Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίος! Τώρα είδα ότι αυτό το achievment το έχουν μόνο 0,2% όσων έχουν το Rome II! 

Την πρώτη φορά που δοκίμασα ήταν με Baktria τον Δεκέμβρη αν θυμάμαι καλά και δεν υπήρχε τότε Bactria campaign achievment και έπαιζα Legendary αλλά και για το achievment που να κερδίσω χωρίς ούτε ένα auto-resolve...μου είχε φύγει η μαγκιά και πρόσεχα τα war να είναι με την μια ανοιχτά με όλους και τελικά δεν το πήρα το achievment :( μετά δοκίμασα πάλι στο normal με Μακεδονία, Σέλευκο και τώρα με Lusitani που εν τέλει τα κατάφερα! Αν δεν το έπαιρνα και τώρα θα τους έστελνα ticket στο support!

Άσχετα με τα achievments δεν μου αρέσουν καθόλου οι βαρβαρικές φυλές! Έχουν μερικές καλές μονάδες αλλά για το στιλ που μου αρέσει εμένα μου αρέσουν μακράν πιο πολύ Ελληνιστικές και Ρωμαίοι. Μου αρέσει και η δομή των κτιρίων 

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το οχι auto resolve, δεν το εχω δοκιμασει, νομιζω δεν εχω την απαιτουμενη υπομονη

τα μπαρμπαρια τωρα, εμενα μου αρεσουν πιο πολυ απο ολους :D

το πιο διασκεδαστικο campaign ηταν με getae, και επισης οι suebi εχουν νεα units (yay)

τελος νομιζω εχουν τα πιο ωραια καστρα

Δημοσ.

Getae θυμάμαι την πρώτη μέρα που έπαιξα το Rome II και έπαιζα με Μακεδονία με είχαν καταστρέψει!
Έπρεπε να πάω όλο το στρατό μου για να τους νικήσω. Με διαφορά ο πιο δύσκολος αντίπαλος που είχα τότε και έχανα συνέχεια μέχρι που πήρα thorax pikemen & thorax swordsmen και τους πέρασα άνετα...βασικά μετά από εκείνο το σημείο δεν είχα υπολογίσιμο αντίπαλο.

Μάλλον το επόμενο campaign μου θα είναι με getae και ελπίζω να μην είναι όπως οι Ardiae και lusitani στις mele μάχες...

Οι Ardiae ήταν τρομεροί για να χτυπάς μικρές πόλεις χωρίς στρατό μέσα αλλά όταν είχε μέσα heavy armored στρατό ήταν πίκρα!
Lusitani περίπου τα ίδια και με χάλασε το garisson το οποίο όταν πέθαιναν οι 10 στους 120 τότε φέυγαν ΟΛΟΙ μαζί πακέτο! Ακόμα και αυτοί ήταν δίπλα τους και δεν τους είχα ακουμπήσει ακόμα ο εχθρός! 

Δημοσ.

Το Fire at Will mod πολύ μεγάλη υπόθεση! Βγάζω κάποια extra kills με όλες τις μονάδες που έχουν σπαθί και έχουν pillum για να πετάνε!

By the way έχει βρει κανείς κάποιο mod που να αφαιρεί από τους Champion την επιλογή raid? 

Κάθε φορά που μου κάνουν raid σε κάποια πόλη μου τα κτήρια της πόλης καταστρέφονται μια για πάντα! Ούτε να τα γκρεμίσω μπορώ, ούτε να τα επιδιορθώσω μπορώ ούτε τίποτα! 

Η μόνη λύση που έχω είναι να κάνω reload το save που είχαν πριν κάνω end turn....

Και αυτό το πρόβλημα το έχω και χωρίς mods αλλά και με mods...και ναι έχω δοκιμάσει να βγάλω οοοοολα τα mods και να κάνω check files από το steam αλλά και πάλι τίποτα! 

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να πάρω το Achievement "The Lost Eagle"? 

Λέει "Defeat someone who already has this Achievement in any multiplayer battle." πως βρίσκω κάποιον που το έχει εξ'αρχής;

Δημοσ.

Όποιος βαρέθηκε τις ανιστόρητες μπούρδες,τα bugs και τις ψεύτικες υποσχέσεις του Rome II μπορεί να δει αυτό που μόλις κυκλοφόρησε:

http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?454-Europa-Barbarorum-II

Mod για το Medieval II Total War. 

Το Rome II όπως θα έπρεπε να είναι,με τρομερή ιστορική λεπτομέρεια και πάρα πολύ μεράκι(7 χρόνια είναι αυτά).

Μοναδικό πρόβλημα είναι τα γραφικά του που όπως και να έχει είναι πεπαλαιωμένα(για κάποιους σίγουρα μεγάλο θέμα,προσωπικά παίζω πολύ εύκολα και το mod για το Rome).

• Like 1
Δημοσ.

Και μένα μου άρεσαν πιο πολύ το Rome 1 και το Med 2 και τα mods τους ήταν πάρα πολύ καλά!

Για το 2 τώρα τι να πω αν και κοντεύω για το achievement των 1000 ωρών θα μπορούσα να πω πως δεν ήταν οι πιο πολλές ευχάριστες ώρες!

Δημοσ.

Big news! We’ve announced the Total War: ROME II Emperor Edition – the definitive edition of ROME II, FREE to all existing owners of the game, which comes complete with a large piece of new single player content. In Rally Point 21, we go into exclusive amounts of detail about what’s included. 

http://youtu.be/aukvxuZ1VcM

A beta will be available soon that will test some of the features in Emperor Edition, please keep an eye on our Facebook, Twitter and official forum for details!

We’ve announced the definitive version of ROME II – the Total War: ROME II Emperor Edition. 

Emperor Edition collects together all free content to date, which includes wide-ranging revisions, additions to game features and adds a brand new Campaign Pack expansion, ‘Imperator Augustus’. 

Most importantly, existing ROME II players will receive all of the above content via automatic update on the day of launch, upgrading them to Emperor Edition at no cost.

We go into a lot of detail about what’s included in this month’s episode of Rally Point, so join Craig and Matty in this episode to find out more. 

Λέτε να γίνει επιτέλους το παιχνίδι που θέλουμε;;;
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εμένα και ως έχει δε μου φαίνεται κακό. Έχω διαθέσει πολλές ώρες, τα λεφτά του τελικά τα έβγαλε, δε χωράει αμφιβολία επ' αυτού.

Και κάποια στιγμή, η ανάγκη βελτίωσης καταντάει εμμονή, φοβάμαι. Εντάξει, άξια τα παλλικάρια του ΕB II, αλλά 7 χρόνια

(τα παραπάνω δε δίνουν συγχωροχάρτι στα προβλήματα του Rome II, απλά δεν είναι και τόσο τραγική η κατάσταση, εδώ και καιρό θα έλεγα).

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα κακό δεν είναι! Αλλά δεν είναι και αυτό που εγώ τουλάχιστον ήθελα να είναι και βλέποντας και το forum τους και άλλοι το ίδιο λένε.

Θετικό ότι μας άκουσαν έστω και 1 χρόνο μετά...
Για μένα είναι σαν να γίνεται τώρα release το παιχνίδι και το 2013 ήταν μια κακόγουστη πλάκα....

Και λέει τώρα ότι θα αλλάξει το όνομα λογικά από Rome II σε Rome II Emperor Edition και θα έχει και κάποιο νέο campaign μαζί με πολλά fixes και  επιτέλους πολιτική που να παίζει κάποιο ρόλο, πολλαπλά rebellions που θα βγαίνουν ανά κάποια imperium levels!
Στο Steam θα έχει για τους νέους παίχτες να αγοράσουν και τα 2 Rome? και το Emperor Edition θα είναι κάτι σαν GOTY?

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα ακριβώς. Για μένα, αυτό με τις εκατό εκδόσεις καταντάει ανέκδοτο. Μία βασική, και μία με όλα τα DLC, όποιος δεν τα θέλει ας προσθέτει ό,τι κρίνει στη βασική.

Emperor και GOTY και δε συμμαζεύεται. Και τα καταραμένα season pass... Προσπαθούσα να δω τι μου λείπει από το Borderlands 2 κάποια στιγμή και με έπιασε πονοκέφαλος.

Άσε τώρα, θυμήθηκα και το άρμεγμα του Blood Bowl, standard, dark elves, legendary και chaos, εφτακόσιες εκδόσεις μέχρι να βγάλουν όλες τις φυλές και στο 2 τα ίδια θα κάνουν από ό,τι διαβάζω...

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα που το διάβασα πάλι το Emperor δεν θα είναι σαν GOTY γιατί θα έχει μέσα μόνο τα Free DLC συν το Imperator Augustus...

Μου κάνει εντύπωση που λένε για τα Free DLC ότι θα είναι μέσα..αφού τα παίρνεις και με το βασικό παιχνίδι ως δωρεάν σαν να χάνει λίγο το νόημα που το τονίζουν αυτό! 

Θα δείξει σε λίγες μέρες το τι θα κάνουνε :) Και αφού θα είναι δωρεάν για εμάς που το έχουμε ήδη δεν υπάρχει πρόβλημα!

Δημοσ.

Comfuzio:
A new player that wants to buy the game after the Emperor Edition will find 2 Editions in Steam both the normal Rome II and the Emperor or the Emperor will replace the normal Rome II from Steam?

Nico CA
The Emperor Edition will replace the original one.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...