spartan29gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδες για εμας που θα το αρχισουμε για πρωτη φορα(για την emperor edition αναφερομαι) υπαρχει κανενα καλο tip???????? ευχαριστω.
grotenfrod Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Απρόσμενα καλό το Emperor Campaign. Βελτιώθηκαν αρκετά πράγματα σε βαθμό που με έψησε ίσως να το παίξω. 2
Apoll Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδες για εμας που θα το αρχισουμε για πρωτη φορα(για την emperor edition αναφερομαι) υπαρχει κανενα καλο tip???????? ευχαριστω. Εξαρτάται. Αν θες να έχεις γύρους που θα πρέπει να παίξεις κάπου 10 λεπτά, Marc Antony, Octavian. Αν θες να ξεπετάς γύρους στα γρήγορα, κάποιο faction εκτός των Ρωμαϊκών. ή Sextus Pompey στην αρχή. (μετά γίνεται χάος με 3 πολέμους ενάντια σε τρεις Ρωμαίους). Αν είμαι σίγουρος, και παίζω legendary οπότε δεν έχει load, ο Sextus Pompey πέρνει τον τίτλο Magnus μετά από ένα σημείο. Νομίζω campaign main mission 2, και έχει κάνει έναν Θρίαμβο. (Αυτός και ένας στρατηγός, έχουν απο δύο Θριάμβους ο καθένας). Πάντως είναι και το νέο building tree, οι αλλαγές στο tech tree που έχουν αλλάξει το παιχνίδι προς το καλύτερο. Επίσης δεν έχω ιδέα αν έχει βελτιωθεί η μηχανή του παιχνιδιού. Δεν θυμάμαι το παιχνίδι να έτρεχε έτσι πριν, και δεν νομίζω να είναι η κάρτα γραφικών που άλλαξα την περασμένη εβδομάδα. Μιας και αυτή κοιμάται στο 40% load ακόμα και σε μάχες, που παλιά η 780 στο 90% load και γινοταν slideshow.
miike Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι τρέχει πολύ καλύτερα και κυρίως στις μάχες.
comfuzio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μετά από υπέρ-προσπάθεια και λιώσιμο ωρών από την Τρίτη, χωρίς mods πέραν 2, το πρώτο για την κάμερα πιο μεγάλο zoom out και το 2ο blood textures τελείωσα όλα τα campaigns του Emperor Augustus και του Grand Campaign. Αποτέλεσμα 138/138 Achievements! http://prntscr.com/4oknmf Εντυπώσεις ως τώρα που έχω παίξει με όλους. Πραγματικά δεν νομίζω να ξαναπαίξω βάρβαρους σε campaign. Δύσκολο πολύ να πρέπει να κατακτώ 80-90 περιοχές χωρίς συμμάχους μιας που δεν μετράει τις περιοχές τους. Με εξαίρεση βέβαια αυτά τα 6 regions που θέλει για την νίκη αν αυτά τα έχουν σύμμαχοι τα μετράει αλλά θες αυτά τα 6 regions+80-90 ακόμα πόλεις! Και πέραν του campaign δεν μου άρεσε και το play style τους. Γούστα είναι βέβαια αυτά αλλά σε μένα ...δεν. Με Ελληνιστικές δεν έπαιξα μετά το patch 15 πέραν της Αιγύπτου που μου άρεσε πολύ από την αρχή. Αίγυπτος και Σέλευκος για μένα τα πιο καλά rosters με διαφορά!Ρωμαίοι, σίγουρα πιο καλά ήταν να αρχίζω με τον Pompey και να έχω πιο μικρό μέτωπο από τους άλλους που σκάνε από παντού εχθροί. Είναι OP οι λεγεωνάριοι! Αν με άφηνε να βγάλω print screen μετά το τέλος μιας μάχης που έκανα μια μονάδα λεγεωνάριων 160 άτομα είχαν 3511 kills και μόνο 20 απώλειες...! Και ναι ήταν σε siege, walled city και οι siegers ήταν easter spearmen αλλά και πάλι too much! Νέο built chain... εντάξει κάπου μου αρέσει και κάπου μου το χαλάει ή συνήθεια είναι δεν ξέρω αλλά δεν με βολεύει να έχω το main barack πχ στην Αθήνα, να πρέπει να πάω για άλογα Λάρισα και για όπλα Segestica για πανοπλίες Koria κτλ για να πάω μετά στην ανατολή για πόλεμο. Σίγουρα μετά από μερικά turns έχω τα λεφτά και το φαγητό για να έχω baracks παντού αλλά και πάλι το ταξίδι δεν το γλυτώνω για να έχω best of the best στρατό. Δεν μου άρεσε το nerf στα άλογα. Μιλάμε fail! Οι slingers και μετά και οι άλλοι range άνετα καταστρέφουν το ιππικό και μετά το πεζικό. Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να έχω πεζικό πέραν του να κρατάει το κέντρο και να έχω από πίσω τους range units.Balistae...ίσως ήταν OP στις αρχές και θέριζαν, γενικά δεν βγαίνω για πόλεμο αν δεν έχω 3 Balistae μαζί μου. Τώρα όμως με το ζόρι να πάρουν 100 kills το καθένα! Βέβαια πάλι κερδίζω γιατί τους χαλάει τα formations αλλά σε συνδυασμό με nerfed cav + balistae έχω πιο πολλές απώλειες και κρατάνε οι μάχες πιο πολύ.Civil war το είδα 1 φορά (!) όλη και όλη στα 11campaigns που έκανα. Δεν έδινα μεγάλη σημασία στα πολιτικά δρώμενα και ούτε μπορώ να πω ότι ήταν δύσκολο. Έχασα 4 από τους 6 full stack στρατούς που είχα με την Αίγυπτο και τους 2 στόλους που είχα και σχεδόν τον μισό χάρτη που είχα αλλά πήρα πάλι πίσω τα πάντα πολύ γρήγορα και νίκησα κατά κράτος τους πρώην στρατηγούς μου και ας είχα εγώ έναν στρατηγό με 3 αστέρια και άπειρο στρατό και οι άλλοι είχαν 6άστερους με full upgraded units! Αυτό που με παίδεψε πολύ για αρκετά turns ήταν οι επαναστάσεις που είχα μιας που έκανα loot τις πόλεις (γερές αφραγκίες).Γενικά είναι πολύ πιο ωραίο από το τι ήταν στην αρχή αλλά νομίζω θέλει κάποια πραγματάκια ακόμα, το σίγουρο θέλει re-balance το ιππικό και σίγουρα κάτι πρέπει να κάνουν με τους slingers. Και κάτι θέλει και το multiplayer. Βαράει κάτι lags που και που! Δεν ξέρω στέλνει data και στο νετ όταν παίζω σε lan? αλλιώς αδικαιολόγητο το lag σε 1gbps lan και δυνατά pc...
Apoll Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Για να έβγαλες τα achievement μέσα σε 4 μέρες, ενώ παράλληλα αναφέρεσαι στο AI, σε ποιά δυσκολία το παίζεις; Γιατί σίγουρα όχι legendary.
comfuzio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Για τα achievements και μόνο τα έπαιξα όλα στο normal απλά για να φεύγουν από την μέση Τώρα έχω 1 με Μακεδονία Legendary για να περνάει η ώρα αλλά το πάω αργά-αργά και έχω και ένα με Αίγυπτο στο Emperor Augustus campaign αλλά στο very hard, θέλω το tactical map στις μάχες γι'αυτό και δεν το έβαλα legendary
Bilbo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Αν με άφηνε να βγάλω print screen μετά το τέλος μιας μάχης που έκανα F12 για τους slingers τι εννοεις?
comfuzio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Το spamαρα το F12 αλλά έβγαλε printscreen μετά το loading screen και έχασα την εικόνα που είχε τα kills ... Για τους slingers έχω τώρα που παίζω με Μακεδονία legendary, sarissa cavarly οκ δεν είναι δυνατό αλλά πιο παλιά άνετα έβγαζα 2-3 μονάδες slingers αν δεν μου έστελνε το AI pikemen προτού χάσω την 1 μονάδα cav. Τώρα χτυπάω την 1 μονάδα slingers και παίζει 50% να την σπάσω και να χάσω το ιππικό και 50% να με διαλύσουν οι άλλες 2 μονάδες πριν την σπάσω την πρώτη. Φυσικά αφού χάσω το ιππικό μου στους skirmishers αυτοί βαράνε τις φάλαγγες μου οι οποίες σπάνε μετά από λίγο και ας τρώνε όλο το damage από μπροστά... Αυτό μου την σπάει από day 1 στο Rome II αλλά μέχρι πριν το beta 15 ήταν κάπως καλά τώρα κλάφτα! Το ίδιο και με το thessalian cav μόνο που άντε να αντέξει να βγάλει την πρώτη μονάδα slingers και να πεθάνουν στην επίθεση προς την δεύτερη. Βγάλανε και το shock και δεν έχω καταλάβει αν τώρα είναι μόνιμα σε shock (δεν το νομίζω) ή αν απλά βγήκε αυτή η επιλογή και χάθηκε το shock μια και καλή (μάλλον το 2ο).
Bilbo1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 δηλαδη εννοεις οτι ο slinger ειναι δυνατος και κερδιζει τα αλογατα?
comfuzio Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μερικά ναι! Ως Μακεδονία το βλέπω συχνά αυτό
comfuzio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Όσοι δεν έχετε κάνει την historic battle of Alesia στο Legendary κάντε την τώρα...το AI δεν σπάει τοίχους και πάνε μόνο από τις πύλες...μπορεί να είναι κάπως cheating αλλά ίσως βοηθήσει! Το μόνο που θέλει είναι block στις πύλες με τους λεγεωνάριους (μία πύλη από έξω προς τα μέσα και η άλλη από μέσα προς τα έξω) και τοξότες/πελταστές δεξιά και αριστερά από τις πύλες. Το AI θα κάνει τα υπόλοιπα για εσάς! Και τα Balistae σε κάποια καλή θέση για να θερίζουν. Δεν χρειάζεται να υπάρχει στρατός πίσω από τα τοίχοι γιατί δεν πάει καν το AI να τα σπάσει και πάει μόνο στις 2 αυτές εισόδους!
comfuzio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Και ένα μικρό bug fixing update σήμερα: =======================UPDATE 01/10/14 ========================== Build number: Mac: 14120.589209 PC: 14116.589209 The changes are: • Fix for Civil War triggering at under 50% influence for 2 party factions. • Fix for wrong minimum Political Influence causing a Civil War in a 4 Party Faction. • The Mac Steam version of the game will no longer crash, when the Macs system language is set to Turkish, Polish, Russian or Czech. • In-game movies will now play correctly at 1380x768 resolution. • Added traditions to Egypt faction in the Imperator Augustus Campaign. • Reduced Campaign AI priority for recruiting dog units. • Added description to Armenias political party in Grand Campaign mode. • A few incorrect effect icons have been corrected. • Fix for shadows not being cast properly by barbarian fort walls on the battle map.
Bilbo1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 στο (grand) campaign τα scorpions και τα ballistae που υποτιθεται εχει μια πολη level 3+ λειτουργουν κανονικα?
comfuzio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα το πρωί που έπαιξα λίγο και μου κάνανε επίθεση σε μια πόλη level 3 τα είδα και δουλεύανε μια χαρά, βέβαια δεν παίρνουν πολλά kills από το patch 14 και μετά που έπεσε τρελό nerf. Πιο πολύ είναι για να σπάνε τα formations τώρα παρά να κάνουν ζημιά και φυσικά για να γκρεμίζουν τα τοίχοι αλλά vs infantry δεν κάνουν πολλά σε σχέση με πριν το patch 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα