Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει trigger και ειναι πανω απο 80% influence στα factions με 2 groups

αυτο που περιγραφεις ειναι ενα παλιο bug που εχει διορθωθει

επισης εντελως αχρηστη δεν ειναι, δινει αρκετα καλα θετικα το υψηλο influence οπως και η βαθμιδα των generals

σε σχεση με το performance εγω με ι5 750, 4gb ram και 7770, σε high δεν παιζω δυστυχως

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σημερα που πήγα να παιξω παρουσιάστηκε το εξης bug στα γραφικά

Nazguls στρατιώτες :-D

2BF32CE1A69A6BF9F05C4B9C86DEB044A3E1BC7F

εχω κανει install το Divide et Impera, επισης αν θυμαμαι καλα το παιχνιδι έκανε ενα update πριν 2-3 μέρες. Εχει κανεις αλλος παρομοιο προβλημα;

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παίδες να σας ρωτήσω κάτι, δεν ξέρω αν είμαι και στο κατάλληλο θέμα, τέλος πάντων

σίγουρα έχετε παίξει και το πρώτο rome, ποιο θεωρείτε καλύτερο?

δεν μιλάω φυσικά για γρταφικά κτλ, από άποψη gameplay, ρεαλιστικότητας και τα σχετικά

ευχαριστώ :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Μου είχε αρέσει το Barbarian Invasion περισσότερο, το expansion του πρώτου Rome, σε σχέση με το κυρίως παιχνίδι (βελτίωση και επέκταση -σε μηχανισμούς και περιεχόμενο- ελπίζω ότι θα είναι το Attila, αλλά επειδή έχω ψιλό-καεί με τις κυκλοφορίες της CA σε πρώτο στάδιο, δεν θα πάω σε προπαραγγελία).

Το Rome II έχει ενδιαφέροντα στοιχεία επίσης, προσωπικά μου άρεσε το ότι δεν κατακλυζόταν ο χάρτης από μικρούς στρατούς και στόλους, θέλεις στρατηγούς και ναυάρχους αντίστοιχα για να μετακινήσεις μονάδες και πλοία, κι αυτοί είναι περιορισμένοι ανάλογα με το μέγεθος της επικράτειάς σου. Στο πρώτο Rome γινόταν κακός χαμός από "ορφανές" μονάδες που έφερναν βόλτα.

Και τα δύο είχαν ανεπαρκή διπλωματία, δυστυχώς, κι αυτό για μένα χαλάει πολύ το "ρεαλισμό" του παιχνιδιού. Πάντως, αν και μάλλον ανήκω στη μειοψηφία, συνολικά μου άρεσε περισσότερο το δεύτερο, μου φάνηκε πιο δύσκολο (ίσως λόγω των στρυφνών μηχανισμών του, κάποια στιγμή ας πούμε οι agents γίνονται πραγματικά κακός μπελάς).

• Like 4
Δημοσ.

Έχει πάρει κανείς το Wrath of Sparta; Αν ναι αξίζει ή να κρατήσω τα λεφτά για το Attila μιας και είναι σχεδόν τα μισά για το dlc σε σχέση με το κόστος του Attila;

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Κανά μισάωρο μετά που έκανα τη δημοσίευση, κοίταξα εκεί και το είχαν £5, αγόρασα και το Αττιλα μιας και ήταν στα μισά λεφτά επίσης :)

Δημοσ.

Αν το Αττίλα είναι region locked είναι το πρώτο παιχνίδι που αγοράζω από εκεί και έχει αυτό το restriction. Και αγοράζω συνέχεια. 

Πάντως υπάρχουν λύσεις ;) Αγόρασα για £8 το Age of Wander 3 από Ρωσσία προχτές, και ήταν region locked............

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάνω που φτάνω 100% στα achievements ... βάζει σήμερα άλλα 3 (εύκολα ευτυχώς).

Πέραν των achievements το παιχνίδι φαίνεται ότι έχει φτάσει στο τέλος του εδώ και καιρό. Πριν ακόμα ανακοινώσουν το Attila.

Ξέρω ότι η CA είναι μεγάλη εταιρία και μπορεί να έχει κόσμο να δουλεύει σε πολλά ταυτόχρονα projects (Rome II, Attila, Kingdoms, Arena και Alien) αλλά μου φαίνεται κακό ότι ακόμα να υπάρχουν αρκετά ζητήματα στο Rome II και να κάνουν νέο παιχνίδι.

Ότι δουλειά έχω κάνει στην ζωή μου ποτέ δεν μου επέτρεψαν να αφήσω κάτι στην μέση ή έστω στο 90% και να πάω στο επόμενο. 

Αυτό φαίνεται ότι είναι η μόδα στα παιχνίδια μόνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...