Wayfarer84 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Προσπάθησα πριν λίγο να αναβαθμίσω το κινητό μου από android 2.2 σε 2.3.5 ακολουθώντας τις οδηγίες που παρατέθηκαν στο ακόλουθο post http://www.insomnia.gr/topic/442552-ερώτηση-για-huawei-ideos-x5-pro/ και μου παρουσιάστηκε πρόβλημα. Κατ' αρχάς ν' αναφέρω στο σημείο αυτό πως, ελλείψει usb adaptor, τα 3 update.app αρχεία τα μετέφερα στη micro SD card μου έχοντας συνδέσει το κινητό κατευθείαν με το PC μέσω USB. Μετέφερα τα πρώτα αρχεία (και μετονομάζοντας το 2ο όπως αναφέρουν οι οδηγίες), έκανα clear cache/data μέσω recovery mode και μετά όλα ωραία, όλα καλά, είχα android 2.3.5. Όταν στη συνέχεια επιχείρησα να περάσω τα αρχεία από τα step 1 και step 3 (μετονομάζοντας το 3ο όπως αναφέρουνο οι οδηγίες) και επιχείρησα να τρέξω το software upgrade, το κινητό μου αρχικά κόλλησε σε μια λούπα unpacking, installing, restarting και ξανά από την αρχή για πολλή ώρα (5-10 λεπτά). Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνω τί χρησίμευε το update.app του step 3, τη στιγμή που το 2.3.5 είχε ήδη περαστεί από το step 2. Τέσπα, επεχείρησα να βγάλω την μπαταρία τη στιγμή που έκλεινε το κινητό και ετοιμαζόταν να κάνει restart, για να σταματήσει η λούπα, και μετά, όταν το άναβα, μου έβγαζε το λογότυπο της Huawei, αλλά δεν προχωρούσε στο να φορτώσει το android και απλά έκλεινε. Έλεγα μήπως αν έσβηνα τα αρχεία των step 1 και step 3 και ξαναπέρναγα αυτά των step 1 και step 2 πάλι, ίσως λυνόταν το πρόβλημα, αλλά δεν μπορώ ν' αποκτήσω πρόσβαση στη micro SD card μου, μιας και δεν μπορώ να συνδέσω πλέον το κινητό μου με card reader, ενώ ούτε σε recovery mode μπορεί να μπει. Έχετε καμία πρόταση; Τί μπορώ να κάνω για να το ξεμπλοκάρω σε πρώτη φάση και μετά για να περάσω επιτυχώς την έκδοση 2.3.5; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μόλις διάβασα το notification σχετικά με τη σωστή τοποθεσία του εν λόγω θέματος. Παρακαλώ να μεταφερθεί στο αντίστοιχο section. Ευχαριστώ και συγνώμη για το misplacement. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα