pavlos0160 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Σκεφτομαι να αγορασω την Corsair H80...Η συσκευασια περιλαμβανει και 2 ανεμιστηρες απο οσο ξερω...Το διλημα μου ειναι το εξης: να βαλω αυτους ή να αγορασω καποιους καλυτερους σε θεμα αποδοσης/θορυβου?? Τωρα εχω 2 Coolermaster 12αριδες με κοκκινα led, αρα μπορω να βαλω και αυτους...Τι λετε? Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Έχεις την Megahalems και ψάχνεσαι για ψύξη? Πόσο πιο πολύ o/c θα κάνεις? Πάρε έναν ssd με τα λεφτά της Η80 να πιάσει τόπο. Την διαφορά που θα δεις, δεν θα την δεις με κανένα o/c. Είναι αυτό που λείπει από το σύστημά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Έχεις την Megahalems και ψάχνεσαι για ψύξη? Πόσο πιο πολύ o/c θα κάνεις? Πάρε έναν ssd με τα λεφτά της Η80 να πιάσει τόπο. Την διαφορά που θα δεις, δεν θα την δεις με κανένα o/c. Είναι αυτό που λείπει από το σύστημά σου. Τον ssd τον εχω παρει ηδη(Samsung 830 256GB) απλα εινα να παρω και εναν εξωτερικο WD 2TB και ελεγα μια που θα τον παρω να παρω και την Η80 γιατι οπως εχω ξαναπει η ψυχτρα που εχω τωρα μου κανει το κουτι να φενεται μπουκομενο ενω με την Η80 θα εχει καλυτερο airflow πιστευω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Λοιπον την παραγγειλα την H80 απο amazon.co.uk και την Δευτερα θα την εχω...Καταρχας πως θα βγαλω την παλια?? Δεν θα ειναι κολλημενη με τον επεξεργαστη?? Επισης ποιους ανεμιστηρες να βαλω, τους Corsair που ερχονται μαζι με την ψυκτρα ή τους Coolermaster Sickleflow?? Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Λοιπον την παραγγειλα την H80 απο amazon.co.uk και την Δευτερα θα την εχω...Καταρχας πως θα βγαλω την παλια?? Δεν θα ειναι κολλημενη με τον επεξεργαστη?? Επισης ποιους ανεμιστηρες να βαλω, τους Corsair που ερχονται μαζι με την ψυκτρα ή τους Coolermaster Sickleflow?? Sent from my iPod touch using Insomnia την παλια θα την βγαλεις αφου εχεις δουλεψει λιγο το pc οστε να ειναι ζεστη η παστα που εχει πανω και να μπορεσεις να την βγαλεις ευκολα χωρεις παρατραγουδα με κολλημένο τον cpu πανω στην ψυχτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 την παλια θα την βγαλεις αφου εχεις δουλεψει λιγο το pc οστε να ειναι ζεστη η παστα που εχει πανω και να μπορεσεις να την βγαλεις ευκολα χωρεις παρατραγουδα με κολλημένο τον cpu πανω στην ψυχτρα. Σε περιπτωση που ειναι κολλημενη και την τραβηξω μπορει να παθει κακο ο επεξεργαστης? Επισης η καινουργια θα εχει απο κατω παστα απο μονη της ετσι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Σε περιπτωση που ειναι κολλημενη και την τραβηξω μπορει να παθει κακο ο επεξεργαστης? Επισης η καινουργια θα εχει απο κατω παστα απο μονη της ετσι?? οχι να μην την τραβήξεις.αμα δουλέψει οπως σου ειπα θα βγει ευκολα.δεν θημαμε να σου πω αν ειχε πανω παστα.αλλα καλο ηταν να παρεις AS5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα