comfuzio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Και ναι μετά από τόσους μήνες!! http://prntscr.com/2v55o3 Cultural Victory!!! Και στην αρχή έλεγα ότι θα είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να νικήσω το campaign αλλά τελικά ήταν μακράν ο πιο δύσκολος!!! Επόμενος στόχος το This is total war achievment αν και αυτό δεν το βλέπω να το παίρνω ποτέ...δεν ξέρω και με ποια πόλη να αρχίσω! Θέλω μια να είναι απομονωμένη για αρχή για να κάνω στρατό και οικονομία και μετά να επεκταθώ, μιας που πρέπει με το που δεις μια φυλή να της κάνεις αμέσως πόλεμο... 2
comfuzio Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Και ναι να ένα DLC που με χαρά θα αγοράσω http://forums.totalwar.com/showthread.php/123729-Official-Announcement-Hannibal-at-the-Gates-Campaign-Pack
mdr21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 στο radius mod pack καταργησανε το forced march, καλα δεν την παλευουν. Και μου την ειπε ο modder οτι το ειχε ανακοινωσει καιρο, λες και καθομαι εγω καθε μερα να διαβαζω τα news για το καθε mod
Aniparktos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ακόμα 15 ευρώ για ένα campaing;;; Έχουν γίνει τέρμα άπληστοι στην SEGA και στην CA μου φαίνεται....Ούτε για πλάκα...θες 30 ευρώ για τα 2 επιπλέον campaings δηλαδή όσο ένα καινούργιο παιχνίδι...απλά ΟΧΙ!!!!
comfuzio Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Νέο patch, νέο free dlc και το dlc με τον Hanibal σήμερα αλλά το παιχνίδι δεν μου ανοίγει... άνοιξε μια φορά στην αρχή που είδα και το νέο background και μετά δεν ανοίγει καν ο launcher και στα 2 pc μου το ίδιο και τα 2 με διαφορετικό steam account και τα 2 αυθεντικά... 6 μήνες μετά την κυκλοφορία και ακόμα το παιχνίδι δεν...και όχι τίποτα το αγόρασα και 2 φορές (οκ την 2η με 10 ευρώ αλλά και πάλι)...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 To παιχνίδι μου τρέχει κανονικά, μήπως σου δημιουργεί το θέμα κάποιο mod; Το free dlc ποιο είναι;
comfuzio Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Τα έχω βγάλει τα mods όλα και τα έχω κάνει και manual delete όπως είδα στο official forum αλλά και πάλι δεν τρέχει με τίποτα! Το free dlc είναι το
Aniparktos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν είναι dlc είναι update το οποίο έπρεπε να υπήρχε από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Και απορώ πώς και δεν ζήτησαν λεφτά και για το update οι άπληστοι!!!
nickolas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Έχω Core 2 Duo E8200 χρονισμένο στο 3.2. Αν αγοράσω και μια AMD R7 265 που βρίσκω στα ~150 θα μπορώ να το παίξω? Σε ΧΡ που αναγνωρίζουν 3 και κάτι ψιλά RAM Μπορώ να κάνω έκπτωση στις μάχες με το unit size αρκεί να μην σέρνεται το campaign.
Dennisbest Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Αυτότ το παιχνίδι όσα patch και να βάλουνε , θέλει i5/i7 για να παίξει...Εκτός αν κάνανε κάτι συνταρρακτικό στο patch 10 που το αποκλείω..
Apoll Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Έχω Core 2 Duo E8200 χρονισμένο στο 3.2. Αν αγοράσω και μια AMD R7 265 που βρίσκω στα ~150 θα μπορώ να το παίξω? Σε ΧΡ που αναγνωρίζουν 3 και κάτι ψιλά RAM Μπορώ να κάνω έκπτωση στις μάχες με το unit size αρκεί να μην σέρνεται το campaign. Όχι. Και μην ξεχνάς ότι από τις 8 Απριλίου τα ΧΡ δεν υποστηρίζονται πλέον. Ήτοι πεθαμένα.
Aniparktos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μην ασχοληθείς καν..δεν αξίζει. Έχει ακόμα θεματάκια άσε που θες και αρκετά για να το πάρεις ολόκληρο, αν εξαιρέσεις το αρχικό παιχνίδι που μπορείς να το βρεις φθηνότερα απ' ότι στο Steam (έχει 54,99€) για τα DLC θες ακόμα 49,94€
labrosviz Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Επιτέλους παιδιά sli υποστήριξη για το παιχνίδι!!!...κατεβάστε τους νέους beta drivers...πετάει το παιχνίδι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα