Elfis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Γεια χαρα. Εχω ενα παλιο pc (Intel pentium 3 800mhz, 350mb ram, nvidia gforce mx4400) και σκεφτομαι να του περασω android λειτουργικο. Ειναι αυτο εφικτο? Το εχει κανει μηπως κανεις? Σε περιπτωση που δεν γινεται εχεται να μου προτεινεται καποιο αλλο λειτουργικο συστημα που να μπορει να το σηκωσει?(εκτος απο win98) Δοκιμασα xp αλλα δεν σηκωνει με τιποτα. Δεν το θελω για τρελα πραματα, μουσικη, ταινιες, internet (δεν μπορει κιολας να κανει και τιποτα αλλο )
jim_p Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Καποια ελαφρια διανομη λινουξ δεν σου κανει? Εχω δει android 1.x σε netbook και ηταν πραγματικα αθλιο για αυτα που ειχε, για την αποδοση που ειχε και για αυτα που μπορουσε να κανει.
Elfis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ναι για linux λέω και γω καλύτερα αλλά ποια διανομή θα μπορούσε να σηκώσει?
lampisch Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 δες για ubuntu αλλα την εκδοση που ειναι για νετμπουκ!! παει σφαιρα!! τωρα δεν ξερω τι θα παιξει με τους drivers αλλα λογικα θα βρεις ακρη!! Sent from my iPhone using Insomnia
jim_p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ubuntu και οτιδηποτε με gnome/unity ή kde θα σερνεται σε οτιδηποτε εχει λιγοτερο απο 1GB ram. Στο υποφορουμ του λινουξ εχει πολλα θεματα για την περιπτωση σου, ριξε μια ματια.
darredevvil Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 γιατί δε δοκιμάζεις λίνουξ?έχει πολλές ελαφριές εκδόσεις!puppy linux, crunchbang, lubuntu etc όσον αφορά για android θα μπορούσες αλλά κατά τη γνώμη μου καλύτερα λίνουξ
Candlemass Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Για να απαντήσω στο θέμα του topic : http://www.android-x86.org/ Android ICS 4.0.4 x86 σε netbook Samsung N150 (Intel Atom 450) και πάει σφαίρα!! Απλά είναι λαχείο το τι συσκευές θα σου αναγνωρίσει, στο samsung ας πούμε δεν έβλεπε την realtek ασύρματη κάρτα και αναγκάστηκα να την αλλάξω με μια atheros που ευτυχώς είχα πρόχειρη (half-size mini pci-express και οι δύο). Αλλά δούλευε και με ένα TP-Link στικάκι με atheros. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ορισμένες εφαρμογές που απαιτούν hardware acceleration όπως ορισμένοι video players (vplayer, mxplayer, xbmc κλπ) και ορισμένα games, δεν δουλεύουν γιατί είναι γραμμένα για ARM αρχιτεκτονική και όχι για x86, το μηχάνημα πετάει!! Αν και σιγά σιγά φαίνεται ότι οι developers αρχίζουν και κάνουν port τις εφαρμογές τους και για x86, όπως π.χ. το VLC, ο dolphin video player for x86, κλπ, πιστεύω σύντομα θα υπάρχει πλήθος διαθέσιμων επιλογών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα