Προς το περιεχόμενο

αγορα Gaming keyboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα κατ'αρχας..λοιπον μπαινω στο ψητο..θα ηθελα συμβουλες για ενα καλο gaming keyboard me budget εως τα 55€...εχω δει το razer arctosa αλλα διαβασα μερικες κριτικες οτι τα πληκτρα ειναι πολυ στενα μεταξυ τους κτλπ..για αυτο λοιπον θελω την γνωμη σας για οτι καλυτερο σε αυτην την τιμη

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδια τελικα οκ βρηκα ενα τελειο για τις αναγκες μου.επειδη ειμαι πορωμενος με το wow τελικα θα παρω το steelseries:cataclysm edition apo ebay...to vrika se telia timi....VOLEUTIKA

Δημοσ.

Βρήκες μήπως κανένα άλλο , καθώς έψαχνες, που θα μπορούσες να προτείνεις για να μήν ανοίγω νέο θέμα (στα ίδια λεφτά περίπου εως 70)?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φιλε αμα βαλεις λιγο πιο πολυ το χερι στην τσεπη και πας στα 80 σου προτεινω το razer lycosa το ειχα πιο παλια και εμεινα πολυ ικανοποιημενος αλλιως ακριβως στα λεφτα σου βγαινει το steelseries merc stealth...προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει αλλα το εχει ενας φιλος μου...λεει οτι ειναι αρκετα καλο αλλα το μονο αρνητικο ειναι οτι παιρνει λιγο καιρο εωσοτου να συνηθισεις τα gaming keys

Αμα δεν μεινεις ικανοποιημενος εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ απο δικη μου αποψη σου λεω να πας δαγκωτω ebay.εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο κει σε θεματα gadgets kai periferiaka.αμα βλεπεις οτι δεν σου ταιριαζει τιποτα ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.συνεχισε το ψαξιμο και θα το βρεις..αυτο εχει συμβει και σε μενα

Μην νομιζεις οτι θα βρεις αυτο που θες μεσα σε μια μερα...μπορει να σου παρει μεχρι και μια βδομαδα.πχ βρισκεις ενα τελειο πραγμα στην τελεια τιμη..αλλα ξαφνικα βλεπεις οτι ο seller δεν κανει παραδοσεις σε ελλαδα..4 λεξεις χαρακτηριζουν το ebay.ΨΑΞΕ...ΒΡΕΣ...ΣΥΓΚΡΙΝΕ...ΑΓΟΡΑΣΕ........ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση τελικα αποφάσισα να μαζέψω λίγα ακόμα (40 περιπου) να πάω σε κανένα καλό μηχανικό που είναι και πιο σιγουρο και θα δώ διαφορά. Έχει σχετικα καλές τιμές και το amazon.Σκέφτομαι corsair k90.Ευχαριστώ πάντως θα κοιτάξω και τιμές στο ebay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...