Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

mchls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η σειρα total war ειναι κατ'εμε ισως η καλυτερη σειρα real time strategy που υπαρχει ακομα .

real time strategy είναι το Starcraft 2 το καλύτερο αυτή την στιγμή

τα Total War είναι Turn Based Strategy and Resource Management με Real Time Combat.

real time strategy ξερά είναι starcraft, age of empires, command & conquer και άλλα. Μην μπει κανένας που δε ξέρει τι παίζει με το game και πέσει από τα σύννεφα αφού το παίξει.

(αν βάλεις μέσα και το auto-complete battles τότε είναι καθαρό Turn Based Strategy [and resource management] παιχνίδι)

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Από πού σκέφτεστε να παραγγείλετε; Στο Steam η τιμή μου φαίνεται εξωφρενικά υψηλή και τα incentives παντελώς αδιάφορα, το Greenman έχει καλύτερη τιμή αλλά με έχει κάψει κατά καιρούς με μεγάλες καθυστερήσεις στα keys.

Από τα καταστήματα που βγάζει οικονομικότερα το Skroutz όλα έχουν + μεταφορικά και αντικαταβολή και δεν ξέρω κανένα. Προτάσεις;

Από πού σκέφτεστε να παραγγείλετε; Στο Steam η τιμή μου φαίνεται εξωφρενικά υψηλή και τα incentives παντελώς αδιάφορα, το Greenman έχει καλύτερη τιμή αλλά με έχει κάψει κατά καιρούς με μεγάλες καθυστερήσεις στα keys.

Από τα καταστήματα που βγάζει οικονομικότερα το Skroutz όλα έχουν + μεταφορικά και αντικαταβολή και δεν ξέρω κανένα. Προτάσεις;

άμα δεις έχω γράψει ότι μέσω ρώσων το πήρα 27.34 μέσω trade με TF2 keys. Μέσω steam, όχι ρώσικη έκδοση ή τπτ τέτοιο. Αν σε ενδιαφέρει τσέκαρε το Steam Trade from russia wtih love thread ή σε pm να σου πω ότι δε καταλαβαίνεις.

EDIT: Ξεκίνησα να το κάνω pre-load. 10Gb κατεβάζει

πάντως αν συγκρίνεις τις τιμές με τα μεταφορικά εδώ στην ελλάδα με αυτές του play.com που είναι οι φτηνότερες που μπορείς να βρεις στο εξωτερικό έχουν διαφορά στα 3 με 4 ευρώ και νομίζω δεν αξίζει για τόσα λεφτά να υποστείς την καθυστέρηση που κάνουν να έρθουν.

Στο amazon το έχει στις 25 λίρες αλλά και εκέι θα σε διαλύσουν τα μεταφορικά

http://www.amazon.co.uk/Total-War-Rome-II-DVD/dp/B008H1QPEE/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1377771632&sr=1-1-catcorr&keywords=total+war+rome

• Like 1

Ξεκίνησε το preload?  γιατί εγώ το αγόρασα απο το επίσημο site και μου είπαν 3 του μήνα θα το ανοίξουν

ναι κατέβασα 10GB και περιμένω πλέον να πάει 3 του μήνα για να το κάνω install

Αντε παιδες περιμενω feedback απο εσας που το προπαραγγείλατε για να το τιμησω και γω !

Χρονο να δω που θα βρω βεβαια για να παιξω καθως το τελευταιο 2μηνο κυκλοφόρησαν strategy παιχνιδάρες (ΕUIV,Civ BNW) που μου τρωνε το 99% του gaming χρονου μου.

Επειδή όπως και άλλοι είμαι τύπος που θέλει το κουτί του παιχνιδιού στην συλλογή του θα το παρω από κατάστημα...

Tο πλαίσιο δέχεται προπαγγελία με 39,90Ε και δίνει (μάλλον?) δώρο το dlc με τα greek states.

Σκέφτομαι αν θα πρέπει να τσιμπήσω το collectors edition (προπαραγγελία με δώρο το dlc) στα 119Ε. Είχα πάρει το shogun 2 collectors edition στα 80 ευρώ πάντως... Δεν το έχουνε παραχέσει λίγο? Αξίζει λέτε τα 80 ευρώ παραπάνω?

• Like 1

ναι κατέβασα 10GB και περιμένω πλέον να πάει 3 του μήνα για να το κάνω install

Ναί είχες δίκιο, το κατέβασα χθές και περιμένω να ανοίξει, όμως για εμάς που το πήραμε pre order θα έπρεπε να έχουμε access πιο νωρίς!

Αντε παιδες περιμενω feedback απο εσας που το προπαραγγείλατε για να το τιμησω και γω !

Χρονο να δω που θα βρω βεβαια για να παιξω καθως το τελευταιο 2μηνο κυκλοφόρησαν strategy παιχνιδάρες (ΕUIV,Civ BNW) που μου τρωνε το 99% του gaming χρονου μου.

Το παιχνίδι είναι σίγουρο οτι θα είναι γαμάτο!! θα σου δώσουμε feedback παρόλα αυτά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...