captainrodos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Γειά σας, εχω τον pc μου συνδεμενο με την tv μου με hdmi καλώδιο και τα ηχεία μου στον υπολογιστή κανονικα, πως μπορω να εχω συνδεμένα τα ηχεία μου με τον pc αλλα και με την tv ταυτόχρονα δλδ οταν βλεπω τηλεοραση να ακουγετε απο τα ηχεια και τραγούδια του pc παλι απο τα ηχεία. Τα ηχεία μου ειναι συνδεμενα στον Pc με τρια καλώδια δεν ειναι με ενα αλλιως θα εβαζα ενα jack 2in1 και ημουν οκ αλλα τωρα? thx
madtaz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Πρώτον αυτό με το jack 2in1 ξέχνα το, συνδέεις παράλληλα 2 εξόδους και θα καταστρέψεις σίγουρα κάποια. . Για να γίνει αυτό που θες χρειάζεσαι μείκτη 2κάναλο αλλά και πάλι δεν γίνεται με σύστημα 5.1
madtaz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 A οκ! λοιπόν άκου να δεις τι θα κάνεις...τα ηχεία μένουν ως έχουν κουμπωμένα στις 3 τρύπες του Pc και το καλώδιο HDMI επίσης μένει στη θέση του. Το καινούργιο που θα κάνεις είναι να βάλεις ένα καλώδιο ήχου σε μια έξοδο AUDIO της TV σου, λογικά RCA κόκκινο - λευκό θα έχει και την άλλη άκρη του την βάζεις με jack 3,5'' σε μια τρύπα της κάρτας ήχου και την δηλώνεις σαν line-in. Ετσι θα μπορείς να ακούς ήχο και από τις 2 συσκευές ταυτόχρονα και να ρυθμίζεις και την ενταση ανεξάρτητα της κάθε συσκεύης από το pc. Οπότε συνωψίζουμε, θες ένα καλώδιο από αρσενικά RCA stereo που να καταλήγει σε αρσενικό καρφί 3,5'' stereo, τα μήκη που κυκλοφορουν στο εμπόριο είναι 1,5m 3m 5m 10m διάλεξε και πάρε όποιο σε καλύπτει!
captainrodos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ετσι θα μπορώ να βλεπω κανονικα καναλια και να ακουγοντε απο τα ηχεία? πχ αντ1 μεγκα κτλπ? και με κλειστο pc θα μπορω?? thx για την βοηθεια σου
madtaz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Για να λειτουργούν όπως τα θέλεις θα πρέπει να έχεις πάντα ανοιχτό το pc, αλλιώς θα ακούς τα κανάλια μονάχα από την TV.
captainrodos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ok σε ευχαριστω πολυ φιλε θα το κανω οπως μου ειπες ευχαριστω... Sent from my iPhone using Insomnia
captainrodos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Η tv μου εχει jack 3.5 υποδοχη αν παρω ενα καλωδιο jack to jack δεν ειναι το ιδιο? εχει και rca εχει καμια διαφορα?
ninos30 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Audio-out σε ΤV, 3.5 Jack κομματάκι δύσκολο. Μήπως είναι έξοδος ακουστικών? Αν όντως πάντως είναι audio-out τότε είναι ίδιο με τα RCA.
captainrodos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 εχει το σηματακι με τα ακουστικα διπλα βλακεια ειπα ε?
ninos30 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Όπως σου είπα είναι για headphones. Βλακεία δεν είπες, μπορείς και από εκεί να του δώσεις αν είναι stereo. Αλλά αν πας και πάρεις ένα απλό καλώδιο RCA->Jack με 2 ευρώ θα κάνεις την δουλειά σου μια χαρά.
captainrodos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 φιλε τα εκανα οτι μ ειπες στο προγραμμα της realtek μου βρηκε κατι καινουργιο που λεγεται εισοδος γραμμης και το εχω προεπιλεγμενη συσκευη και τετοια αλλα δεν ακουω τον ηχο των καναλιων γιατη ετσι? ενωσα το rca kokkino λευκο στην tv και το jack στην καρτα ηχου. . . εκανα καμια βλακεια??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα