xristoforos89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 πρεπει να τα τσεκαρω απο κοντα. Με προβληματιζει η χαλια εγγυηση που ακουμε κατα καιρους. Επισης δεν μου καθετε καλα το acer με τοσα χρηματα και τοσο καλη καρτα γραφικων... Προς dell κλεινω αλλα μαλλον με βλεπω για samsung αν δεν βρεθει κατι αλλο. Απο την samsung παντα οτι εχω παρει δεν ειχα ποτε προβλημα απο κινητο 20 ευρω μεχρι tv. Δεν ξερω εχεις να προτινεις κατι καλυτερο μεχρι 560 ευρω; εκτος απο το acer. Και τα samsung την ιδια αντιπροσωπεια με τα acer εχουν στην Ελλαδα. Οσον αφορα την καρτα γραφικων που λες, το δικο μου το πηρα στα 379ευρω σε προσφορα απο το electroworld (gt540m=gt630m). Οποτε..
Street-Fighter Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μαλλον θα παω για το acer καθως τσεκαρα το toshiba και δεν μου αρεσε το στιλ του. Ξερετε που μπορω να βρω το acer ποιο πανω για να το δω απο κοντα; Νεα φιλαδελφεια ειμαι.
Street-Fighter Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Η αγορα εγινε με acer http://www.insomnia.gr/topic/452674-acer-aspire-v3-571g/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα