Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας παίξει με όλα τα factions, μπορώ να πω ότι οι Βαρβαρικές φυλές και οι Ανατολίτικες δεν μου άρεσαν και τόσο, σχεδόν ποτέ δεν κατάφερα να κρατήσω siege με garrison army, ενώ πχ με Μακεδόνες ή όποιοι άλλοι έχουν pikemen σε τοιχισμένη πόλη κρατούσα με garrison ακόμα και vs 40 μονάδες! 

• Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πρόβλημα με Total War Rome II Spartan Edition

Καλησπερα παιδια...

εχω προβλημα με το intallation του παιχνιδιου επειδη με σταματαει το Steam Client στο update  του

Αναφορά σε κείμενο

Steam needs to be online to update. Please confirm your network connection and try again

Εχω κανει σημερα λογαριασμο στην σελιδα του Steam , το λειτουργικο μου ειναι Win 10 pro x64 και καθε φορα που γινεται εκκινηση κανει μονο του update και γραφει το ιδιο! Τι αλλο πρεπει να κανω για να προχωρησει η διαδικασια?

Μηπως ξεχασα κατι?  δεν προχωραει η διαδικασια  , δυστυχως :(  ...

Αν καποιος ξερει απο Steam να με βοηθησει παρακαλω... !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά θέλεις να μας πεις ποιες από τις πιθανές online λύσεις έχεις ήδη δοκιμάσει?! Επίσης post τα specs σου.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

Με τα χίλια ζόρια κατάλαβα οτι έπρεπε απο την σελιδα του Steam που είχα κανει λογαριασμό να κατεβασω στο PC και την εφαρμογή Steam for Windows !!! Μονο έτσι έγινε στο steam client το update !!!!! Τελικά η εγκατάσταση παιχνιδιού έγινε ... Τα υπολοιπα DLC κατεβαίνουν απο το Steam μόνα τους πλεον !!!! Επιτέλους !!!! Ευχαριστώ TDi για το ενδιαφέρον σου ... Οταν γίνει και το υπολοιπο download τοτε θα ξεκινήσει το παιχνιδι ;)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Teo1303 είπε

Με τα χίλια ζόρια κατάλαβα οτι έπρεπε απο την σελιδα του Steam που είχα κανει λογαριασμό να κατεβασω στο PC και την εφαρμογή Steam for Windows !!! Μονο έτσι έγινε στο steam client το update !!!!! Τελικά η εγκατάσταση παιχνιδιού έγινε ... Τα υπολοιπα DLC κατεβαίνουν απο το Steam μόνα τους πλεον !!!! Επιτέλους !!!! Ευχαριστώ TDi για το ενδιαφέρον σου ... Οταν γίνει και το υπολοιπο download τοτε θα ξεκινήσει το παιχνιδι ;)

Καλή αρχή Teo! Ελπίζω να το ευχαριστηθείς το παιχνίδι! 
Θέλει μερικά mods βέβαια το παιχνίδι για να γίνει πολύ καλό....το vanilla, τουλάχιστον για μένα, δεν λέει πολλά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, comfuzio είπε

Καλή αρχή Teo! Ελπίζω να το ευχαριστηθείς το παιχνίδι! 
Θέλει μερικά mods βέβαια το παιχνίδι για να γίνει πολύ καλό....το vanilla, τουλάχιστον για μένα, δεν λέει πολλά

Ποια Mods προτείνεις ;; Έχω βάλει το DeI αλλά αλλάζει υπερβολικά πολλά πράγματα και είναι πολύπλοκο...

Επεξ/σία από _Theo_
Δημοσ.

Βασικά θα έλεγα να δεις και μερικά που δεν είναι μέρος μεγάλου πακέτου, πχ https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=204682595 και https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1447390100 , πιο παλιά είχα πιο πολλά αλλά με τα patches πολλά πράγματα που ήθελα με mod γίνανε μέρος του core game οπότε και τα έβγαλα

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς κάτι δεν παει καλά !!! Δεν παιζει καθόλου !!! Φορτώνει η μπάρα όταν βάζω campaign για πρόλογο με τον πόλεμο με τους Σαμνίτες και σταματάει η μπάρα πριν το τέλος , ακούω τον αφηγητή να μιλάει για το τι έγινε (Ιστορία) και μένει η εικόνα αυτή του χάρτη της Ελλάδος με την μπάρα "κολλημένη" εκεί χωρίς να αλλάξει η εικόνα και να μπω στο κυρίως παιχνιδι ... 

Win 10 pro x64 και να μην παιζει!!! Απογοήτευση!!!  :(

κριμα!!! Μήπως πρεπει να πάω στα options ... Εκανα εκεί αλλαγές ... αλλά δεν ξέρω τι γίνεται!!!! 

Είναι η έκδοση Spartan Edition 

καμια βοήθεια θα ήθελα , γνώμη κλπ για το τι μπορεί να φταίει!!!

Δημοσ.
Στις 18/8/2019 στις 3:43 ΜΜ, _Theo_ είπε

Ποια Mods προτείνεις ;; Έχω βάλει το DeI αλλά αλλάζει υπερβολικά πολλά πράγματα και είναι πολύπλοκο...

Αν και καθυστερημένα, απαντώ: το dei είναι το καλύτερο overhaul του total war. Πήγαινε στο forum, διάβασε όσα περισσότερα μπορείς και ξεκίνα να παίζεις. Έχει και πολλά και ενδιαφέροντα submods. 

Δυστυχώς, έχω να ασχοληθώ πολύ καιρό με το παιχνίδι, αλλά επί ένα χρόνο έπαιζα φανατικά και η εμπειρία ήταν απίστευτη.

Ειλικρινά, αν το ψάξεις και δεις πόση δουλειά και έρευνα έχουν κάνει οι mods, θα εκτιμήσεις το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το dei, δεν θα μπορείς να παίξεις το vanilla game.

Στις 18/8/2019 στις 5:17 ΜΜ, Diinekis21 είπε

Τότε πας στου Radious

Είναι λίγο arcade. Σεβαστή η επιλογή έναντι του dei, αλλά -θεωρώ πως- δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/8/2019 στις 3:36 ΜΜ, Teo1303 είπε

Δυστυχώς κάτι δεν παει καλά !!! Δεν παιζει καθόλου !!! Φορτώνει η μπάρα όταν βάζω campaign για πρόλογο με τον πόλεμο με τους Σαμνίτες και σταματάει η μπάρα πριν το τέλος , ακούω τον αφηγητή να μιλάει για το τι έγινε (Ιστορία) και μένει η εικόνα αυτή του χάρτη της Ελλάδος με την μπάρα "κολλημένη" εκεί χωρίς να αλλάξει η εικόνα και να μπω στο κυρίως παιχνιδι ... 

Win 10 pro x64 και να μην παιζει!!! Απογοήτευση!!!  :(

κριμα!!! Μήπως πρεπει να πάω στα options ... Εκανα εκεί αλλαγές ... αλλά δεν ξέρω τι γίνεται!!!! 

Είναι η έκδοση Spartan Edition 

καμια βοήθεια θα ήθελα , γνώμη κλπ για το τι μπορεί να φταίει!!!

Για αρχή κόψε όλα τα mods, κάνε ένα check file μέσω του steam και μετά δες αν οι Drivers σου είναι up-to-date! 
Γράψε και αν θες τα specs του Pc σου αν και είναι παιχνίδι του 2013 έχει κάποια θεματάκια και σε σχετικά πρόσφατα pc

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε

Είναι λίγο arcade. Σεβαστή η επιλογή έναντι του dei, αλλά -θεωρώ πως- δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2.

Μαν, ο φίλος λέει:

Στις 18/8/2019 στις 3:43 ΜΜ, _Theo_ είπε

Έχω βάλει το DeI αλλά αλλάζει υπερβολικά πολλά πράγματα και είναι πολύπλοκο...

Βάση αυτού λέω:

Στις 18/8/2019 στις 5:17 ΜΜ, Diinekis21 είπε

Τότε πας στου Radious

Δεν εξέφρασα προσωπική εκτίμηση.. :D

Η προτίμηση μου είναι το DEI btw, από πολύ πριν αναλάβει ο Dresden..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Μαν, ο φίλος λέει:

Βάση αυτού λέω:

Δεν εξέφρασα προσωπική εκτίμηση.. :D

Η προτίμηση μου είναι το DEI btw, από πολύ πριν αναλάβει ο Dresden..

Συγγνώμη, παρανόηση👍.

Και του radious να προτιμούσες, δεν θα υπήρχε θέμα βέβαια. Σημασία έχει να απολαμβάνεις το παιχνίδι.

Επεξ/σία από DEADLAZARUS
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...