Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το siege AI σε μένα τώρα είναι πιο χάλια από πριν (σε παιχνίδι που άρχισα με το patch 8.1), έφερε το AI Balista και σκάλες...και λέω και γω ωραία την έχασα την πόλη (μόνο garrison army μέσα), βαράει με τα Balista τους slingers μου και όχι τα τοίχοι(!) και με τις σκάλες κάνει τον κύκλο της πόλης ως την άλλη άκρη και πεθάναν από τους πύργους μου....

Τώρα να είναι θέμα ότι το παιχνίδι το άρχισα από το 8.1 και να μην είναι συμβατό; είναι το 9 πιο χάλια από τα πιο παλιά; Δεν το ξέρω.

Το loading από turn σε turn πάει πολύ πιο γρήγορα από ποτέ! Και λειτουργεί και πιο πολλά cpu cores, εντάξει όχι όπως όταν κάνω set affinity αλλά δεν είναι αυτό το πράγμα που ήταν ως τώρα, CPU0:100% και όλα τα άλλα 0~5%.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νέο DLC φαίνεται ότι μπαίνει: Beasts Of War.

Αν πάτε στο Steam στην καρτέλα BETAS βγάζει ένα "νέο" beta με το όνομα "bow_and_arrow2" το οποίο όμως είναι με το patch 1.8.1 και βγάζει όταν ανοίγει το παιχνίδι ένα νέο expansion όπως ήταν το Caesar in Gaul.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα είναι κάποιο dlc που να αξίζει τα λεφτά του :)

• Like 1
Δημοσ.

Το siege AI σε μένα τώρα είναι πιο χάλια από πριν (σε παιχνίδι που άρχισα με το patch 8.1), έφερε το AI Balista και σκάλες...και λέω και γω ωραία την έχασα την πόλη (μόνο garrison army μέσα), βαράει με τα Balista τους slingers μου και όχι τα τοίχοι(!) και με τις σκάλες κάνει τον κύκλο της πόλης ως την άλλη άκρη και πεθάναν από τους πύργους μου....

Τώρα να είναι θέμα ότι το παιχνίδι το άρχισα από το 8.1 και να μην είναι συμβατό; είναι το 9 πιο χάλια από τα πιο παλιά; Δεν το ξέρω.

Το loading από turn σε turn πάει πολύ πιο γρήγορα από ποτέ! Και λειτουργεί και πιο πολλά cpu cores, εντάξει όχι όπως όταν κάνω set affinity αλλά δεν είναι αυτό το πράγμα που ήταν ως τώρα, CPU0:100% και όλα τα άλλα 0~5%.

Δοκίμασε να ξεκινήσεις παιχνίδι με patch 9.

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω το παιχνιδι αγορασμενο, αφηνω εναν στρατο στον χαρτη κοντα στον εχθρο σε none stance , μου κανει επιθεση ο κοντινος εχθρικος στρατος και μου το εμφανιζει σαν ambush και χανω! Συμβαινει συνεχεια κ ετσι εχω χασει 2-3 στρατους ενω ειμαι σε αμφιρροπο σημειο στο campaign και εχω εκνευριστει.
Πχ εχω περικυκλωσει εχθρικη στρατια με 2 δικες μου και περιμενω τον γυρο για να επιτεθω και με τους δυο και μου κανει επιθεση και χανω την μια λογω ambush.

Να πω βεβαια οτι και μερικες δικες μου επιθεσεις τις εμφανιζει σαν ambush ενω δεν ειναι.

Το εχω στο auto-update, με περασμενα το mod για τροφη (αν κ στους τελευταιους 50γυρους παλι εχω προβλημα τροφης αν κ προσεχω τα κτηρια μου) και το mod για 1 agent

Δημοσ.

Γενικα το παιχνιδι το παιζω για το turn base κομματι του, αλλα στο rome II παιζω αρκετες μαχες στο real time, για τα δεδομενα μου.

To θεμα ειναι γτ μου εμφανιζει τις επιθεσεις σαν ambush και οχι αν μπορω να περιορισω τις απωλειες στο real time  :)

Δημοσ.

Για αυτό περιμένεις κάποια Complete έκδοση για να τα έχεις όλα με 30 ευρώ. Έτσι κι αλλιώς οι early adopters του launch δεινοπάθησαν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...