Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κλείσαμε 1 μήνα χωρίς patch, δεν το μετράω το 6 ως patch γιατί 3 bugs διόρθωσε και έβαλε το DLC...άντε να δούμε αν θα βγει σήμερα/αύριο το Patch 7 και τι θα φτιάξουν με αυτό...και λογικά ΑΝ θα υπάρξουν άλλα patches θα βγαίνουν ανά δίμηνο και βάλε!!!

Είχα τόσο μεγάλες προσδοκίες για αυτό το παιχνίδι :( 

Δημοσ.

<p>ειμαι τρελος φαν απο το πρωτο medieval,απο τοτε καθε τιτλο τον εχω λιωσει.</p>

<p>αυτο εχει 2 βδομαδες που ζοριζω τον εαυτο μου και δεν με παει καρδια ουτε να το ανοιξω.</p>

Αν το έχεις, αν δε δοκιμάσεις ο ίδιος πως θα ξέρεις;

Δημοσ.

Κλείσαμε 1 μήνα χωρίς patch, δεν το μετράω το 6 ως patch γιατί 3 bugs διόρθωσε και έβαλε το DLC...άντε να δούμε αν θα βγει σήμερα/αύριο το Patch 7 και τι θα φτιάξουν με αυτό...και λογικά ΑΝ θα υπάρξουν άλλα patches θα βγαίνουν ανά δίμηνο και βάλε!!!

Είχα τόσο μεγάλες προσδοκίες για αυτό το παιχνίδι :(

Τουλάχιστον να βγάλουν ενα patch που να διωρθώνει την ΑΙ και ας τους πάρει και 3μηνο.Γιατί όσο βλέπω βίντεο με sieges όπου ρίχνουν πυρσούς στη πύλη για να κατακτήσουν τη πόλη και αφήνουν πίσω τους πύργους να κάθονται δε το ακουμπάω.

Δημοσ.

Beta 7 εδώ http://forums.totalwar.com/showthread.php/110523-Patch-7-BETA-Now-Live

για να δούμε!

Και το changelog: http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_ROME_II:_Patch_7

Λέει ότι βάλανε νέες πόλεις:

-Added new minor settlements: 1x Persian port and city, 2x Egyptian cities, 1x Greek city.

Και δεν την βλέπω πουθενά την Greek City... και ας έκανα τώρα μόλις νέο campaign...

την έχει βρει κανείς ποια είναι η νέα πόλη; 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έκανε χθες ένα update, νομίζω (κάποιο beta θα οριστικοποιήθηκε μάλλον) αλλά χρόνος δεν υπάρχει ούτε για αστείο. Εδώ με τα χίλια ζόρια συμπλήρωσα ένα μήνα στο XCOM.

Πρέπει να το δω, όμως, έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Και θα ξαναπώ (με την ευκαιρία ενός update 1,6 giga για το Space Hulk) πως τα παιχνίδια που εξακολουθούν και τα στηρίζουν, ενώ το παραδάκι έχει πέσει, αξίζουν τουλάχιστον αυτή την αναγνώριση. Δε θα κουραστώ ποτέ να θυμίζω το 3-patch policy της "αξέχαστης" Activision.

Δημοσ.

Απ ότι φαινεται είναι νωρις ακομα για το Rome2.Eχω αρχισει να πιστευω ότι μονο με κανα σοβαρό expansion θα στρωσει αν στρωσει ποτε.Και ότι καταφερουν οι moders.

Δημοσ.

Χθες πήγε από Beta 7 σε final 7 αλλά για μένα τώρα το game (formations Κτλ) είναι πολύ χειρότερα από ότι ήταν όταν βγήκε στην αρχή...οκ από επιδόσεις ανέβηκε τρελά στην νέα μου R9 280X αλλά σε όλα τα άλλα πήγε από το κακό στο χειρότερο.

Αν και μου αρέσει σαν παιχνίδι και ήδη έχω 400 ώρες παιχνιδιού βλέπω ότι δεν είναι και δεν θα γίνει αυτό που νόμιζα ότι θα ήταν αλλά ούτε και αυτά που διαφήμιζαν τόσους μήνες ότι θα είναι....

Ελπίζω κάποιο σοβαρό mod να το κάνει να είναι σαν το rome 1 με τα γραφικά και την διπλωματία του 2, βασικά και με στοιχεία από την διπλωματία του 1 όπως το trade settlements ή gift settlement.

Και με κούρασε αυτό το μια OP οι range και μια νορμάλ και μετά πάλι OPx2 οι range. Δεν ξέρουν και οι devs τι να κάνουν με όλα αυτά τα units! 

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Comfuzio. Επειδή δεν παιζόταν στην GTX570 με τον [email protected] αποφάσησα να κάνω αναβάθμιση αλλάζωντας την GTX570 με δύο 7950 που τις έκανα overclock στα 1100/1600 και έναν FX8350 που πήγα στα 5Ghz. (έχω υδρόψηξη)

Δεν ήταν ακριβό upgrade, σύνολο 390 λίρες για τα τρία αυτά κομμάτια. (αφού πούλησα τα παιχνίδια που είχαν οι 7950).

Μπαμ, βγήκε το patch 5 και έσπασε το CF που έπαιζε, από την πρώτη μέρα που βγήκε. Τελικά, σκέφτηκα λογικά, πούλησα το σύστημα (με κέρδος) και την περασμένη εβδομάδα έκανα ριζική αναβάθμηση σε 4820Κ@4,9Ghz και GTX780 @ 1300/1700 με μία GTX650ti που βρήκα τσάμπα για Physx.

Τώρα παίζει καλά, αλλά τώρα υπάρχει το XCOM και το BF4. :/

Ως παιχνίδι, είναι τρομερό, αλλά θέλει μηχάνημα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχουν τι να μας δείξουν, και έχουν φτιαξει 157 βιντεάκια με την συγκεκριμένη μάχη, για να μας πείσουν; Ας έφτιαχναν όπως έπρεπε εξ αρχής το game, και ας αφήσουν τις χολυγουντιανές παραγωγές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...