miike Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αν έχει πολλές ελληνικές πόλεις και ξεκινάει πριν το 350 πάω για pre-order με τα χίλια.Φοβάμαι όμως ότι θα είναι κάπου στον δεύτερο αιώνα όταν και κατακτήθηκε το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας(γιατί πρέπει να υπάρχει και η Ρώμη) και απλά θα βάλουν ανάμεσα στις τωρινές πόλεις Κόρινθο και Θήβα σε λίγο μεγαλύτερο χάρτη.Για να δούμε...
comfuzio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Σήμερα έχει νέα για DLC & Free-LC! http://forums.totalwar.com/showthread.php/141227-DLC-amp-Free-LC-Announcement Black Sea Colonies DLC Pergamon, Cimmeria, Colhis Free-LC: Massalia
comfuzio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Φτάσαμε στο patch 16! http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_ROME_II:_Patch_16
Grey Warden Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 13,74 ευρώ το Rome II: Emperor Edition στο Steam. Λήγει σε 1 μέρα και 3 ώρες. 1
Bilbo1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 στο gamergate μεχρι τις 4 δεκ ισχυει κουπονι 20% off ( GAMERSGATE-TURKEY ) που λειτουργει και στο attila και δινει και 20% της τιμης σε blue coins αρα ειναι 31.99 και 9421 blue coins (7.58E) πως σας φαινεται σαν deal?
comfuzio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!! Πελοποννησιακός πόλεμος!!! Επιτέλους Ελληνικό campaign!!! The Wrath of Sparta!!! Με χάλασε που είδα την Σπάρτη με τοίχο και που πάλι οι ασπίδες δεν έχουν σωστό κράτημα αλλά όλα τα άλλα με φτιάξανε τρελά! Με βλέπω να φτάνω 3000+ ώρες στο παιχνίδι χαχα Και το Attila μου φάνηκε καλό ειδικά η Κωνσταντινούπολη ήταν super αλλά έλεγε work in progress που για μένα πάει να πει ότι δεν θα είναι έτσι στο τελικό προϊόν 2
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 παντως το παιχνιδι δεν ειναι τοσο βαρυ οσο λεγανε ολοι. Με το συστημα της υπογραφης παιζει χωρις κολληματα σε extreme settings. Ακομα το μαθαινω το παιχνιδι, παντως ειναι αρκετα καλο μπορω να πω. Πιστευω οτι καποια κρατη ειναι πιο δυνατα απο αλλα οταν αρχιζεις με αυτα.
comfuzio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Στην αρχή ποτέ δεν είναι βαρύ αλλά όταν πας turn 100+ που και καλά είναι λιγότεροι εχθροί/φίλοι τότε πάει πολύ πιο αργά. Και ναι τώρα είναι πολύ πιο καλό από την αρχή αλλά άμα δεις το τι πράγματα επαναφέρουν (δεν λέω βάζουν) στο Attila πράγματα που έπρεπε να ήταν στο Rome II αλλά δεν τα βάλανε και από ότι λένε δεν θα τα βάλουν...
BigBOSS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 τι λεει μετά απο τοσα patch έστρωσε καθόλου το "performance" σε αυτο το πονεμένο παιχνίδι;
miike Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ναι μετά το patch 15 (νομίζω) το παιχνίδι είναι μια χαρά και έχει μεγάλη βελτίωση και στο performance. Μπορεί να είναι και το καλύτερο παιχνίδι της σειράς μέχρι τώρα, υπερτερώντας σε μερικά πράγματα και υστερώντας σε άλλα. Υπάρχουν και πολλοί που μάλλον δεν τους αρέσουν τα tw και κλαίνε τα λεφτά τους και ό,τι και να γίνει θα το βρίζουν αλλά και άλλοι που λένε τα καλύτερα. Δοκίμασέ το ο ίδιος καλύτερα..
BigBOSS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Το έχω αγοράσει το παιχνίδι, συγκεκριμένα το ειχα προ-παραγγείλει, απλώς δεν έπαιξα πολύ μόλις 84 ώρες λογω των γνωστών προβληματων που ειχε. Eιχα εκνευριστεί αφάνταστα όπως φαντάζομαι πολύ φίλοι της σειράς. Η απογοήτευση ηταν σιγουρα μεγάλη και μάλλον δεν θα προπαραγγειλω το Atilla, θα περιμένω γνωμες και reviews. Aπο την άλλη στο Shogun 2 έχω παιξει καπου στις 560 ώρες και μαλλον ειναι το αγαπημένο μου total war.
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Το τελευταιο patch ποιο ειναι? Εγω εχω το emperor.. Θα δουμε πως θα παει, εχω 75fps στις μαχες τωρα. Νομιζω οτι οι radeon καρτες παιζουν καλυτερα αυτο το παιχνιδι λογω του compute που ειναι αρκετα δυνατοτερο απο αυτο των nvidia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα