shadowfax-1- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ο Θεός δε θέλει να με αφήσει να ηρεμήσω ούτε στο μπάνιο μου. Έτσι και ενώ χθες ήμανε σε παραλία της Αττικής σε κάποια στιγμή ενώ έπαιζα ξέγνιαστος ρακέτες ΚΑΠΟΙΟΣ $%@#$%^%@! θα πέρασε και σήκωσε κύμα.Δε το πήρα πρέφα στην αρχή αλλά επειδή ήμασταν μεγάλη παρέα τους είδα να τρέχουν και κατάλαβα ότι πήρε πράγμματα και βράχηκαν. Ανάμεσα λοιπόν στα πάμφτωχα ρούχα/πετσέτες/ρακέτες/παντόφλες ήταν και το galaxyS μου. Έβγαλα μπαταρία και το σκούπησα όσο καλύτερα μπορούσα,αλλά το κινητό ήταν καλυμένο απο χαλίκι ψιλό και νερό.Το άφησα να στεγνώσει μιας και απιωνισμένο νερό να το καθαρίσω δεν υπήρχε και προσπάθησα έπειτα. Και εκεί που βλέπω το galaxyS το λογότυπο...Ξαφνικά restart.2ο restart,3o,4o...443542524ο. Μάλλον βραχυκύκλωσε λοιπόν το κουμπί.Το άνοιξα μόλις τώρα και ενώ όλο το βράδυ το είχα σε γαβάθα με ρύζι για να τραβήξει ότι(και ΑΝ)γινότανε.Παρόλα αυτά είναι σε φάση restart...Ακόμα και σε download που πάω να το βάλω μπας και πάλι restart κάνει. Ξέρει κάποιος καναν ειδήμονα στην Αττική(απο Σχηματάρι μέχρι Ανάβυσσο και απο Πέραμα ως Μαραθώνα no prob)που να μπορεί να του ρήξει μια ματιά;Κρίμα είναι να το βλέπω να μπορεί να ανοίξει και να κολλάει στο restart.
Dopethr0ne Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δεν μπαινει ουτε σε download mode ε? Ειναι εντος εγγυησης? Εγω ενα 5800 νοκια που παθα κατι παρομοιο το αφησα 3 βδομαδες να στεγνωσει τελειως και μετα το πηγα στη Nokia care και τους ειπα οτι απλα ενα πρωι επαψε να ανοιγει και μου αλλαξαν πλακετα και δουλεψε κανονικα.
shadowfax-1- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Σε download μπαίνει.Για καμιά 5-6" μέχρι να κάνει restart.Αν είχα κανονική rom Sammy θα το πήγαινα αλλά έχω βάλει custom,που δε το κοιτάνε κάν μιας και"απαγορεύεται".
Massiv0r Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Για αυτο ακριβως δεν γουσταρω να το παιρνω μαζι μου και ψαχνω να το δωσω, περα οτι μπορει να στο βουτηξουν αμα δεν το χεις πανω σου, νοκια στρατου και κανα mp3 ιδανικη λυση. Παντως δοκιμασε να το πας, η samsung δεν εχει ακριβως απαγορευσει τα Custom ROM αντιθετα τα υποστηριζει ανεπισημα, εαν ειναι εντος εγγυησης πιεσε τους πες ξαφνικα σταματησε να δουλευει, εαν δεν βρεις ακρη υπαρχουν ατομα που αγοραζουν η επισκευαζουν χαλασμενα κινητα.
shadowfax-1- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Eχω βρει μέσω google κάποια μαγαζιά που αναγράφουν για service.Θα δοκιμάσω εκεί αν είναι (είναι εκτός εγγυησης). Πάντως και φορτίζει κανονικά...Κάτι διάλο έχει γίνει με το κουμπάκι που ανοιγοκλείνει τη συσκευή.Ελπίζω να φτιάχνεται. Πραγμματικά δεν έχω πρόβλημα να πάρω ένα μεταχειρισμένο S2/3 αλλά σήμερα που το είδα αισθανόμουν λες και είχα χάσει ένα καλό φίλο.Όσο καιρό το είχα και μου ψιλοκώλαγε άκουγε τα εξαμάξης και σήμερα που δε το είχα αισθανόμουν χάλια.2 χρόνια με ένα κινητό έχω να το κάνω απο τα 19-20 μου .
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Καλα μη το δενεις κομπο οτι εχει βραχυκυκλωσει κατι στο power. Πολλα μπορει να ειναι, αλλα anyway πιστευω πως ακομα και αν ξεπερασει αυτο το προβλημα θα βρεθεις μπροστα σε αλλες δυσλειτουργιες που θα το καθιστουν απο δυσχρηστο και μη εξυπηρετικο εως αχρηστο. Δεν ειναι μονο οτι τραβηξε νερο αλλα τραβηξε και αλμυρα. Δυσκολο να εχουν επιζησει ολα μεσα του.
firewalker Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Κατά πάσα πιθανότητα δε φταίει το κουμπάκι. Μάλλον κάποιος WatchDog timer κάνει timeout και δίνει σήμα για reset.
Nomedor Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Θα σε στεναχωρήσω αλλά "καινούργια" τα κινητά έχουν εσωτερικά αυτοκόλλητα που αν περάσει νερό και βραχούν αλλάζουν χρώμα με αποτέλεσμα να χάνεις την εγγύηση. Αλλά ακόμα και χωρίς αυτά το θαλασσινό νερό είναι από τα χειρότερα διαβρωτικά που σημαίνει πως οι πλακέτα του τηλεφώνου πιάνει σκουριά αμέσως και θα φανεί όταν το ανοίξει ο τεχνικός.
shadowfax-1- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Το είχα ανοίξει χθες παίδες και δεν...Το είχα καθαρήσει και με απιωνισμένο νερό(δεν ήθελα οινόπνευμα)και ενώ σήμερα το πρωί πάλι αρνιόταν πριν κανα 2ωρο έδειξε σημάδια . Μπήκε σε λειτουργεία αν και το ακουστικό δε λειτουργεί και μέχρι να πάρω hands free θα μιλάω με ανοιχτή ακρόαση.Θα πάω βέβαια να ξαναελένξω μπας και δεν έχω βάλει καλά το ακουστικό αλλά δε νομίζω. Big deal αν είναι μόνο αυτό πάντως .
kage Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 ενω ηξερες τα ρυζια κτλ. εσυ προτιμησες να το ανοιξεις ενω ηξερες οτι ειχε παρει νερο...
shadowfax-1- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μάλλον δε κατάλαβες πότε το άνοιξα και πότε το είχα για 1 μέρα στο ήλιο μέσα σε μια γαβάθα ρύζι mate. Cheers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα