comfuzio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 600MB ήταν αλλά ήταν το patch 16.1 μόνο...το DLC λογικά θα κατέβει στης 6....!!! QQ Και το άνοιξα όλο χαρά το παιχνίδι και έφαγα τρελό άκυρο!
Bilbo1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 το οποιο patch εχει κατι αξιολογο? γιατι για αχρηστο μου φανηκε με μια γρηγορη ματια
comfuzio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Τώρα κατεβαίνει το DLC 493MB Intro videos!!!! 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ δύσκολη η αρχική θέση της Αθήνας: σκόρπιες επαρχίες, δυνατοί αντίπαλοι στα νότια και τα δυτικά, μεγάλες αποστάσεις στη θάλασσα. Total War ονομάζονται τα παιχνίδια βέβαια, αλλά δε μου αρέσει που σε πιέζει να επιτεθείς προτού φτιάξεις λίγο υποδομές. Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τους στόχους που δίνει το ίδιο το παιχνίδι, να δω πόσο θα μπορέσω να αντέξω. 2
comfuzio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Και εγώ που άρχισα με Σπάρτη τα πράγματα δεν είναι και τόσο ωραία, ναι μεν σχεδόν όλοι θέλουν εμπορείο, NAA και Military Access, δίνουν και λεφτά μερικές πόλεις (το είδα σε ένα let's play και το έκανα και εγώ σχεδόν 2000 gold έβγαλα turn 0) αλλά πολλές οι πόλεις, λίγο το φαγητό και πολλά ευάλωτα σημεία! Και το building chain διαφορετικό πολύ! Πχ ναοί μόνο ένας τύπος και τρώει φαγητό αντί να δίνει, τα λιμάνια ένας τύπος μόνο που δίνει φαγητό και barracks μια από τα ίδια! Μάλλον θα περιμένω μερικά mods να κάνουν update για να συνεχίσω ή να δοκιμάσω MP co-op κάποια στιγμή
miike Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ ξεκίνησα με Βοιωτούς,μ αρέσει πάντως που οι αποστάσεις είναι μεγάλες για να μην γίνεται χαμός απ την αρχή,λογικά με τα skills και τους agents οι στρατηγοί θα διανύουν διπλάσιες-τριπλάσιες αποστάσεις αργότερα.. Το building chain μου θυμίζει λίγο αυτό μου υπήρχε στο GC όταν βγήκε το παιχνίδι..
comfuzio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Φτάνω κοντά να τελειώσω το campaign ως Σπάρτη, μου μένει μόνο η Μήλος που κανονικά δεν θέλω να την αφανίσω αλλά δεν δέχεται military alliance οπότε ο κύβος ερύφθει! Εκεί που πάω λοιπόν να πάρω τον στρατό μου και να τoν πάω κοντά κάνουν πόλεμο μεταξύ τους οι σύμμαχοι μου και χάνω τα μισά objectives!!! FFS!!! Γενικά ακόμα και στο easy που το έχω τώρα για αρχή είναι δύσκολο το παιχνίδι! Εκεί που έχω εισόδημα 5000+ σκάει ένα helot festival και πάω στο -1000!!!! Μόλις περνάει αυτό και έρχονται τα πράγματα νορμάλ έρχεται πάλι το ίδιο κτλ... Το AI από την στιγμή που πάω με στρατό κοντά σε πόλη του βγαίνει με όλο τον στρατό έξω και φεύγει μακρυά... όταν πάρω την πόλη δεν ξανάρχεται παρά μόνο αν την αφήσω χωρίς στρατό εντελώς. 55 turn και έκανα 2 άντε 3 μάχες vs μεγάλο στρατό του AI και όχι garrison army. Γενικά μου αρέσει αυτό το campaign, νομίζω με μερικά mods θα παίζω για μήνες!!! Τουλάχιστον μέχρι το GTA V και το Attila 1
comfuzio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μετά από αναθεώρηση στρατηγικής και του τρόπου με τον οποίο θα έπαιρνα τις περιοχές που ήθελε η στρατιωτική νίκη τα τελείωσα και τα 4 campaigns! Στο easy βέβαια αλλά από εδώ και πέρα στο very hard, θα ήθελα legendary αλλά δεν με βολεύει αυτό με τα saves. 3 Achievements θέλω για να πάω πάλι στο 100% αλλά δεν βλέπω να πέφτει η τιμή του Black Sea Colonies οπότε θα αργήσω
miike Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Κατά την γνώμη μου θέλει ένα πατσάκι για να σουλουπωθεί λίγο τόσο στο performance όσο και στο balance. Δεν είναι κακό γενικά αλλά είναι λίγο κουραστικό και πολύ γρήγορο (με Αθήνα και Βοιωτούς πο δοκίμασα).
Bilbo1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 εμενα δε μου αρεσε, πολυ αμφιβαλλω οτι θα τελειωσω εστω και ενα campaign
comfuzio Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά θέλει να ασχοληθούν λίγο με τους οπλίτες! Είναι λάθος το όλο στήσιμο τους. Θέλει να φτιάξουν επιτέλους το κράτημα της ασπίδας για να έχει νόημα το hoplite wall. Θέλει το κράτημα των δοράτων να φτιαχτεί να είναι όλες οι γραμμές σε παράταξη περίπου σαν το RTW αντί των 2 πρώτων γραμμών. Θέλει να βγάζουν το κοπίς όταν αυτό χρειάζεται ή να μπει ένα κουμπάκι που να αλλάζει ο χρήστης δόρυ/κοπίς και κάποια άλλα πραγματάκια γενικά με το όλο παιχνίδι. Ωραίο θα ήταν όταν έχει ολυμπιακούς αγώνες να κάνει ειρήνη το παιχνίδι από μόνο του και μετά την λήξη να αρχίζουν πάλι! 1
miike Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά θέλει να ασχοληθούν λίγο με τους οπλίτες! Είναι λάθος το όλο στήσιμο τους. Θέλει να φτιάξουν επιτέλους το κράτημα της ασπίδας για να έχει νόημα το hoplite wall. Θέλει το κράτημα των δοράτων να φτιαχτεί να είναι όλες οι γραμμές σε παράταξη περίπου σαν το RTW αντί των 2 πρώτων γραμμών. Θέλει να βγάζουν το κοπίς όταν αυτό χρειάζεται ή να μπει ένα κουμπάκι που να αλλάζει ο χρήστης δόρυ/κοπίς και κάποια άλλα πραγματάκια γενικά με το όλο παιχνίδι. Ωραίο θα ήταν όταν έχει ολυμπιακούς αγώνες να κάνει ειρήνη το παιχνίδι από μόνο του και μετά την λήξη να αρχίζουν πάλι! +1 Προσωπικά δεν έχω την απαίτηση να τα κάνουν όλα τέλεια ,αλλά τουλάχιστον να δώσουν στούς modders όλα τα εργαλεία για να κάνουν το rome 2 και τα dlc του πιό ολοκληρωμένα,κάτι που δεν έγινε στα τελευταία tw (βέβαια αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα για παιχνίδια που αγοράζεις και μάλιστα ακριβά..)
comfuzio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 13,75 ευρώ το Rome II στο steam store! και τα DLC σε πολύ καλές τιμές!!! Μόνα τα 2 τελευταία τα έχει full price, btw αν δει κανείς το black sea colonies σε προσφορά να το πει!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Kι εγώ θέλω να πάρω το BSC, έχει πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές, και γεωγραφικά και σε συνδυασμό σκυθικών/ελληνικών μονάδων. Πήρα το Beasts of War και τους πειρατές, με κάτι ψιλά που είχαν απομείνει στο πορτοφόλι, για τη συλλογή περισσότερο. Είχα μετατρέψει κάποια στιγμή με τον Πόντο τη Μαύρη Θάλασσα σε ποντιακή mare nostrum, κι είχα καλά εισοδήματα από το εμπόριο. Γενικά, είναι καλή περιοχή. Συνήθως παίζω με την Ήπειρο και θέλει πολύ επιθετική προσέγγιση, αλλιώς σε τσακίζουν οι Σπαρτιάτες. Προτιμώ να παίζω πιο πολύ με την ανάπτυξη, αν και το παιχνίδι (προφανώς) δίνει βαρύτητα στον πόλεμο. Και με την Πέργαμο θέλω να δω τι μπορεί να γίνει, κάποια στιγμή, ωραία περιοχή με πολλές κατευθύνσεις επέκτασης. 2
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Παντως μεγαλη γκαφα το civil war στο RTW2, με 22 gerontes εγινε civil war, μετα απο 20 rounds παλι τα ιδια. Σε μια φαση ειχα φτασει στους 0 gerontes και δεν εγινε civil war για 80 rounds, και μετα στα καλα καθουμενα εγινε! Ειναι εντελως random και μεγαλο σπασιμο, δεν ξερουν ποιο ειναι το trigger αλλα νομιζω οτι δεν υπαρχει trigger, μπορει να γινει οποτε ναναι και σου χαλαει το ολο παιχνιδι. Η πρεπει να το φτιαξουν η να το βγαλουν εντελως, αφου η πολιτικη ειναι εντελως αχρηστη ετσι και αλλιως. Σαν Σπαρτη παντως ειμαι περιπου στα 300+ rounds τωρα, παιζω πολυ σιγα και μου αρεσει το παιχνιδι. Οσο για performance issues που λενε πολλοι. Ακομα δεν ειχα καποιο προβλημα, εδωσα το παιχνιδι και στον φιλο μου που εχει fx 6300 stock , με 4γιγα ραμ και gigabyte 6670 1gb και ουτε εκει κολλαει το παιχνιδι ακομα και σε μεγαλα battles σε high - very high.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα