Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα καστρα -πολεις υποτιθεται οτι εχουν καταπελτες κτλπ ενσωματομενα αλλα  τελικα δεν φαινονται στην μαχη 

μεχρι το update 5

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

a ok, καταλαβα τι εννοεις

τα εχω δει σε custom battle μονο

δυστυχως δε μπορω να απαντησω στη ερωτητη σου αν μιλας για campaign

Δημοσ.

από το release έχει στρώσει καθόλου ή έχει δουλίτσα ακόμη?

ότι έχει βελτιωθεί από την αρχή ναι πάρα πολύ! αλλά θέλει ακόμα δουλειά! 

Δημοσ.

Είχα με τις δύο 7950 στα 1100/1500 και τον 8350 στα 5194 στο very high (πριν το patch 5 που υποστήριζε CF)

Αλλά από το Νοέμβριο δεν έχω κανένα πρόβλημα με την 780 στα 1300 και τον 4820Κ στα 5Ghz και όλα στο ultra.

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς ότι δεν τρέχει το Shogun 2 καλύτερα από το Rome 2. Το ένα είναι polished game το άλλο ένα παιχνίδι που το rushαραν όσο δε πήγαινε. Ελπίζω στο μέλλον να τρέχει καλύτερα, εννοείται έχει ΠΟΛΛΑ issues ακόμα, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν είναι enjoyable (56 ώρες έχω γράψει και είχε άπειρα bugs, φαντάσου να ήταν σωστό release)

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου γ#$%σε την διάθεση να το παίξω, και δεν τους το συγχωρώ...

Ηταν απο τα παιχνίδια που περίμενα πως κ πως να βγεί, και αφου το έβαλα και έκαψα τον εγκέφαλο μου

για περίπου 10 ώρες, το έκανα uninstall απογοητευμένος....

Ξέρω, τώρα πολλοί θα σκεφτούν βάλε τα patch για να το κανεις καπως playable, αλλα για μένα η πρωτη εντυπωση μετραει...

Τα patch ειναι απλά το make-up σε μια άσχημη γκόμενα, αφού πρώτα την έχεις δει χωρίς ... Απλά δεν ...

Δημοσ.

Τα patch ειναι απλά το make-up σε μια άσχημη γκόμενα, αφού πρώτα την έχεις δει χωρίς...

καλά ναι οκ, και τα expansion σε παιχνίδια είναι extension σε μαλλιά. λογική ζαμπόν

• Like 2
Δημοσ.

καλά ναι οκ, και τα expansion σε παιχνίδια είναι extension σε μαλλιά. λογική ζαμπόν

και τα dlc's μια τρίχα από το μ!@$ της... λογική κιμάς. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...