Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά ναι ας δείχνανε πριν τα pre-order λίγο playable demo και πως είναι όλο το map και όχι μόνο κάποιες πρωτεύουσες και δεν θα είχαν ούτε το 1/10! Πραγματικά εγώ δεν θα το έκανα pre-order αν ήξερα πως είναι το παιχνίδι... ίσως σε κάποιο sale αν το βάζανε 10-15ευρώ ή κανά 30 με ΟΛΑ τα dlc ναι εντάξει! 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κοντά ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που έκανα preorder το παιχνίδι... Τώρα μπορώ πλέον να πώ ότι είναι playable... Τα fixes λειτούργησαν μια χαρά στον σταθερό υπολογιστή, πάω να το βάλω στο laptop και όλο το campaign είναι γεμάτο μαύρες γραμμές... Αι σιχτίρ πια δηλαδή....

Έχω catalyst 14.4, με gpu την Radeon R9 M290X και βλέπω κάτι τέτοιο ανεξαρτήτως των settings. Έχει κανείς καμιά ιδέα για fix?

Το screenshot το βρήκα στο google αλλά είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

60a376852f070e31c60cae527fbb6577.jpeg

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και ναι και όχι, Ναι στο ότι έχει λιγότερα προβλήματα αλλά έχει ακόμα χαζό AI, χαζά sieges και του λείπουν ακόμα πολλά πράγματα.
Έχω χάσει κάθε ελπίδα ότι θα βάλουν πράγματα που έπρεπε να ήταν το Α και το Ω σε ένα παιχνίδι αυτής της εποχής και μάλιστα με αυτό το budget που λένε ότι δώσανε.

-Family Tree

-Region Trade

-Threat diplomacy (accept or we attack)

-Walls (έστω και μικρά αλλά να υπάρχουν και must να βάλουν στις Συρακούσες τοίχο!!)

-Νόημα στο civil war και όχι αυτό το πράγμα που ενώ είσαι στις επάλξεις με τον στρατό στο μέτωπο να βγαίνουν στην πρωτεύουσα 15 20άριδες στρατοί.

Γενικά το παιχνίδι δεν το σκεφτήκανε καλά, ναι μεν ωραία γραφικά αλλά σε όλα τα άλλα είναι υπό και μάλλον θα μείνει υπό

• Like 1
Δημοσ.

Το MP Campaign πρέπει να έχει θέμα με τις αργές συνδέσεις (adsl 1mbps upload) γιατί σε lan σπίτι μου με το pc μου να είναι με το router στο 1gbps και το laptop με wifi 300mbps δεν υπήρξε το παραμικρό desync ή όποιο άλλο πρόβλημα!

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά από 4 campaigns που έκανα για να πάρω το "This is Total War Achievment" ναι επιτέλους το πήρα!!!

Ήταν bugged όπως τόσα άλλα πράγματα στο παιχνίδι; Δεν ξέρω ... και στα 4 campaigns έκανα war σε όλους και κοίταζα το diplomacy συνέχεια! Στα σίγουρα μετά από κάθε turn και πριν από το τέλος του κάθε δικού μου turn αλλά για κάποιο λόγο δεν το έπαιρνα αυτό το achievment! Τώρα όμως το πήρα επιτέλους!! και με ποιους;;; Lusitani!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...