Autonomous Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα στην παρέα του Insomnia ειμαι νεο μελος και θελω να μου πειτε καποιο καλο λογισμικο για σχεδιαση εξωτερικων χωρων και να μπορω να βαλω φωτο του δικου μου χωρου να βαζω πραγματα
kakofonixx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 ζητας δηλαδη ενα προγραμμα που θα του βαλεις μια φωτογραφια του χωρου σου και θα σου κανει μελετη, διαμορφωση, προτασεις διακοσμησης, προτασεις υλικων και χρωματισμων κλπ....? αν βρεις πες το μου και μενα να το ξερω...
Autonomous Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 ζητας δηλαδη ενα προγραμμα που θα του βαλεις μια φωτογραφια του χωρου σου και θα σου κανει μελετη, διαμορφωση, προτασεις διακοσμησης, προτασεις υλικων και χρωματισμων κλπ....? αν βρεις πες το μου και μενα να το ξερω... οχι απλα να μπορω να βαζω φωτο του χωρου μου και να βαζω πραγματα ασ πουμε γκαζον δεντρα δρομακι πορτεσ κλπ
kakofonixx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 οχι απλα να μπορω να βαζω φωτο του χωρου μου και να βαζω πραγματα ασ πουμε γκαζον δεντρα δρομακι πορτεσ κλπ αυτο που περιγραφεις απαιτει μελετη του χωρου και δυστυχως δεν υπαρχει καποιο προγραμμα που να το κανει. το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι θα μπορουσες να εισαγεις στο photoshop τη φωτογραφια του χωρου σου και μετα να βαζεις πανω της ως layers αλλες φωτογραφιες με τα διαφορα διακοσμητικα (και μη) στοιχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα