spirosSkolanteros Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Γεια σας. Έχω ένα PC που έχει επάνω 450άρι τροφοδοτικό αν θυμάμαι καλά. Του είχα κάνει αναβάθμιση βάζοντάς του τετραπύρινο επεξεργαστή καινούρια μητρική DDR3 και ραμ 4 γκιγκα. Η μητρική είχε θέση μόνο για τον έναν πίσω ανεμιστήρα και του επεξεργαστή φυσικά, έτσι δεν σύνδεσα τον μπροστινό, αλλά τότε ήταν χειμώνας και είχε φυσιολογικές θερμοκρασίες τώρα όμως ζεσταίνεται πολύ. Θέλω να ρωτήσω εάν πάρω ένα χαμπάκι και συνδέσω άλλον έναν πίσω ανεμιστήρα και τον μπροστινό θα χρειαστεί να αλλάξω τροφοδοτικό δηλαδή να βάλω μεγαλύτερο.??
pabou13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Τα ανεμιστηρακια καινε ελαχιστα οποτε δεν θα εχεις εχεις καποιο προβλημα
spirosSkolanteros Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 δεν θυμάμαι μάρκα είναι από τα φθηνά. Τώρα θα μου πεις πώς εμπιστεύομαι ακριβά πράγματα σε φθηνό τροφοδοτικό αλλά δεν παίζουν λεφτά για παραπάνω αλλαγές. Ίσως κάποια στιγμή πάρω άλλο αλλά αυτός είναι ο λόγος που ρώτησα για να μην χρειαστεί τώρα κοντά. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα