comfuzio Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Και ναι! Μετά από 1166 ώρες του steam τέλος για την ώρα τα achievements του Rome II! 127/127 http://prntscr.com/4lfybx 4
comfuzio Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Green Man Gaming Sega Week! http://www.greenmangaming.com/sega-week/με τα dlc σε πολύ χαμηλές τιμές!!!
comfuzio Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Νέα Factions:OctavianLepidusMarc AntonyArmenia Πηγή: R2 Factions List of playable factions in the Imperator Augustus campaign: Marc Antony, Lepidus, Octavian, Pompey, Iceni, Marcomanni, Dacia, Egypt, Parthia, Armenia (also now playable in the ROME II Grand Campaign). 1
comfuzio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Σε 5 λεπτά (λογικά) θα μπει το Emperor Edition update! Και μερικά νέα: Site: Emperor Edition notes 1
comfuzio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι, έλεγε ο Matty CA σε γερμανικό forum ότι θα έμπαινε σήμερα στις 11 (ώρα Ελλάδος) αλλά δεν το βλέπω να έχει μπει ακόμα, στο επίσημο forum λέει ότι το update είναι ένα μείγμα patch & DLC και θέλει δουλειά από 2 ειδών servers και η CA έχει πρόσβαση μόνο στον patch server και όχι στον DLC. Αν είναι να περιμένουμε την valve για να περάσει το DLC θα πάει 8 το βραδύ.... Κρίμα και είχα φτιαχτεί άσχημα
miike Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι κρίμα... Εγώ το βλέπω το απόγευμα να κατεβαίνει όπως και τα προηγούμενα updates του R2 (αν θυμάμαι σωστά)..
Apoll Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) O Pompey Magnus θα πατήσει τους εχθρούς της Δημοκρατίας, με την έλευση του patch. Και θα δώσει ειδική μνεία στην Αίγυπτο, κάνωντάς την Ρωμαϊκή Επαρχία. Έγραφε Pompey....... Παραφράζω τότε για να είμαι ακριβής στην Ιστορία του Rome 2. Ως Sextus Pompey, απλά θα πάρω εκδίκηση για τον πατέρα μου. Απλά πράγματα...... Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2014 από Apoll 1
comfuzio Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Marc Antony από εδώ θα κάνει ειρήνη στην ανατολή και θα φέρει τους άλλους 3 υπό τον έλεγχο του! Με χαλάει που πάλι στην Αθήνα δεν έχει την Ακρόπολη βέβαια ως Ρωμαίος δεν μπορώ να την χτίσω όπως στο main campaign αλλά και πάλι ρε γμτ θα έπρεπε τα ιστορικά κτίρια να υπάρχουν στο παιχνίδι. Ο Marc Antony έχει τρελό income και πολλά client states αλλά παντού όμως τα πάντα είναι level 1 κτίρια...τόσα χρόνια Ρωμαιοκρατίας και δεν ανάπτυξαν τίποτα; 2
Apoll Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά ο Αντώνιος ελέγχει το μισό χάρτη. Βαλκάνια, Μικρά Ασία, Αίγυπτο, Κύπρο, Μέση Ανατολή. Πάντως ευχαριστιέμαι τις μάχες με το νεο campaign. Λεγεωνάριοι εναντίων Λεγεωνάριων. Τρομερές μάχες που μόνο με τακτικές τις κερδίζεις. Δεν είναι πλέον Λεγεωνάριοι εναντίον φάλαγγας ή ξυπόλητων, που τους πέρνεις αμπάριζα ακόμα και σε 2 : 1 μάχες. Πέφτει πολύ αίμα και θέλει σκέψη μην χάσεις στρατό.
comfuzio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Τώρα πραγματικά το ευχαριστιέμαι το παιχνίδι! Έχει δυσκολία, ακόμα και στο normal το παιχνίδι είναι δύσκολο! (Emperor Campaign) Μου φάνηκε ότι τρέχει και πιο γρήγορα το παιχνίδι σε σχέση με πριν, μερικά fps boost αν είδα καλά και ειδικά στο laptop μου με i3 πάει πιο σφαίρα και από το main desktop! Πραγματικά τώρα το παιχνίδι είναι έτσι όπως έπρεπε να ήταν την 1η μέρα και τώρα να έχουμε να λέμε για family tree, trade settlements και τα υπόλοιπα features που θα θέλαμε να έχει! Το άλλο καλό είναι ότι τα πιο πολλά mods που είχα τα έβγαλα όχι γιατί δεν κάνανε update αλλά γιατί πολλά από αυτά είναι στο core του παιχνιδιού. Multiplayer co-op έχει κάποιο θεματάκι πάλι με lags και ας είμαι σε 1gbps lan και τα 2 pc μου είναι με ssd, 8gb ram καλές cpu & gpu και σε μερικά τεστ που έκανα είδα ότι ειδικά σε mp-campaign καλύτερα να μην υπάρχουν unit mods ή overhauls γιατί σπάνε το game (corrupt save) ή όταν βγει νέο patch χαλάει πάλι το save.
Apoll Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Το Emperor Campaign είναι τρομερό όντως. Έχω ευχαριστηθεί μάχες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα