DrLo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Γύρισα για λίγες μέρες Ελλάδα και το router από το οποίο παίρνω internet (βρίσκεται στο πάνω σπίτι συγγενούς) κάνει κάτι κουφά. Είναι το παλιό Pirelli που έρχεται μαζί με την σύνδεση on telecoms. Μετά από κάθε reset (πρίζα off/on) λειτουργεί για κανα 2 λεπτο και μετά φαίνεται σαν limited access. Ενώ έχω IP από το router δε μπορώ να μπω καν στο μενού του ούτε καν να του κάνω ping. Από όσο θυμάμαι οι on συνδέσεις απαιτούν τα router της on. Μπορώ να σνδέσω ένα netgear που έχω στη θέση του ? (δε ξέρω καν username/password)
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Γύρισα για λίγες μέρες Ελλάδα και το router από το οποίο παίρνω internet (βρίσκεται στο πάνω σπίτι συγγενούς) κάνει κάτι κουφά. Είναι το παλιό Pirelli που έρχεται μαζί με την σύνδεση on telecoms. Μετά από κάθε reset (πρίζα off/on) λειτουργεί για κανα 2 λεπτο και μετά φαίνεται σαν limited access. Ενώ έχω IP από το router δε μπορώ να μπω καν στο μενού του ούτε καν να του κάνω ping. Από όσο θυμάμαι οι on συνδέσεις απαιτούν τα router της on. Μπορώ να σνδέσω ένα netgear που έχω στη θέση του ? (δε ξέρω καν username/password) αν βγαζει limited access Μπορει να ειναι και κατι με το wireless.αλλαξε κλειδωμα και καναλι και ξαναδες.κανε και δοκιμη με καλωδιο.αυτοματες Ip στο Tcp ip επισης.αλλοι drivers για την καρτα δικτυου. αν σου εχουν δωσει Username /pass τοτε τα βαζεις σε αλλο ρουτερ και παιζει.αν δεν στα εχουν δωσει τοτε μπορει να μην εχει Username kai password οπως και αλλες εταιρειες πχ Hol οποτε εκει βαζεις κατι στην τυχη και συνδεεται.δοκιμασε το να δεις.αν ειναι θεμα wireless τοτε μπορεις να κανεις και το Netgear access point.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα