comfuzio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Και θα είναι διαθέσιμη και η Αρμενία από ότι βλέπω. Δεν ξέρω αν θα είναι δωρεάν όμως ή αν θα βάλουν και κάποιο DLC με πληρωμή μαζί με το Imperator Augustus "With the Imperator Augustus Campaign Pack, we wanted to recreate the vast civil war which erupted after Julius Caesar’s murder," Jack Lusted, the development lead at Creative Assembly's New Content Team, said in a statement. "You can tackle the campaign as various Roman and non-Roman factions, including Armenia for the first time. Our aim was to represent the titanic power struggle that led to Octavian becoming the first Emperor of Rome." Πηγή: Total War: Rome II Emperor Edition announced
comfuzio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ελπίζω να αλλάξουν και τα victory conditions από τις βαρβαρικές φυλές γιατί τώρα που παίζω με τους βάρβαρους με κούρασε πάρα πολύ το να παίρνω 80 πόλεις! Ας βάλουν να μετράνε και military allies γιατί δεν γίνεται άλλο!
comfuzio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Και ναι!! Το Patch Beta 15 - Emperor είναι live!!! http://forums.totalwar.com/showthread.php/135322-Patch-15-Emperor-Edition-BETA-Live-Now!
comfuzio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ένα νέο Campaign όπως ήταν το CIG και το HATG αλλά δεν το έχουν βάλει ακόμα στο beta 15 από ότι είδα! Είδα πολλές αλλαγές στα κτήρια, κάποιες καλές και μου άρεσαν! αλλά μου το χαλάσαν στο ότι θέλει food στα πάντα(Παίζω Galatia και δεν έχω δει τα άλλα τι θέλουν). Μου άρεσε και το fire at will που εγώ το είχα σε mod και τώρα είναι μέσα στο παιχνίδι! (να πετάνε οι μονάδες με σπαθί τα pillum τους ή ότι έχουν όταν ο εχθρός είναι σε κάποια απόσταση και μετά να έχει mele μάχη).Γενικά αλλάξαν πολλά και το φέρανε περίπου όπως έπρεπε να ήταν στην αρχή το παιχνίδι! Site: Changelog 1
Daemonos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλό!! ερώτηση: slingers?? ακόμα μαμάνε?? Η Ρώμη είναι πάλι τόσο αδύναμη? βελτίωσαν το AI? τους Agents? Έβαλαν περισσότερες επιλογές στο Diplomacy? ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ MP?????!
comfuzio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Το ΑΙ ναι το βλέπω πιο καλό αλλά λόγο του ότι είναι beta θα βελτιωθεί πριν το τελικό! Οι agents δεν ξέρω έβαλα mod που τους κόβει όλες τις ενέργειες γιατί μου είχαν σπάσει τα νεύρα! Το Diplomacy είναι το ίδιο με πριν δεν άλλαξε κάτι...MP αν δεν το τεστάρουμε δεν ξέρω τι παίζει αν και 2 comments που είδα στο official forum λέγαν ότι δουλεύει! Γενικά είναι πιο δύσκολο και στο Normal που παίζω τώρα το βλέπω!
p07apo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Το ΑΙ ναι το βλέπω πιο καλό αλλά λόγο του ότι είναι beta θα βελτιωθεί πριν το τελικό! Οι agents δεν ξέρω έβαλα mod που τους κόβει όλες τις ενέργειες γιατί μου είχαν σπάσει τα νεύρα! Το Diplomacy είναι το ίδιο με πριν δεν άλλαξε κάτι... MP αν δεν το τεστάρουμε δεν ξέρω τι παίζει αν και 2 comments που είδα στο official forum λέγαν ότι δουλεύει! Γενικά είναι πιο δύσκολο και στο Normal που παίζω τώρα το βλέπω! Άρα πότε έχει official release το game να το τσιμπήσουμε;
comfuzio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Έλα ντε;;; Δώσανε το patch 15 (beta) αλλά δεν βάλανε το Emperor Augustus campaign ακόμα.Γενικά αν το βρεις σε sales 15-20 ευρώ νομίζω τα αξίζει τώρα για full price ακόμα και εντελώς fixed νομίζω δεν τα αξίζει. Τα DLC μόνο από Site: nuuvem που τα έχει σε πολύ καλή τιμή!Εγώ από εκεί τα έχω πάρει τα πιο πολλά στο 1/3 της τιμής του steam, τώρα το full game ίσως να είναι region locked οπότε δεν μπορώ να το προτείνω με σιγουριά αλλά τα DLC δεν είναι region locked ή τουλάχιστον μέχρι το daughters of mars δεν ήταν! 1
comfuzio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Οι slingers θερίζουν για πλάκα τους pikemen και νομίζω πιο πολύ από πριν! Αλλά γενικά βελτίωσαν πολύ τους hoplites vs sword units και όταν βάζουμε πολλούς Pikemen στην σειρά δεν έχουν κενά μεταξύ τους! Αυτό μετράει πολύ! Σε γενικές γραμμές βλέπω πολλά προς το καλύτερο αλλά και μερικά που δεν μου αρέσουν αλλά φαντάζομαι θα τα συνηθίσω με τον καιρό... Πχ οι νέες πόλεις που έχουν κατηγορίες άλλη για να σου δίνει άλογα lvl 1-2-3 και είναι λίγες αυτές οι πόλεις, άλλες για να σου κάνουν τα όπλα lvl up και άλλη πόλη για να σου κάνει τις armor... Δεν λέω ότι είναι κακό αλλά θα μου πάρει λίγο καιρό να τα μάθω και να κάνω σωστή διαχείριση. BTW σε λίγο ξεκηνάει live steam http://www.twitch.tv/totalwarofficial
Aniparktos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 έκανα το update στο beta αλλά έκανε μόνο 132 μβ..... αυτό είναι το emperor;
comfuzio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Σκέτο patch 15...το Emperor θα μπει αν είδα καλά στο twitch 16/9! Και μένα μου φάνηκε μικρό για να έχει τόσες αλλαγές αλλά το τελικό με το Emperor Augustus θα είναι πιο μεγάλο γιατί αλλάζουν και τα εικονίδια από τα factions! Είμαι 99% (126/127) στα Achievements του steam μετά από την βοήθεια του Bilbo1 αλλά μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το God Of War! Achievement που θέλει 1000 ώρες gameplay. Στο Steam δείχνει ότι έχω παίξει 1120 ώρες, μερικές βέβαια ήταν afk αλλά δεν ήταν και τόσες πολλές για να μην το έχω πάρει ακόμα…Το AMD Gaming Evolved που μετράει in game ώρες λέει ότι έχω 1017 ώρες αλλά και πάλι δεν το έχω πάρει αυτό το τελευταίο Achievement…ξέρει κανείς τι παίζει; Έχω δει το Steam ότι μετράει λάθος τον χρόνο, πχ αν παίξω ένα νέο παιχνίδι για 70 λεπτά δεν θα λέει 1 ώρα και 10 λεπτά ή σκέτο 1 ώρα αλλά 70 λεπτά και όταν πάει στα 100 λεπτά λέει ότι έκλεισε 1 ώρα. Μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό; Ότι για το Steam 1 ώρα = 100 λεπτά αντί για 60;
pavlos1908 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδη αν καταλαβα καλα, 16/9 θα μπορουμε να βαλουμε το Emperor Augustus? Λεω να του δωσω ξανα μια ευκαιρια του ROME II μετα απο αυτο το patch.
comfuzio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εντυπώσεις από τις αλλαγές του patch 15. Δεν μου άρεσε που το ιππικό μετά το nerf του patch 15 θέλει ώρα για να ρίξει 1 μονάδα slingers και να πάει στην άλλη. Και το AI κλασικά κάνει spawn πολλούς slingers οπότε ακόμα και να κερδίσω την μάχη θα έχω μεγάλες απώλειες στις φάλαγγες μου.(Slinger vs pikeman άσσος δαγκωτό) Από την μία είναι καλό που κρατάνε πολύ πιο πολύ οι μάχες σε σχέση με το pre-15 patch αλλά αν παίξει κανείς nomadic tribes ή parthia κτλ που παίζουν πιο πολύ με ιππικό θα τα βρει σκούρα! Δεν μου αρέσουν τα πολλά rebellions και που χωρίς λόγο έχω πολύ χαμηλό squalor. Τα νέα κτήρια θέλουν φαγητό πιο πολύ και λίγα δίνουν squalor και ακόμα και αν έχω κάνει ένα province 90%+ ελληνικό πάλι είμαι -25%/turn squalor και έχω ανά 4 turns rebellions τα οποία είναι πάντα full 20άρις στρατός...(το καλό είναι ότι παίρνω xp αλλά το κακό είναι ότι κρατάω στρατιές πίσω και δεν πολεμάνε) Μου άρεσε που το AI βάζει πχ champion μέσα στον στρατό και που γενικά το AI σταμάτησε να spamάρει agents!Επιτέλους το παιχνίδι και χωρίς mods κάνει αυτοκρατορίες άξιες λόγου και πολέμου! http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=310702195 Μου άρεσε που η Ρώμη επεκτείνεται! αλλά δεν μου άρεσε που το AI δεν διαχειρίζεται τις πόλεις που πήρε και τις χάνει μετά από λίγο σε rebels! Στην εικόνα πιο πάνω η Ρώμη είχε πάρει το 90% της Γαλλίας και το έχασε σε 3 turns από rebels που με την σειρά τους γίνανε οι φυλές που αρχικά είχαν τις πόλεις αυτές και η Ρώμη ακόμα και 30 turns μετά δεν ξαναπήγε.Μου αρέσει που η Αίγυπτος είναι υπερδύναμη αλλά δεν μου αρέσει που δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσω τον πόλεμο με τον Σέλευκο και την Αίγυπτο. Μου αρέσει που το AI παίζει πιο έξυπνα στις μάχες και επιτέλους flankάρει! Και αν βάλεις νωρίς τα άλογα στην μάχη τα χάνεις για πλάκα αλλά αν τα βάλεις λίγο πιο μετά στην μάχη κερδίζεις μιας που το AI βλέπει το flanking και τα παρατάει (κακό αυτό) ενώ το ιππικό ακόμα παλεύει να φάει τους slingers.Το fire at will που το είχα σαν mod τώρα είναι μέσα στο παιχνίδι και είναι αρκετά πιο καλό από το mod!Αυτά τα ολίγα που είδα εγώ στο νέο μου campaign με τους Αθηναίους! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα