Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τελευταιο patch ποιο ειναι? Εγω εχω το emperor..

Θα δουμε πως θα παει, εχω 75fps στις μαχες τωρα.

Νομιζω οτι οι radeon καρτες παιζουν καλυτερα αυτο το παιχνιδι λογω του compute που ειναι αρκετα δυνατοτερο απο αυτο των nvidia.

εχουμε ιδια cpu αλλά την έχω στα 3,8ghz και απο και πέρα έχω και μια GTX 770 oced.

να και μια φώτο με ολα τα total war που έχω

hgpst0G.jpg

• Like 4
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραια συλλογη!

Το emperor edition ειναι το τελευταιο patch? Μηπως ξερεις πως μπορω να δω εαν εχω ολα τα patch του total war rome 2?

Με τον υπολογιστη σου δεν πιστευω να εχεις προβληματα παντως.

Δημοσ.

Ωραια συλλογη!

Το emperor edition ειναι το τελευταιο patch? Μηπως ξερεις πως μπορω να δω εαν εχω ολα τα patch του total war rome 2?

Με τον υπολογιστη σου δεν πιστευω να εχεις προβληματα παντως.

Όχι βγήκε 16ο patch με το τελευταίο dlc.

Αν έχεις την v2.1.0 τα έχεις όλα τα patch (πάνω δεξιά στο κύριο μενού αν δεν το ξέρεις ).

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο το Napoleon δεν έχω από τα TW, αααα ναι και το shogun 1! 
Όλα τα άλλα τα έχω αλλά σε cd/dvd μόνο rome 1+2, Shogun και όταν έρθει το Attila Special Edition από το Πλαίσιο. 

Τα medieval II και τα samurai (rise+fall) από steam sales.

Ίσως αν βρω τα cd/dvd τους από special/collectors edition σε καλή τιμή να τα βάλω και γω στην συλλογή μου!

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολύ ωραίος χάρτης. Αν και τα διάφορα factions είναι επαρκώς διαφοροποιημένα και η Α.Ι. υποφερτή, θα χαθούν και εδώ πολλές ώρες.

(ο πειρασμός του Βυζαντίου εξακολουθεί να είναι μεγάλος, αλλά για τον Αττίλα θα περιμένω).

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιος ο χάρτης αλλά θα ήταν καλό και ιστορικα πιο ακριβές να συμπεριλάμβανει επιπλέον έστω την Μεγάλη Ελλάδα, Σικελιά και περιοχές της νοτιας Ιταλίας. Οι Αθηναιοι πραγματοποίησαν ολοκληρη Σικελική Εκστρατεια κατά την διάρκεια του πολέμου.

Peloponnesian_War_-_it.png

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα όσο μεγαλύτερος ο χάρτης τόσο το καλύτερο, αλλά τουλάχιστον έχει 78 πόλεις που είναι μια χαρά για ένα αξιοπρεπές campaign.

Ουσιαστικά ασχολούνται πρώτη φορά με τον ελλαδικό χώρο όπότε υπό μια έννοια καλύτερα που δεν έχει Ιταλία.

Δημοσ.

Για μένα το κακό είναι ότι δεν κάνουν κάτι για να μπούνε και άλλες πόλεις και το GC!

Ο χάρτης του GC έχει χώρο, όπως εδώ η Κρήτη έχει 3 πόλεις στο GC άνετα θα μπορούσε 2!

Και στην Πελοπόννησο θα χώραγε άνετα η Κόρινθος.

Αυτό πάει για σίγουρο pre-order!

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σχεδιάζουν στα promo την ασπίδα όπλον κανονικά με την ΑργαΙκή λαβή μαζί με σωστό κράτημα και στο παιχνίδι έχει το κράτημα στην μέση μόνο και είναι σαν να κρατάνε καπάκια από κατσαρόλες...;

• Like 1
Δημοσ.

Τους Slingers τους φτιάξανε? η ρίχνουν τις φάλαγγες για πλάκα πάλι? μέχρι tustudo έριχναν! έλεος!

Δημοσ.

Μπα! Slingers > all! 

Το έκανα και τεστ 19 slingers vs φάλαγγες χωρίς ιππικό ή άντε 1-2 άλογα και δεν άφηναν ρουθούνι! 

Απλά τραγικό!
Ψάχνω για mod που να δουλεύει για να παίζει το AI χωρίς slingers. Οκ τα τόξα, οκ τα ακόντια τα καταλαβαίνω αλλά οι slingers είναι superman! 

Πριν από λίγο στο νέο campaign με την Σπάρτη 1 μονάδα slingers μου έβγαλε off το shock cavarly (Full upgraded lvl 3 όπλα, πανοπλίες, ασπίδες και 3 golden rank)! σε επίθεση από τα πλάγια...δλδ ffs!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...