Bilbo1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 υπαρχει trigger και ειναι πανω απο 80% influence στα factions με 2 groups αυτο που περιγραφεις ειναι ενα παλιο bug που εχει διορθωθει επισης εντελως αχρηστη δεν ειναι, δινει αρκετα καλα θετικα το υψηλο influence οπως και η βαθμιδα των generals σε σχεση με το performance εγω με ι5 750, 4gb ram και 7770, σε high δεν παιζω δυστυχως
Inler Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Να ρωτησω το Wrath Of Sparta mod μονο απο Steam ετσι;
comfuzio Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 όχι από το Nuuvem το έχει περί τα 6 νομίζω τώρα
BigBOSS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 σημερα που πήγα να παιξω παρουσιάστηκε το εξης bug στα γραφικά Nazguls στρατιώτες εχω κανει install το Divide et Impera, επισης αν θυμαμαι καλα το παιχνιδι έκανε ενα update πριν 2-3 μέρες. Εχει κανεις αλλος παρομοιο προβλημα; 2
vasilisga Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 ρε παίδες να σας ρωτήσω κάτι, δεν ξέρω αν είμαι και στο κατάλληλο θέμα, τέλος πάντων σίγουρα έχετε παίξει και το πρώτο rome, ποιο θεωρείτε καλύτερο? δεν μιλάω φυσικά για γρταφικά κτλ, από άποψη gameplay, ρεαλιστικότητας και τα σχετικά ευχαριστώ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μου είχε αρέσει το Barbarian Invasion περισσότερο, το expansion του πρώτου Rome, σε σχέση με το κυρίως παιχνίδι (βελτίωση και επέκταση -σε μηχανισμούς και περιεχόμενο- ελπίζω ότι θα είναι το Attila, αλλά επειδή έχω ψιλό-καεί με τις κυκλοφορίες της CA σε πρώτο στάδιο, δεν θα πάω σε προπαραγγελία). Το Rome II έχει ενδιαφέροντα στοιχεία επίσης, προσωπικά μου άρεσε το ότι δεν κατακλυζόταν ο χάρτης από μικρούς στρατούς και στόλους, θέλεις στρατηγούς και ναυάρχους αντίστοιχα για να μετακινήσεις μονάδες και πλοία, κι αυτοί είναι περιορισμένοι ανάλογα με το μέγεθος της επικράτειάς σου. Στο πρώτο Rome γινόταν κακός χαμός από "ορφανές" μονάδες που έφερναν βόλτα. Και τα δύο είχαν ανεπαρκή διπλωματία, δυστυχώς, κι αυτό για μένα χαλάει πολύ το "ρεαλισμό" του παιχνιδιού. Πάντως, αν και μάλλον ανήκω στη μειοψηφία, συνολικά μου άρεσε περισσότερο το δεύτερο, μου φάνηκε πιο δύσκολο (ίσως λόγω των στρυφνών μηχανισμών του, κάποια στιγμή ας πούμε οι agents γίνονται πραγματικά κακός μπελάς). 4
Apoll Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Έχει πάρει κανείς το Wrath of Sparta; Αν ναι αξίζει ή να κρατήσω τα λεφτά για το Attila μιας και είναι σχεδόν τα μισά για το dlc σε σχέση με το κόστος του Attila;
comfuzio Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Ωραίο είναι και δύσκολο! Δες το από nuuvem το έχει πιο χαμηλά από το steam
Apoll Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ. Κανά μισάωρο μετά που έκανα τη δημοσίευση, κοίταξα εκεί και το είχαν £5, αγόρασα και το Αττιλα μιας και ήταν στα μισά λεφτά επίσης
comfuzio Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι region locked τα main games από εκεί; Εγώ έχω κλείσει την special edition από πλαίσιο στα 43,90
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Στο Total War: Attila το γράφει, πάντως: REGION LOCKED: Esse jogo é restrito para América do Sul
comfuzio Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Από nuuvem μόνο DLC αγοράζω, για τα main games ήξερα ότι είναι region locked
Apoll Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Αν το Αττίλα είναι region locked είναι το πρώτο παιχνίδι που αγοράζω από εκεί και έχει αυτό το restriction. Και αγοράζω συνέχεια. Πάντως υπάρχουν λύσεις Αγόρασα για £8 το Age of Wander 3 από Ρωσσία προχτές, και ήταν region locked............
comfuzio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πάνω που φτάνω 100% στα achievements ... βάζει σήμερα άλλα 3 (εύκολα ευτυχώς). Πέραν των achievements το παιχνίδι φαίνεται ότι έχει φτάσει στο τέλος του εδώ και καιρό. Πριν ακόμα ανακοινώσουν το Attila. Ξέρω ότι η CA είναι μεγάλη εταιρία και μπορεί να έχει κόσμο να δουλεύει σε πολλά ταυτόχρονα projects (Rome II, Attila, Kingdoms, Arena και Alien) αλλά μου φαίνεται κακό ότι ακόμα να υπάρχουν αρκετά ζητήματα στο Rome II και να κάνουν νέο παιχνίδι. Ότι δουλειά έχω κάνει στην ζωή μου ποτέ δεν μου επέτρεψαν να αφήσω κάτι στην μέση ή έστω στο 90% και να πάω στο επόμενο. Αυτό φαίνεται ότι είναι η μόδα στα παιχνίδια μόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα