pappous_soulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Το παιχνίδι το'χα απεγκαταστήσει λίγο πριν βγει το 3ο patch. Αξίζει να το ξαναπιάσω τώρα ή τσάμπα θα το κατεβάζω;
tak_loyk Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ε γούστα είναι αυτά ρε αδερφέ. Στο κάτω κάτω κατέβασέ το και βλέπεις. Δεν είμαστε ακόμα στην εποχή του Napster και της ογκοχρέωσης...
pappous_soulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν το'χω παρακολουθήσει από τότε και ρωτάω για να δω αν στρώσαν τα χοντρά προβλήματα όπως τα αδικαιολόγητα χαμηλά fps και το τραγικό AI. Και μπορεί να μην είμαστε στην εποχή του Napster αλλά 20 γίγα δε κατεβαίνουν τσακ μπαμ με δυάρα γραμμή.
tak_loyk Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Κατά την άποψή μου από graphics το παιχνίδι έχει πολλά θέματα ακόμα (π.χ. μια αδικαιολόγητη "θολούρα"). Τώρα από AI τα πράγματα έχουν βελτιωθεί λίγο και με τα mods το παιχνίδι είναι ΟΚ αν και λίγο αργό στην εξέλιξή του. Όπως σου είπα όμως είναι πολύ υποκειμενικό το θέμα.
BlackBird79 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 @pappous_soulis Αν και πολύ υποκειμενικό...θα πώ πως το παιχνίδι για εμένα αξίζει αλλά με κάποια mods επάνω. Πχ θεωρώ απαραίτητο το "Radious" mod για εντελώς ξεχωριστή και διαφορετική εμπειρία! Σχετικά με τα graphics δεν έχω παρατηρήσει θέμα αλλά τρέχω με μια R9-290Χ, οπότε δεν είμαι κλασσικό παράδειγμα... 2
Snolly Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλησπερα, το αγορασα και επαιξα μεσα στο ΣΚ 5-6 ωρες. Τελειωσα το tutorial campaign και ξεκινησα ενα κανονικο με Αθηναιους. Ερωτηση: Μετα απο καποιο σημειο μπορεις να κανεις 1-2 ή και καμια κινηση μεχρι το επομενο turn. Υπαρχουν και φορες που για καμποσα turns δε χρειαζεται/δε μπορω να κανω απολυτως τιποτα. Οντως ετσι αργα-ταπες-σε-βαρελι ειναι το παιχνιδι ή κανω κατι τοσο λαθος;
BlackBird79 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Αυτό που ρωτάς εξαρτάται απο κάποια πράγματα: 1. Σε τί δυσκολία παίζεις 2. Αν έχεις εγκαταστήσει κάποιο mod που επηρεάζει το aggression των υπόλοιπων κρατών-φυλών, δηλ. το campaign AI κλπ. Όσο πιο επιθετικός ο εχθρός>πιό πολλοί πόλεμοι=>περισσότερες μάχες=>άρα περισσότερη δουλειά για σένα... 3. Ποιό είναι το στύλ παιχνιδιού σου, ας πούμε αν είσαι επιθετικός παίχτης ή απλά προσεχτικός- αν έχεις επεχταθεί πολύ ή όχι κλπ. 4. Το να μην έχεις να κάνεις κάποια κίνηση πάει να πεί οτι εσύ το επέλεξες-πχ να μην έχεις δημιουργήσει στρατό ή να μην θέλεις να το κινήσεις γιατί δεν θέλεις να κάνεις πόλεμο πχ με την Σπάρτη. Εγώ ας πούμε σε hard campaign με το Radious mod επάνω έχω σίγουρα 3-4 μάχες σε κάθε turn του παιχνιδιού, και δεν είμαι και σε κατάσταση πολέμου με όλον τον γνωστό κόσμο...είμαι λιγάκι πιο προσεχτικός!
comfuzio Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μήπως οι enemy agents σου σαμποτάρουν τον στρατό; μου έχει τύχει να μην μπορώ να κουνήσω τον στρατό μου για 12 turn στην σειρά! Από τότε έβαλα το limited agents mod (ή το no agents at all) και τελείωσε αυτή η βλακεία του Total War: Agents II. 1
comfuzio Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Το παλεύει ακόμα η CA Site: patch12(beta) . Ελπίζω με το νέο mod tool να δώσουν στους mod devs την δυνατότητα να κάνουν ένα mod με city walls σε κάθε πόλη δίνοντας πιο πολλά building slots. Και μακάρι να μπει σε κάποιο μελλοντικό update (ή Mod) πληθυσμός όπως στο RTW. Να ξέρω ότι σαν αυτοκρατορία έχω στο σύνολο τόσες χιλιάδες κόσμο και αυτό να επηρεάζει το πόσο στρατό μπορώ να κάνω. Σε μερικά πράγματα το RTW ήταν/είναι και μάλλον θα είναι πολύ ανώτερο του TWR2 χωρίς να λέω ότι είναι κακό παιχνίδι. Έχω γράψει 700+ ώρες στο steam και θα ασχοληθώ και άλλο για καιρό ακόμα ΑΛΛΆ θα μπορούσε να ήταν πιο καλό. 2
Snolly Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Με vanilla game (χωρις mods) ειλικρινα δεν καταλαβαινω ποιο το νοημα του παιχνιδιου αν δεν κανεις συνεχως πολεμο. Θα μου πεις μεγαλε total war λεγεται το παιχνιδι. Τεσπα νομιζα θα ειναι κατι τυπου civilization αλλα τελικα ειναι war based απο ο,τι φαινεται.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Τελείως war-based. Από τη μία, βέβαια, "total war" σου λέει. Από την άλλη, κουράζει σύντομα και δε βλέπω τα διάφορα factions να έχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους. Βέβαια, δεν έχω δει τα dlc σε Γαλατία και Καρχηδόνα ακόμη -στην πορεία της σειράς, πάντως, η CA τα πήγαινε μάλλον καλύτερα στα χρονικά περιορισμένα και με ιστορική βάση expansions, παρά στο γενικό παιχνίδι όπου, με εξαίρεση τα Shogun δεν υπήρχε ιστορική βάση κατάκτησης "όλου" του χάρτη.
comfuzio Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Μόλις τελείωσα το Campaign σε Legendary με τους Baktria. Πήγαινα για το This is Total War [failed btw] achievment δηλαδή να κάνω πόλεμο με όλους με το που τους βρίσκω και να μην κάνω ποτέ ειρήνη αλλά και για κάποια άλλα achievents για να κερδίζω κάθε μάχη χωρίς auto-resolve [Veni, Vidi, Vici (done)] και με ένα restart στο τέλος να κερδίζω το campaign με μόνο μια ήττα [Close but no Amphora (done)]. Πήρα λοιπόν τα achievments για το Legendary, Veni Vidi Vici, Close but no Amphora και Every day I'm not auto-resolving αλλά όχι το This is Total War παρόλο που έκανα πριν από κάθε end turn έλεγχο για το αν έχω πόλεμο με όλους που πάντα είχα. Σπάστηκα λίγο με αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει που δεν το πήρα παρόλο που έφαγα τόσο χρόνο Θα περιμένω για το patch 12 final για να αρχίσω νέο campaign αλλά όχι στο Legendary και θα κάνω και auto-resolve γιατί πραγματικά ήταν χάσιμο χρόνου να κάνω μάχη vs 1-2 units. Δεν ξέρω αν πρέπει να αρχίσω με κάποια φυλή που να έχει εξ'αρχής war με όλους γιατί οι Βάκτρες είχαν κάποια ally τα οποία και έσπασα με το που άρχισα το παιχνίδι. Να προτείνω μερικά Mods που μου φάνηκαν χρήσιμα: 1) Site: Better Shields όταν με το καλό το κάνει Update για το patch 12 (βελτιώνει τις ασπίδες vs ranged units σε βαθμό που να μην χάνω ολόκληρες φάλαγγες σε 1 μονάδα slingers!) 2) Site: Fire at will (κάνει τις μονάδες με τα σπαθιά πχ Thorax Swordsmen να πετάνε τα όπλα τους όταν εχθρός είναι κοντά και μετά να βαράνε με τα σπαθιά τους(στο ΑΙ είναι λίγο OP)) 3) Site: Limited Agents (Το έχω πει και πιο πριν αλλά πραγματικά μετράει γιατί αλλιώς το παιχνίδι είναι Total Agents war) 4) Site: No Civil War (Δυστυχώς δεν το είχα βρει από την αρχή και με πήγε πολύ πίσω το Civil War στο παιχνίδι μου, από εδώ και πέρα θα το έχω μόνιμα κλειστό μέχρι να κάνουν να έχει κάποια σωστή λογική) 5) Site: Minor Factions (Αυτό δεν παίζει στο very hard & Legendary αλλά σε Normal ή hard θα κάνει τις μικρές φυλές να μην έχουν τόσους πολλούς στρατούς και θα τους βγάζει τα bonus που δίνει το παιχνίδι. Αν μεγαλώσουν σε εδάφη τότε μεγαλώνουν κανονικά και οι μικρές φυλές απλά δεν θα δείτε πχ την Καρχηδόνα να την έχουν οι Αφρικανοί κτλ) Επεξ/σία 25 Απριλίου 2014 από comfuzio
grotenfrod Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Πέρασα σήμερα το shogun 2 που είναι το μόνο της σειράς που δεν είχα παίξει, καθώς είχα μείνει πίσω στην τεχνολογία (παλιό pc). Όλως περιέργως ανακαλύπτω πως είναι ένα άρτιο παιχνίδι, κλάσεις ανώτερο από το Rome 2 σε επίπεδο ΑΙ, interface και micromanagement. Η CA λάνσαρε ένα Rome σπασμένο σε bug τον πρώτο καιρό αλλά ακόμη χειρότερα, νερωμένο και απλουστευμένο σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς. Ελπίζω να παραλάβει την σκυτάλη κάποια άλλη άξια εταιρία στον χώρο ή να συνέλθουν.
Tobajara Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Όντως, το Shogun 2 είναι το καλύτερο vanilla Total War, και το expansion του είναι επίσης αρκετά καλό. Λόγω περιόδου, βέβαια, βλέπεις όλη την ώρα τις ίδιες μονάδες και από την πλευρά σου και από τους αντιπάλους, αλλά με λίγη καλή θέληση προσπερνάτα.
Grey Warden Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Έβαλα μετά από πολύ καιρό να παίξω και χάρηκα που το παιχνίδι είναι πολύ πιο ελαφρύ σε σχέση με αυτό που το είχα αφήσει παρ όλο που το σύστημα μου δεν το λες και αδύναμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα