comfuzio Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Είχε και ένα μικρό update (110mb) σήμερα 2
_Theo_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Άλλο ένα update, 266 ΜΒ, σήμερα...Τι να άλλαξαν άραγε... 1
Anuminas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 To ξανάβαλα και θυμήθικα γαμώτο ποσο άσχημο φαίνεται σε σχέση με το πανέμορφο και σε γραφικά και UI ΤW Warhammer
_Theo_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Άλλο ένα update, 266 ΜΒ, σήμερα...Τι να άλλαξαν άραγε... Απίστευτο. Τους είχα ζητήσει να αυξήσουν το zoom-out level στον Grand Campaign map και το έκαναν. Μπράβο τους! 2
comfuzio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Απίστευτο. Τους είχα ζητήσει να αυξήσουν το zoom-out level στον Grand Campaign map και το έκαναν. Μπράβο τους! Εγώ πάλι τους είχα ζητήσει να το κάνουν 64bit και να τρέχει σε πολλούς πυρήνες (αντί για 2 που τρέχει τώρα και ΑΝ) ή κάποιο άλλο API από dx11 αλλά πήρα τα ....ζάρια του Καίσαρα 2
comfuzio Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Στο campaign που παίζω τώρα μέχρι να βγει το DLC μου έκατσε ένας πολύ καλός εμφύλιος! Παίζω με Μακεδονία (κλασικά) και έχω κατακτήσει σχεδόν όλη την βόρεια Αφρική (από Καρχηδόνα ως Αίγυπτο και τα βάθη της Αφρικής). Μόλις είχα κατακτήσει την επαρχία της Αιγύπτου, δημιουργήθηκε μια ακόμα φατρία πέραν των 2 αρχικών (Μακεδόνες και υπόλοιποι Έλληνες) η οποία ονομάστηκε "Αιγυπτιακές οικογένειες". Αυτοί λοιπόν μετά από αρκετά turns άρχισαν τον εμφύλιο. Μου πήραν όλη σχεδόν την Αφρική αλλά ευτυχώς δεν είχα εκεί στρατό που να ανήκει σε αυτήν την οικογένεια οπότε και τις πόλεις τις πήρα πίσω με μεγάλη ευκολία. Το μεγάλο ζόρι ήταν όπου είχα στρατηγούς από αυτήν την οικογένεια και ήταν όλοι τους μεγάλο level και με πολύ δυνατό και έμπειρο στρατό. Και όλους αυτούς τους είχα εκεί που έκανα επεκτατικό πόλεμο (σημερινή Γαλλία). Δεν έχασα μάχη αλλά έκαναν μεγάλη ζημιά στους συμμάχους μου. Πήρε γενικά 6 turns για να πάρω πίσω τις πόλεις μου, χάνοντας μία σε σύμμαχο και μπόρεσα και γύρισα το πολίτευμα σε αυτοκρατορία. Τώρα, 10 turns μετά, βγήκε νέα οικογένεια (Καρχηδονιακές οικογένειες) που έχουν τον έλεγχο της ποντοκασπίας αντί της Καρχηδόνας. Από την μία μου άρεσε που έκανα δυνατές μάχες κόντρα σε οργανωμένο στρατό και όχι vs 10 units slingers αλλά από την άλλη μου χάλασε τα σχέδια. Όλη η επίθεση μου πήγε χαμένη για μερικά turns και δεν βλέπω να έχουν και κάποιο στόχο οι επαναστάτες. Να πω ότι προσπαθούσαν να κάνουν συμμαχίες ή να κλέβανε μερικές από εμένα θα είχε πλάκα. Τώρα 3 στρατηγοί με 7 πόλεις στην άλλη μεριά του χάρτη ήταν μόνο για σπάσιμο νεύρων..... 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Πραγματικά το αθλιότερο update σύστημα από τα 300 παιχνίδια που έχω στο Steam. 22,1 MB μόλις και έχει κανένα τέταρτο που σέρνεται. Pre-allocation, download 10 ΜΒ, update, ξανά-μανά τα ίδια. Θα το σβήσω μου φαίνεται, να μην ταλαιπωρούμαι άδικα, αφού έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ. Μετά έχει σειρά και το Shogun 2, με υπέροχη αισθητική αλλά κι αυτό το έχω και κάθεται πλέον. Για κάποιο λόγο ψήνομαι άγρια για το Britannia, γιατί ξέρω καλά την περίοδο, έχω διαβάσει αρκετά βιβλία, και έχει υπέροχη αισθητική "ταπισερί" στα events, αλλά ξέρω πως οι μάχες θα είναι πάλι clickfest και τα updates τραγικά. Φοβάμαι πως θα υποκύψω όμως... Απλά ήθελα να το μοιραστώ.
comfuzio Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Τι update είναι αυτό; Εγώ τώρα είδα ότι είναι Installed αυτό το update σε μένα, τώρα πόση ώρα του πήρε δεν ξέρω
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δεν το είδα καθόλου. Συνολικά, πάνω από 10 λεπτά για 22,1 MB. Τι σύστημα είναι αυτό δεν ξέρω. Ευτυχώς το Shogun 2 τελείωσε (1,1 ΜΒ) στο δευτερόλεπτο.
