Runner25 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 θελω να ηχογραφησω ενα ντεμο ραδιοφωνικης εκμπομπης η καρτα ηχου μου ειναι μια maudio firewire 410 θα χρησιμοποιησω για εκφωνηση ενα πυκνωτικο μικροφωνο και φυσικα παραλληλα με τη φωνη θα θελω να εγγραφονται και τα κοματια τα οποια θα παιζονται απο το προγραμμα virtual dj. ποιο προγραμμα πρεπει να χρησιμοποιησω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 θελω να ηχογραφησω ενα ντεμο ραδιοφωνικης εκμπομπης η καρτα ηχου μου ειναι μια maudio firewire 410 θα χρησιμοποιησω για εκφωνηση ενα πυκνωτικο μικροφωνο και φυσικα παραλληλα με τη φωνη θα θελω να εγγραφονται και τα κοματια τα οποια θα παιζονται απο το προγραμμα virtual dj. ποιο προγραμμα πρεπει να χρησιμοποιησω Υποθετω οτι και το απλο rec των windows κανει και μετα ενα converter για να το κανεις mp3.
nikoskon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 θελω να ηχογραφησω ενα ντεμο ραδιοφωνικης εκμπομπης η καρτα ηχου μου ειναι μια maudio firewire 410 θα χρησιμοποιησω για εκφωνηση ενα πυκνωτικο μικροφωνο και φυσικα παραλληλα με τη φωνη θα θελω να εγγραφονται και τα κοματια τα οποια θα παιζονται απο το προγραμμα virtual dj. ποιο προγραμμα πρεπει να χρησιμοποιησω To πυκωντικό θα τραβάει αρκετό θόρυβο παράλληλα.
ennoeitai Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Έτσι όπως το'δα, νόμιζα πως ήταν Vocaroo Thread. κρίμα. Φάση θα'χε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα