Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικές πιο αναλυτικές πληροφορίες:

''Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το Total War: Rome 2 επανέρχεται στο προσκήνιο με νέο DLC. Η Creative Assembly ανακοίνωσε το Empire Divided DLC για το Total War: Rome 2, το οποίο διαδραματίζεται στον τρίτο αιώνα, με τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία χωρισμένη σε τρεις παρατάξεις και με τους βάρβαρους και τις ανατολικές αυτοκρατορίες να καραδοκούν. Το Empire Divided φέρνει 10 διαφορετικές playable παρατάξεις, νέες συνθήκες νίκης και νέες προσθήκες όπως επιδημίες, αιρέσεις και ληστείες και έμφαση στις ιστορίες των χαρακτήρων και των δυνάμεων αυτής της περιόδου. Το Empire Divided DLC του Total War: Rome 2 βγαίνει Steam 30 Νοεμβρίου με τιμή 17 ευρώ. Σας ενδιαφέρει;''

ΠΗΓΗ: http://game20.gr/total-war-rome-2-empire-divided-announced-73273/

..και..

''Η ανακοίνωση έγινε μέσω ενός livestream στο Twitch. Τα γεγονότα του expansion θα διαδραματίζονται το 270 μ.Χ. όπου η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία έχει χάσει τον έλεγχο σε πολλά εδάφη της και διάφορες factions μάχονται για την κατάκτηση τους. Θα υπάρχουν 10 διαφορετικές factions για να επιλέξετε που θα ανήκουν σε 5 διαφορετικούς λαούς, εκ των οποίων οι μισές αναφέρονται σαν "heroic" καθώς θα έχουν διαφορετικά objectives για να νικήσετε και μοναδικούς ηγέτες που δεν θα πεθαίνουν στην μάχη. Η μόνη heroic faction που αποκαλύφθηκε είναι η Ρώμη.

Το expansion θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου και θα είναι το πρώτο στο εγχείρημα της Creative Assembly να αναβιώσει τα παλιότερα Total War ενώ παράλληλα θα εργάζεται σε νέους τίτλους. Μαζί με το Empire Divided θα κυκλοφορήσει και ένα δωρεάν update που θα ανανεώσει το political system του τίτλου με στόχο τις πιο άμεσες επιπτώσεις στον χάρτη. Για παράδειγμα, θα γίνονται περισσότερες κυβερνητικές ανασυντάξεις και εμφύλιοι πόλεμοι.''

• Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατέβασα το τελευταίο patch(beta) (χωρίς το dlc φυσικά)....έγινε παιχνίδι επιτέλους! Έτσι όπως έπρεπε να ήταν day 1!!!

Το πολιτικό σύστημα επιτέλους ...υπάρχει και έχει νόημα!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Κατέβασα το τελευταίο patch(beta) (χωρίς το dlc φυσικά)....έγινε παιχνίδι επιτέλους! Έτσι όπως έπρεπε να ήταν day 1!!!

Πως το κατέβασες;; Το έκανε αυτόματα το steam?

• Like 1
Δημοσ.

Πως το κατέβασες;; Το έκανε αυτόματα το steam?

Όχι, δεξί κλικ στο παιχνίδι στο library--->properties--->betas και εκεί στο drop down menu στο βγάζει.

1,1GB patch

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή...ύστερη αρχαιότητα και σίγουρα στα χωράφια του Attila, μην πω και το ίδιο υπόβαθρο με τον μετέπειτα τίτλο.

Γιατί το έκαναν;

Για να σμπρώξουν το Rome;

Δημοσ.

Μόνο το πολιτικό σύστημα φαίνεται να διόρθωσαν. Προσωπικά (και το έχω γράψει και στο site τους) θέλω να αυξηθεί το Zoom-οut level στην Grand Campaign και να αλλάξουν οι κάρτες των μονάδων όπως στο "Empire Divided". Για να μην αναφέρω ένα σωρό αλλαγές άλλες που υπάρχουν στο DeI και μπορούν να γίνουν.

Δημοσ.

Το zoom out στο χάρτη θες να ειναι μεγαλύτερο; Αν ναι, με καποιο μοντ που εχω βαλει και εγω απο το workshop γίνεται μια χαρά. Αν εεννοείς κάτι άλλο δε γνωρίζω. :)

• Like 1
Δημοσ.

Το zoom out στο χάρτη θες να ειναι μεγαλύτερο; Αν ναι, με καποιο μοντ που εχω βαλει και εγω απο το workshop γίνεται μια χαρά. Αν εεννοείς κάτι άλλο δε γνωρίζω. :)

Αυτό εννοώ. Απλώς δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να βάλω mod.

Δημοσ.

Σκέψου το πάντως είναι ένα λεπτό διαδικασία μεσω του workshop και κάνει τρελο ζοομ αουτ.

Αμα θες μόλις πάω σπίτι σου λέω ακριβώς πιο εχω βάλει. Δεν κανείς κάτι, πας στο workshop, βρίσκεις το μοντ, πατάς συνδρομή και τελος.

Edit: Ενα απο αυτα τα 2 εχω βαλει. Νομίζω αυτό που λεει mod friendly.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=187013080&searchtext=Zoom

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=273159879&searchtext=Zoom

• Like 2
Δημοσ.

Σκέψου το πάντως είναι ένα λεπτό διαδικασία μεσω του workshop και κάνει τρελο ζοομ αουτ.

Αμα θες μόλις πάω σπίτι σου λέω ακριβώς πιο εχω βάλει. Δεν κανείς κάτι, πας στο workshop, βρίσκεις το μοντ, πατάς συνδρομή και τελος.

Edit: Ενα απο αυτα τα 2 εχω βαλει. Νομίζω αυτό που λεει mod friendly.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=187013080&searchtext=Zoom

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=273159879&searchtext=Zoom

Ξέρω τη διαδικασία. Απλώς θέλω να το έχει το κανονικό παιχνίδι γιατί καμιά φορά παίζω και multi και αν έχεις mod δεν λειτουργεί, πρέπει να απενεργοποιήσεις το mod πρώτα.

Ευχαριστώ πάντως!!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Όποιος θέλει, ας μας πει λίγο αναλυτικότερα τι αλλαγές έγιναν στη διπλωματία (αυτό δεν εννοείτε με το "πολιτικό σύστημα"), μήπως και ψηθούμε οι υπόλοιποι να επιστρέψουμε :)

Δημοσ.

Τώρα υπάρχει ο βασιλιάς στην φυλή που παίζεις και έχει και διάδοχο (αν και ακόμα δεν έχω βρει πως αλλάζω), οι υπόλοιποι στρατηγοί όταν δεν τους έχεις βάλει σε στρατό και είναι κλασικά στην πρωτεύουσα τώρα μπορείς να τους αναθέσεις καθήκοντα πχ να στείλεις έναν να βελτιώσει τις σχέσεις της φυλής σου με μια άλλη, δεν πετυχαίνει πάντα αλλά καλύτερα να υπάρχει σαν επιλογή, ή μπορείς να τον κάνεις σε στιλ Αττίλα governor σε μια περιοχή σου αλλά δεν μένει εκεί μόνιμα αλλά (αν πετύχει) αν έχεις θέμα με επαναστάσεις κτλ μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση. Ή τέλος μπορεί να διοργανώσει μια μεγάλη fiesta.

30jh7at.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...