just getting started Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 για το thrones of britannia ψήνομαι κι εγώ πολύ άσχημα, περισσότερο ομως γιατί περιμένω για medieval 3 και το βλέπω να αργεί βλέπω τωρα και Vikings και the last kingdom και δεν κρατιέμαι
Apoll Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Snoob είπε Πραγματικά το αθλιότερο update σύστημα από τα 300 παιχνίδια που έχω στο Steam. 22,1 MB μόλις και έχει κανένα τέταρτο που σέρνεται. Pre-allocation, download 10 ΜΒ, update, ξανά-μανά τα ίδια. Θα το σβήσω μου φαίνεται, να μην ταλαιπωρούμαι άδικα, αφού έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ. Μετά έχει σειρά και το Shogun 2, με υπέροχη αισθητική αλλά κι αυτό το έχω και κάθεται πλέον. Για κάποιο λόγο ψήνομαι άγρια για το Britannia, γιατί ξέρω καλά την περίοδο, έχω διαβάσει αρκετά βιβλία, και έχει υπέροχη αισθητική "ταπισερί" στα events, αλλά ξέρω πως οι μάχες θα είναι πάλι clickfest και τα updates τραγικά. Φοβάμαι πως θα υποκύψω όμως... Απλά ήθελα να το μοιραστώ. Στα gameplay βίντεο που έχω δει το Britannia είναι πολύ καλό, όμως θα πρέπει να έχει αρκετούς νέους μηχανισμούς διαφορετικά θα είναι σαν το Charlemagne DLC στο TW Attilla που ήταν η "light έκδοση του Medieval 3". Περισσότερο ευχαριστιέμαι τον τελευταίο χρόνο το Crusader Kings 2, έχοντας παίξει μέσα σε 10 μήνες, περισσότερες ώρες από όλα τα Total War μαζί την τελευταία δεκαετία! Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από Apoll
_Theo_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσοχή: μετά τα τελευταία updates το παιχνίδι έχει γίνει αρκετά δύσκολο. Παλαιότερα το τερμάτιζα για πλάκα στο V.Hard, τώρα όχι. Έπαιζα αρκετές ώρες με τη Μακεδονία και μέχρι το 130 πΧ έλεγχα αρκετές περιοχές (56/90) , παρ΄όλα αυτά απείχα αρκετά από τη νίκη. Και επειδή ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω το political system, ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος ( αν και το παιχνίδι έδινε 4% πιθανότητα να ξεσπάσει) και έχασα σχεδόν τη μισή μου επικράτεια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ήταν σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπίσω τους αυτονομιστές μιας και για κάποιο ανεξήγητο λόγο έβγαλαν στρατούς με top tier units, πχ Aspis Companion Cavalry, Shield Bearers, Foot Companions κλπ ενώ εγώ μπορούσα να παράγω εκείνη τη στιγμή πιο αδύναμες μονάδες. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό αλλά το θεωρώ κλέψιμο από μεριάς του παιχνιδιού. Και όσο για το Crusader Kings 2, ναι είναι παιχνιδάρα αλλά είναι υπερβολικά πολύπλοκο και πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο για να το μάθεις και πάλι είναι δύσκολο. Βασικά είναι εξομοιωτής διπλωματίας ενώ τα Total War πολέμου και γι αυτό προτιμώ αυτά. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από _Theo_ 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Για μένα, το ιδανικό θα ήταν ο στρατηγικός χάρτης του Total War με τις μάχες του Field of Glory II: τακτική, σκέψη, ιστορικές μονάδες, αντί του κλικ-κλικ-κλίκιτι-κλικ. Αλλά, ατυχώς, οι Byzantine Games δεν έχουν τους πόρους για να προσθέσουν στρατηγικό σκέλος στο παιχνίδι (υπάρχει, αλλά είναι τελείως υποτυπώδες, καμία σχέση με τους χάρτες των ΤW) και η Creative Assembly δεν πρόκειται να πειράξει μια σούπερ πετυχημένη συνταγή, οπότε...
comfuzio Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Μπορεί να πήρε 5 χρόνια αλλά ναι! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι εδώ!!! Ancestral Update Family Tree!!!!!! Καιρόc να αρχίσω νέο campaign(Χωρίς mods για λίγο καιρό QQ ) 1.4GB είναι το patch
Apoll Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, comfuzio είπε Μπορεί να πήρε 5 χρόνια αλλά ναι! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι εδώ!!! Ancestral Update Family Tree!!!!!! Καιρόc να αρχίσω νέο campaign(Χωρίς mods για λίγο καιρό QQ ) 1.4GB είναι το patch Βάλε και αυτό στο hosts* αρχείο για να κλείσεις το redshell που δεν έχει βγει ακόμα από το Rome 2 και το Attila. 0.0.0.0 api.redshell.io θα βρεις εδώ το αρχείο. %SystemRoot%\System32\drivers\etc\hosts Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από Apoll 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα