συνέχισες με τα παρακάτω: ΚAKADI, στις 10 Ιούλιος 2012 - 04:47 μμ, έγραψε: "Τα στοιχεια μου ειναι στη διαθεση σου οτι ωρα θες να συναντηθουμε να στο δειξω.." Δεν ηθελα να με προστατεψεις φιλε μου ουτε ειχα αυτην την αναγκη και δε με φερνεις και σε δυσκολη θεση προφανως.. Απλα ισως υπερβολικα και συγκρινοντας το με το προηγουμενο μου laptop το οποιο Qosmio της Toshiba ηταν και αυτο πολυ ισχυρο ηταν η μερα με τη νυχτα οσον αφορα το boot time λογω του σκληρου κυριως.. Τα στοιχεια μου σου ειπα πως σου ειναι διαθεσιμα καθως υποστηριξες πως κανει 15 δευτερα και με την πρωτη ευκαιρια θα ποσταρω boot time να δεις πως δεν ειναι τοσο.. Τελος παντων νομιζω πως παρατραβηξε για καποιο λογο το θεμα καθως ακομα και παρομοιωση με το Fiat Panda θεωρειται λιγο ακυρη καθως εγω τουλαχιστον δεν εχω δει επισημα πουθενα boot time απο την apple για το macbook ενω στα αυτοκινητα συμβαινει κατι αλλο.. Εγω απλα βλεπω οτι απ τη στιγμη που εγραψα πως θελω καποια βοηθεια γραφτηκαν 3 σελιδες με ποστ σε Χ μερες και μολις εγινε αυτη η κατα καποιο τροπο παρεξηγηση γραφτηκαν αλλες τοσες σε διαστημα Χ-2 μερες... Απλα συγγνωμη αν προκαλεσα καποιο πανικο..Δε το θελα προφανως..
panos2000gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Για δείτε το παρακάτω ενδιαφέρον videακι από το 7:30 και μετά. Το video δεν το ανεβάζω για να αποδείξω κάτι στο φίλο KAKADI (ο οποίος παραδέχτηκε ότι παρασύρθηκε με την ταχύτητα σε σχέση με το παλιό του laptop), αλλά προς ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για το θέμα. Να διευκρινήσω ότι πρόκειται για ένα εντελώς καθαρό από προγράμματα MACBOOK Air 2012, i7, 8GB RAM, 256GB SSD. http://www.youtube.com/watch?v=2O7KH9ChF58
atheatos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Για δείτε το παρακάτω ενδιαφέρον videακι από το 7:30 και μετά.Το video δεν το ανεβάζω για να αποδείξω κάτι στο φίλο KAKADI (ο οποίος παραδέχτηκε ότι παρασύρθηκε με την ταχύτητα σε σχέση με το παλιό του laptop)' date=' αλλά προς ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για το θέμα. Να διευκρινήσω ότι πρόκειται για ένα εντελώς καθαρό από προγράμματα MACBOOK Air 2012, i7, 8GB RAM, 256GB SSD. http://www.youtube.com/watch?v=2O7KH9ChF58[/quote'] Το iCloud δεν είναι πρόγραμμα ? όχι ότι θα άλλαζε τίποτα στο boot time.... 15 δευτερόλεπτα γράφει το time since boot στο system profile εμένα το MacBook pro του 2009 με crucial ssd, αλλα δεν έχω κάτσει να το χρονομετρησω.... Sent from my iPad using Insomnia
KAKADI Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Για δείτε το παρακάτω ενδιαφέρον videακι από το 7:30 και μετά. Το video δεν το ανεβάζω για να αποδείξω κάτι στο φίλο KAKADI (ο οποίος παραδέχτηκε ότι παρασύρθηκε με την ταχύτητα σε σχέση με το παλιό του laptop), αλλά προς ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για το θέμα. Να διευκρινήσω ότι πρόκειται για ένα εντελώς καθαρό από προγράμματα MACBOOK Air 2012, i7, 8GB RAM, 256GB SSD. http://www.youtube.com/watch?v=2O7KH9ChF58 Λοιπον ο χρονος μου ειναι 13,57" και μολις το μετρησα με τη βοηθεια ενος ΝΟΚΙΑ.. Βιντεο θα ανεβασω την κυριακη ετσι ωστε να δειτε και σεις.. Απο προγραμματα μονο το temperature gauge μου ανοιγει και το itunes helper.. That's all!!
haHa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μια χαρα ειναι τα 13.5"! Καμμια σχεση(70% πανω) με τα "maximum 8 sec", αλλα μια χαρα επιδοση. Ο ssd σε ενα λαπτοπ του αλλαζει τελειως την αισθηση ταχυτητας που σου αφηνει.
KAKADI Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ιδου το βιντεο που υποσχεθηκα!! Ευχαριστω και παλι οσους με βοηθησαν!! http://www.youtube.com/watch?v=mwFUXQvBc0w&feature=plcp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα