comfuzio Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Ή να κάνεις military allies - Client States
hurin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω αφιερώσει άπειρες ώρες στο Rome 1, και αρκετές στο Medieval. Ετούτο εδώ δεν μπορώ να το χωνέψω. Κακό performance, δεν κάνει χρήση των cores/threads και σέρνεται στον χάρτη. Δεν λειτουργεί το πολιτικό σύστημα με τις οικογένειες, ας αντέγραφαν το CK2. Το technology tree είναι αρκετά basic, αλλά είναι καλό να υπάρχει. Έχω καταντήσει να το παίζω σαν CK2, όλα στο autoresolve. Μου φαίνονται περίεργες, δεν συνηθίζονται εύκολα, όπως και στο Napoleon. Ακόμα και την μάχη στο prologue που αναγκάστηκα να την παίξω ξανά και ξανά (bug), 1/4 την κέρδιζα! ΑΚόμα και charge με cavalry πίσω από σπαθάτους δεν λειτουργούσε! Σκεφτόμουν για Attila-Warhammer, αλλά δεν είμαι σίγουρος άν αξίζει ή είναι απλά reskin.
_Theo_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το Rome II διορθώθηκε πολύ με τα patches αλλά σε γενικές γραμμές είναι πατάτα. Το Attila είναι κλάσεις καλύτερο σε όλους τους τομείς.
Gilmaru Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά από performance αυτήν την στιγμή το Attila είναι μακράν χειρότερο από το Rome 2. Σε όλα τα άλλα ναι, κι εγώ το θεωρώ καλύτερο.
comfuzio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ παίζω τώρα ξανά μετά από καιρό το Attila, από performance μου φαίνεται μια από τα ίδια (χαμηλά) σαν το Rome II, αλλά γενικά είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι! Ανάσα δεν παίρνω, κάθε turn έχω από 3 ως 10 μάχες που τις πιο πολλές δεν μπορώ να τις κερδίσω... αυτό το πράγμα από το Rome II με τα unwalled settlements είναι τραγικό αλλά ακόμα πιο τραγικό στο Attila είναι το ανύπαρκτο garrison που με 4 units πρέπει να πολεμάω vs 20~40 units
Apoll Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ παίζω τώρα ξανά μετά από καιρό το Attila, από performance μου φαίνεται μια από τα ίδια (χαμηλά) σαν το Rome II, αλλά γενικά είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι! Ανάσα δεν παίρνω, κάθε turn έχω από 3 ως 10 μάχες που τις πιο πολλές δεν μπορώ να τις κερδίσω... αυτό το πράγμα από το Rome II με τα unwalled settlements είναι τραγικό αλλά ακόμα πιο τραγικό στο Attila είναι το ανύπαρκτο garrison που με 4 units πρέπει να πολεμάω vs 20~40 units Αν παίζεις WRE θα πρέπει να αφοσιωθείς σε 6 επαρχίες και να αφήσεις τις υπόλοιπες καμένη γη. Ιδίως την Βρετανία. Αν παίζεις ERE, οι 4 που παίρνεις σε μάχες ενάντια στου Γότθους, είναι αρκετοί να καθαρίσουν τον μισό στρατό από τους αντιπάλους, και να τους σφουγγαρίσει ο στρατός σου τον επόμενο γύρο. Αλλά είμαστε σε λάθος συζήτηση να συζητάμε σχετικά. ----- Όσον αφορά το perf του Rome 2 & Attila, χρειάζονται μηχάνημα καλό. 4930Κ @ 4,5, GTX1080 @ 2177 για να πει κανείς ότι παίζει το παιχνίδι καλά στα 2560χ1400. Εν αντιθέσει το Warhammer σε DX12 είναι μακράν καλύτερο...
Dennisbest Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά από επεξεργαστή και με i3 να παίζεις το ίδιο είναι , 2 πυρήνες βλέπει το παιχνίδι ουσιαστικά. Από κάρτα σίγουρα θες πολυ δυνατή , από rome 2 σε attila ανέβηκαν αρκετα οι απαιτήσεις γι αυτό φαίνεται να έχει χειρότερο performance.
mdr21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το attila ειναι το μοναδικο TW που εχω παιξει 4 συνεχομενα playthough μεχρι το τελος. Μακρα το καλυτερο για μενα, δεν εχω δοκιμασει warhammer. 2
Apoll Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το attila ειναι το μοναδικο TW που εχω παιξει 4 συνεχομενα playthough μεχρι το τελος. Μακρα το καλυτερο για μενα, δεν εχω δοκιμασει warhammer. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Αν είχε την DX12 μηχανή του Warhammer θα ήταν καλύτερο. 1
koularasss Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Εδω και καιρο ξεκινησα rome 2 emperor edition αλλα εχει πεσει στο 0/100 το influence μου. ΚΑτι διαβασα για statesmen στο google αλλα δεν πολυκαταλαβα! Καποιος που μπορει να εξηγησει;;
comfuzio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Με μερικά Mods το Rome II είναι πολύ καλό παιχνίδι. Φυσικά αν βάζανε το engine του warhammer με το dx12 θα ήταν πιο καλά ή αν στο warhammer βγάζανε Rome II mod θα ήταν πιο ωραία. Βέβαια κάπου διάβασα ότι βγάζουν νέο ιστορικό παιχνίδι, οπότε αναμονή!
stratigos24 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Γιατί με την gtx 1050ti μου λέει στα options ''μνήμη βίντεο 3072mb'' και όχι παραπάνω; Βέβαια κάπου διάβασα ότι βγάζουν νέο ιστορικό παιχνίδι, οπότε αναμονή! Για να δούμε...
_Theo_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Νέο DLC για το Total War Rome II μετά από 4 χρόνια!! -->Empire Divided<--- 2
stratigos24 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Και αναρωτιόμουν για τι νέο πραγμα μιλανε στα ξενα φορουμ και σε ποστ στα σοσιαλ μίντια προχθες.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα