Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν άντεξα και έβαλα μερικά mods και μπορώ να πω πως το παιχνίδι έγινε...υποφερτό :P

Mods που έβαλα: 

-Limited Agents (Σε 1 agent ανά κατηγορία σε όλους) είχε γίνει μαλακία με 300 agents στις πόλεις μου.

-Remove Fog of War εντάξει δεν είναι αναγκαίο αλλά ήθελα να βλέπω τι δυνάμεις υπάρχουν τριγύρω μου.

-More Skillpoints ready for patch 7 δίνει σε κάθε level πολλά skill points και επιτέλους είδα τα skills των general/agents και ήταν τόσα πολλά που δεν είχα δει ποτέ μου (ένα skill tree ρε παιδιά!!!)

Για αρχή αυτά αλλά κοιτάζω και άλλα. Ειδικά το limited agents για μένα ήταν θεϊκό δεν γινόταν άλλο να θέλω να κάνω επίθεση και να τρώω τόσο πολύ poison και να μην μπορώ να κουνήσω τον στρατό μου!!! Μου έτυχε να μου έχουν καθηλωμένο 20άρι στρατό για 9 turns!!! Και είχα μέσα hero...

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλα 2 ωραία mods (για μένα Must):

-Add Historic Buildings at beginning

-Food Balancing

Και τα 2 από τον χρήστη στο steam Alexandros300 

Το πρώτο αρχίζει πχ την Αθήνα με την Ακρόπολη καθώς και άλλα κτίρια σε άλλες πόλεις που υπήρχαν ιστορικά και για μένα μεγάλη χαζομάρα του παιχνιδιού που δεν υπήρχαν από το vanilla game. Σαν να βάζεις πχ την Αίγυπτο χωρίς πυραμίδες!! 

Και το δεύτερο χρειάζεται ως παρέα για το πρώτο γιατί αλλιώς ξεκινάς με - στο φαγητό.

Δημοσ.

Παίδες, βάλτε το Radius Mod http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=185988641&searchtext=

όπως και το http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?617884-Radious-Graphics-Mod-(Updated-6-11-2013) αν θέλετε εκτός των άλλων που προσφέρει να βγάλετε και τα σπαστικά σύννεφα -ΟΧΙ το fog of war- στο campaign map.

Δε χρειάζεται τίποτα άλλο, είναι απλά τζιτζι με αυτά τα 2. Δείτε μόνο τι περιλαμβάνει το πρώτο mod και θα καταλάβετε (και το δεύτερο από τον ίδιο είναι απλά είναι optional)

• Like 1
Δημοσ.

Νέο πράγμα για το Rome II. Expansion: Caesar in Gaul Expansion http://forums.totalwar.com/showthread.php/113376-Caesar-in-Gaul-Expansion-Campaign-Pack-for-Total-War-ROME-II?p=980217#post980217

Κάπου στα 15 ευρώ λένε θα είναι το DLC. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αυτή η μάχη και αυτό το θέμα γενικά οπότε θα απέχω από αυτό αλλά μου κάνει εντύπωση ότι το main game είναι απλά broken, 7 patch μετά και το MP Co-Op είναι χειρότερο από το pre-patch και η CA βγάζει Expansion....εντάξει ξέρω ότι είναι μεγάλη εταιρία και ότι έχει πολλά τμήματα για να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά πάλι μου χτυπάει άσχημα να ζητάνε 15 ευρώ (αν είναι τόσο φυσικά) ενώ το main game είναι έτσι όπως είναι...

Δημοσ.

Ντάξει τρολάρουν άσχημα στη CA.15 ευρώ για ενα dlc που το ονόμασαν expansion τη στιγμή που έχουν ακούσει και συνεχίζουν να ακούνε τα μυρια όσα για το βασικό game το οποίο παραμένει άθλιο σε πολλούς τομείς.

Και αν δεν ειναι τρολαρισμα ότι έχει 24 turns/year το dlc οταν ακόμα στο βασικό game ειναι 1/1 τότε τί ειναι;

http://www.metacritic.com/game/pc/total-war-rome-ii Δε ξέρω τι έκαναν με τους reviewers αλλα το user score τα λέει όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε 3000 ratings την στιγμή που day 1 έπαιζαν 250.000 άτομα στο steam. Ντάξει μην το χέζουμε το θέμα. Μια χαρά playable είναι πλέον, ναι μεν θέλει ακόμα πράμα αλλά δεν είναι όπως ήταν τις πρώτες 2 βδομάδες.

Το expansion μου το πήρε ένας φίλος για δώρο, θα δω τι λέει όταν βγει.

Δημοσ.

Νέο πράγμα για το Rome II. Expansion: Caesar in Gaul Expansion http://forums.totalwar.com/showthread.php/113376-Caesar-in-Gaul-Expansion-Campaign-Pack-for-Total-War-ROME-II?p=980217#post980217

Κάπου στα 15 ευρώ λένε θα είναι το DLC. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αυτή η μάχη και αυτό το θέμα γενικά οπότε θα απέχω από αυτό αλλά μου κάνει εντύπωση ότι το main game είναι απλά broken, 7 patch μετά και το MP Co-Op είναι χειρότερο από το pre-patch και η CA βγάζει Expansion....εντάξει ξέρω ότι είναι μεγάλη εταιρία και ότι έχει πολλά τμήματα για να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά πάλι μου χτυπάει άσχημα να ζητάνε 15 ευρώ (αν είναι τόσο φυσικά) ενώ το main game είναι έτσι όπως είναι...

Τα ίδια κάνει από το Empire.

Κλασσικά πράγματα στο Total war χωριό.

@Totalius.

Οι "reviewers" τα άρπαξαν χοντρά από το τμήμα marketing της CA,όπως ακριβώς έκαναν στο Empire(και σε πολλά άλλα παιχνίδια) και έγραψαν διθυραμβικά reviews.

Δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι σε τίποτα,κομπίνες και hype.

• Like 1
Δημοσ.

Το expansion το πήρα και εγώ, είναι καλό, έχουν δουλέψει καλά. Μου άρεσε.

Εντάξει θα φτιάξει το Game ρε παιδιά το δουλεύουν

Δημοσ.

Μας δουλεύουν. Fixed :P 

Κάνουν σε κάθε patch 2 βήματα μπροστά και 5 πίσω ως τώρα...και λέμε τώρα ΑΑΑΑΑΝ βγει αυτό το expansion και δουλεύει όπως πρέπει σε αντίθεση με το base game τότε κανονικά μας δουλεύουν!!!

Εγώ από το main game κρατάω τα πολύ ωραία γραφικά, η καλύτερη διπλωματία αν και λείπουν βασικές επιλογές που είχε το πρώτο και το MP Campaign Co-Op (δεν δουλεύει από το Patch 6 και μετά).

Όλα τα άλλα τα αφήσανε στους moders που από την μία είναι ωραίο αλλά από την άλλη θα ήθελα ένα κανονικό vanilla game.

• Like 1
Δημοσ.

Πως το είδες ότι είναι καλο κ εχουν δουλεψει καλα αφού ακομα δε μπορεις να το παίξεις; :confused:

Το μονο σίγουρο τώρα είναι ότι θα δούμε μερικά ακόμα εντυπωσιακά τρέιλερ.

Το πόσο καλο είναι θα φανεί.Αλλά αν είναι να παίξεις τη πολιορκία της Αλέσια που είναι η σημαντικότερη μάχη του Ceasar in Gaul πετώντας πυρσούς στις πύλες όπως γίνεται τώρα στις πολιορκίες θα είναι άλλο ένα epic fail της ca.Πιστεύω ότι τουλάχιστον αυτό θα το φτιαξουν πριν βγει το expansion κ δε λένε ψέματα για μία ακόμα φορά

In terms of the Siege A.I. performance, it is something we are aware that the community has been asking about. Siege A.I. is still something we are constantly improving on and further improvements will be included in forthcoming patches.

Κ κάτι άλλο που δε καταλαβαίνω

Caesar in Gaul is a standalone campaign pack for Total War: ROME II"

"Downloadable Content Requires the base game Total War™: ROME II on Steam in order to play."

Πως γίνεται να είναι standalone ενώ πρέπει να εχεις ηδη αγορασει το main game για να παίξει;

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω εννοεί ότι είναι ξεχωριστός χάρτης και άλλο πλαίσιο από τη γενική εκστρατεία, αλλά έτσι όπως το θέτουν θα υπάρξουν μπερδέματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...