zeniath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Το θέμα είναι ότι ολοκαίνουριο DLC και δεν παίζει. Το καθυστέρησαν από τις 12 στις 17 του δεκέμβρη (για να είναι πιο completed) και πλέον δε τρέχει καθόλου το game. Ναι πριν δεν είχα τπτ τρομερά θέματα, μια χαρά έχει βγάλει τις ώρες του, το θέμα είναι να τις βγάλει και το DLC που για την ώρα crashάρει όλο το παιχνίδι και το αποτρέπει από το να κάνει launch
comfuzio Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 For the story. Δεν μου τρέχει πλέον μετά το update το Rome 2. Βγάζει error ότι σταμάτησε να λειτουργεί το game στην αρχική screen όταν το πατάω να κάνει launch. Βαριέμαι να κάνω restart το pc κλπ γιατί πριν λίγο το άνοιξα. Εύγε. Πάω να παίξω λοιπόν το πειρατικό παιχνίδι μου μιας και το αγορασμένο δεν τρέχει. Fuck Sega and CA έλεος δλδ. Εγώ έβγαλα όλα τα Mods για να παίξει το patch 8 και τρέχει μια χαρά. Περιμένω βέβαια να τα κάνουν update για να υποστηρίζουν το patch 8
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Το θέμα είναι ότι ολοκαίνουριο DLC και δεν παίζει. Το καθυστέρησαν από τις 12 στις 17 του δεκέμβρη (για να είναι πιο completed) και πλέον δε τρέχει καθόλου το game. Ναι πριν δεν είχα τπτ τρομερά θέματα, μια χαρά έχει βγάλει τις ώρες του, το θέμα είναι να τις βγάλει και το DLC που για την ώρα crashάρει όλο το παιχνίδι και το αποτρέπει από το να κάνει launch Σύμφωνοι, γι' αυτό και διευκρίνισα ότι δεν έχω το νέο DLC, γιατί έκανε μεν ένα update της τάξης του 1.1 giga, βλέπω σκιασμένο το νέο campaign και το χάρτη της Γαλατίας, αλλά προφανώς δεν ξέρω τι γίνεται εκεί και αν κολάει το παιχνίδι. Δείτε μήπως τα mods δημιουργούν κανένα conflict, αν και γενικά, από την αρχή που έλεγαν κάποιοι για CTD κτλ., θέμα σταθερότητας δεν είχα κανένα, οπότε ίσως και να στάθηκα τυχερός.
Apoll Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Θα συμφωνήσω με τον Snoob. Και το DLC έχω, και κανένα πρόβλημα δεν έχω συναντήσει. Αλλά δεν έχω και κανένα mod.
zeniath Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Θα βγάλω τα mods και θα ξαναδοκιμάσω later
totalius Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Απο το tw forum To those who are experiencing any issues, please ensure first; -All mods are removed to ensure that they don't cause any unforseen bugs. -To verify your Steam cache -and to restart steam Δλδ έχεις δώσει αρχικά 40 ευρώ για ενα game σε άθλια κατάσταση.Μετα απο μερικά patches στρώνει λίγο κ βάζεις μερικά mods να το κανεις όσο καλύτερο μπορείς κ όντως μερικά mods φέρεται να το βελτίωσαν αρκετά. Μετά απο ´ολα αυτά αν έκανες το λάθος κ έδωσες αλλα 15 ευρώ για να προπαραγγείλεις το expansion έρχεται η CA κ πως σε επιβραβεύει;Σου λέει ξαναγύρνα το main game στην αρχική κατάσταση για να παίξεις το φοβερό μας expansion που ειναι μια κουτσουλια μπροστά στο όλο παιχνίδι κ οταν φτιάξουμε το main θα μπορείς να το ξαναπαιξεις. Συγνώμη Δλδ αλλα γιατι να μη περιμένω ενα ενάμιση χρόνο να πάρω τη gold edition πάμφθηνα κ με όλα τα expansions μέσα; Μόλις προχθές πήρα τη gold του shogun 2 15ευρω παρόλο που δε γουστάρω το όλο Ιαπωνικό σκηνικό αλλα γιατι απλά ήταν τρελό vfm. 2
Tsino Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ το έχω παρατήσει εδώ και κανένα μήνα και παίζω EU IV . Του χρόνου που θα είναι full kai playable θα ξαναασχοληθώ. Όπως είναι σήμερα είναι ταλαιπωρία
artshadows Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 στις πολιορκιες οταν ειμαστε αμυνομενοι εφτιαξε αυτο με τα siege (εχουμε τα ενσωματωμενα siege?)
LongTom Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 http://forums.totalwar.com/showthread.php/114562-***-The-Big-Rome-II-Survey-***-Have-your-say-and-vote-now! Μια ψηφοφορία-έρευνα για το θέμα Rome 2 Total War.Εξαιρετική πρωτοβουλία μπας και δουν οι "αξιότιμοι" κύριοι ότι δεν τρώμε κουτόχορτο(τουλάχιστον όχι όλοι).
Bilbo1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 μαλλον κανεις δεν την καταλαβε τι ειναι τα ενσωματωμενα siege?
Xorxhs! Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 από το release έχει στρώσει καθόλου ή έχει δουλίτσα ακόμη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα