comfuzio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Έχοντας παίξει με όλα τα factions, μπορώ να πω ότι οι Βαρβαρικές φυλές και οι Ανατολίτικες δεν μου άρεσαν και τόσο, σχεδόν ποτέ δεν κατάφερα να κρατήσω siege με garrison army, ενώ πχ με Μακεδόνες ή όποιοι άλλοι έχουν pikemen σε τοιχισμένη πόλη κρατούσα με garrison ακόμα και vs 40 μονάδες! 1
totalius Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Για όποιον ενδιαφέρεται εχει Sega eeekend με μεγάλες εκπτώσεις https://store.steampowered.com/sale/sega_publisher_weekend/
Teo1303 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Πρόβλημα με Total War Rome II Spartan Edition Καλησπερα παιδια... εχω προβλημα με το intallation του παιχνιδιου επειδη με σταματαει το Steam Client στο update του Αναφορά σε κείμενο Steam needs to be online to update. Please confirm your network connection and try again Εχω κανει σημερα λογαριασμο στην σελιδα του Steam , το λειτουργικο μου ειναι Win 10 pro x64 και καθε φορα που γινεται εκκινηση κανει μονο του update και γραφει το ιδιο! Τι αλλο πρεπει να κανω για να προχωρησει η διαδικασια? Μηπως ξεχασα κατι? δεν προχωραει η διαδικασια , δυστυχως ... Αν καποιος ξερει απο Steam να με βοηθησει παρακαλω... !
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικά θέλεις να μας πεις ποιες από τις πιθανές online λύσεις έχεις ήδη δοκιμάσει?! Επίσης post τα specs σου. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1
Teo1303 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Με τα χίλια ζόρια κατάλαβα οτι έπρεπε απο την σελιδα του Steam που είχα κανει λογαριασμό να κατεβασω στο PC και την εφαρμογή Steam for Windows !!! Μονο έτσι έγινε στο steam client το update !!!!! Τελικά η εγκατάσταση παιχνιδιού έγινε ... Τα υπολοιπα DLC κατεβαίνουν απο το Steam μόνα τους πλεον !!!! Επιτέλους !!!! Ευχαριστώ TDi για το ενδιαφέρον σου ... Οταν γίνει και το υπολοιπο download τοτε θα ξεκινήσει το παιχνιδι ;)
comfuzio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, Teo1303 είπε Με τα χίλια ζόρια κατάλαβα οτι έπρεπε απο την σελιδα του Steam που είχα κανει λογαριασμό να κατεβασω στο PC και την εφαρμογή Steam for Windows !!! Μονο έτσι έγινε στο steam client το update !!!!! Τελικά η εγκατάσταση παιχνιδιού έγινε ... Τα υπολοιπα DLC κατεβαίνουν απο το Steam μόνα τους πλεον !!!! Επιτέλους !!!! Ευχαριστώ TDi για το ενδιαφέρον σου ... Οταν γίνει και το υπολοιπο download τοτε θα ξεκινήσει το παιχνιδι Καλή αρχή Teo! Ελπίζω να το ευχαριστηθείς το παιχνίδι! Θέλει μερικά mods βέβαια το παιχνίδι για να γίνει πολύ καλό....το vanilla, τουλάχιστον για μένα, δεν λέει πολλά 1
_Theo_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, comfuzio είπε Καλή αρχή Teo! Ελπίζω να το ευχαριστηθείς το παιχνίδι! Θέλει μερικά mods βέβαια το παιχνίδι για να γίνει πολύ καλό....το vanilla, τουλάχιστον για μένα, δεν λέει πολλά Ποια Mods προτείνεις ;; Έχω βάλει το DeI αλλά αλλάζει υπερβολικά πολλά πράγματα και είναι πολύπλοκο... Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από _Theo_
Diinekis21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Ποια Mods προτείνεις ;; Έχω βάλει το DeI αλλά αλλάζει υπερβολικά πολλά πράγματα και είναι πολύπλοκο... Τότε πας στου Radious 2
comfuzio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Βασικά θα έλεγα να δεις και μερικά που δεν είναι μέρος μεγάλου πακέτου, πχ https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=204682595 και https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1447390100 , πιο παλιά είχα πιο πολλά αλλά με τα patches πολλά πράγματα που ήθελα με mod γίνανε μέρος του core game οπότε και τα έβγαλα 1
Teo1303 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δυστυχώς κάτι δεν παει καλά !!! Δεν παιζει καθόλου !!! Φορτώνει η μπάρα όταν βάζω campaign για πρόλογο με τον πόλεμο με τους Σαμνίτες και σταματάει η μπάρα πριν το τέλος , ακούω τον αφηγητή να μιλάει για το τι έγινε (Ιστορία) και μένει η εικόνα αυτή του χάρτη της Ελλάδος με την μπάρα "κολλημένη" εκεί χωρίς να αλλάξει η εικόνα και να μπω στο κυρίως παιχνιδι ... Win 10 pro x64 και να μην παιζει!!! Απογοήτευση!!! κριμα!!! Μήπως πρεπει να πάω στα options ... Εκανα εκεί αλλαγές ... αλλά δεν ξέρω τι γίνεται!!!! Είναι η έκδοση Spartan Edition καμια βοήθεια θα ήθελα , γνώμη κλπ για το τι μπορεί να φταίει!!!
DEADLAZARUS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Στις 18/8/2019 στις 3:43 ΜΜ, _Theo_ είπε Ποια Mods προτείνεις ;; Έχω βάλει το DeI αλλά αλλάζει υπερβολικά πολλά πράγματα και είναι πολύπλοκο... Αν και καθυστερημένα, απαντώ: το dei είναι το καλύτερο overhaul του total war. Πήγαινε στο forum, διάβασε όσα περισσότερα μπορείς και ξεκίνα να παίζεις. Έχει και πολλά και ενδιαφέροντα submods. Δυστυχώς, έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό με το παιχνίδι, αλλά επί ένα χρόνο έπαιζα φανατικά και η εμπειρία ήταν απίστευτη. Ειλικρινά, αν το ψάξεις και δεις πόση δουλειά και έρευνα έχουν κάνει οι mods, θα εκτιμήσεις το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το dei, δεν θα μπορείς να παίξεις το vanilla game. Στις 18/8/2019 στις 5:17 ΜΜ, Diinekis21 είπε Τότε πας στου Radious Είναι λίγο arcade. Σεβαστή η επιλογή έναντι του dei, αλλά -θεωρώ πως- δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2. 1
comfuzio Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Στις 24/8/2019 στις 3:36 ΜΜ, Teo1303 είπε Δυστυχώς κάτι δεν παει καλά !!! Δεν παιζει καθόλου !!! Φορτώνει η μπάρα όταν βάζω campaign για πρόλογο με τον πόλεμο με τους Σαμνίτες και σταματάει η μπάρα πριν το τέλος , ακούω τον αφηγητή να μιλάει για το τι έγινε (Ιστορία) και μένει η εικόνα αυτή του χάρτη της Ελλάδος με την μπάρα "κολλημένη" εκεί χωρίς να αλλάξει η εικόνα και να μπω στο κυρίως παιχνιδι ... Win 10 pro x64 και να μην παιζει!!! Απογοήτευση!!! κριμα!!! Μήπως πρεπει να πάω στα options ... Εκανα εκεί αλλαγές ... αλλά δεν ξέρω τι γίνεται!!!! Είναι η έκδοση Spartan Edition καμια βοήθεια θα ήθελα , γνώμη κλπ για το τι μπορεί να φταίει!!! Για αρχή κόψε όλα τα mods, κάνε ένα check file μέσω του steam και μετά δες αν οι Drivers σου είναι up-to-date! Γράψε και αν θες τα specs του Pc σου αν και είναι παιχνίδι του 2013 έχει κάποια θεματάκια και σε σχετικά πρόσφατα pc 1
Diinekis21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε Είναι λίγο arcade. Σεβαστή η επιλογή έναντι του dei, αλλά -θεωρώ πως- δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2. Μαν, ο φίλος λέει: Στις 18/8/2019 στις 3:43 ΜΜ, _Theo_ είπε Έχω βάλει το DeI αλλά αλλάζει υπερβολικά πολλά πράγματα και είναι πολύπλοκο... Βάση αυτού λέω: Στις 18/8/2019 στις 5:17 ΜΜ, Diinekis21 είπε Τότε πας στου Radious Δεν εξέφρασα προσωπική εκτίμηση.. Η προτίμηση μου είναι το DEI btw, από πολύ πριν αναλάβει ο Dresden.. 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Μαν, ο φίλος λέει: Βάση αυτού λέω: Δεν εξέφρασα προσωπική εκτίμηση.. Η προτίμηση μου είναι το DEI btw, από πολύ πριν αναλάβει ο Dresden.. Συγγνώμη, παρανόηση👍. Και του radious να προτιμούσες, δεν θα υπήρχε θέμα βέβαια. Σημασία έχει να απολαμβάνεις το παιχνίδι. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από DEADLAZARUS 1
Diinekis21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 @DEADLAZARUS Έβγαλαν ένα campaign με Αλέξανδρο και η 1.25 έχει αρκετές αλλαγές. Ήρθε η ώρα για νέο campaign! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα