Προς το περιεχόμενο

Total War: Rome II

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά πάντως το βαρέθηκα το game μέσα στις 20 ώρες που ξέρω είναι ελάχιστο για ένα strategy game. Ενώ με το europa το έχω λιώσει αντίθετα το rome δεν με τραβάει με τπτ. Ποιο πολύ με  τράβηξε το napoleon παρά αυτό. Είναι και αυτή η μάχη που είναι γιούργια τελείως και δεν έχει και κάποιο ιδιαίτερη στρατιγική η τουλάχιστον εγώ δεν την έχω καταλάβει ακόμα..

Μάλλον θα του ξαναδώσω άλλη μια ευκαιρία και θα ξεκινήσω άλλο ένα gameplay τώρα στις αρχές του 14 που δήλωσαν ότι θα το βγάλουν για linux.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι απλά θα είναι σε linux.. αυτό από μόνο του αξίζει να το ξαναδώ συν ότι patch μπορεί να έχει βγει μέχρι τότε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Nομίζω πως για να χρησιμοποιηθούν πρέπει να βρίσκεται ο στρατός σε αμυντική στάση, αλλά έχω πολύ καιρό να το δοκιμάσω. 

Δημοσ.

Ποσταρε όλο χαρά η CA τη super duper πανοραμικη φωτο στο forum και έγινε ο κακός χαμός απο κάτω απο κόσμο που δε μπορεί ούτε να παίξει καν το game με πάνω απο 20fps.

http://forums.totalwar.com/showthread.php/109656-Brand-New-Nomads-VS-Rome-Panoramic-Screenshot?s=ef0f3079fa2ed15b17c341196c7aea69

Πάντως η φωτο τα σπάει.

Δημοσ.

Τι εννοείς?

Nομίζω πως για να χρησιμοποιηθούν πρέπει να βρίσκεται ο στρατός σε αμυντική στάση, αλλά έχω πολύ καιρό να το δοκιμάσω. 

ωραια, ειμαι σε αμυντικη σταση, η σε camp η σε πολη και εχω ενα tab (οπως αυτο με τα units) που εχει τα defences. απο εκει και περα οτι και να εχω δοκιμασει να κανω δεν λειτουργει.

μπορειτε να το δοκιμασετε και σε custom (siege) battle

• Super Moderators
Δημοσ.

To δοκίμασα σε custom siege, κανονικά λειτουργούν (δεξί κλικ και deploy σε επιτρεπόμενη ζώνη).

• Like 2
Δημοσ.

θελει δεξι κλικ πανω στην καρτα λοιπον?

aaah, thank you, δε μπορουσα να το βρω με τιποτα

edit: nope, δε μπορω να το κανω. που κανω δεξι κλικ? :mad: :mad: :mad:

edit 2: yay το καταφερα, thanks again!

• Super Moderators
Δημοσ.

Ανοίγεις το tab με τα deployables (σου εμφανίζει πόσα μένουν να τοποθετήσεις στο deployment phase ούτως ή άλλως), εκεί εμφανίζει τα αμυντικά μέσα, ανάλογα με τις δυνάμεις που έχεις βάλει στο σενάριο.

Επιλέγεις ένα από το tab, και μετά δεξί κλικ και drag στην περιοχή και τη φορά με την οποία θες να το αναπτύξεις. Έχει και δυνατότητα ακύρωσης για να το βάλεις αλλού.

Χάρηκα που βοήθησα.

Δημοσ.

ειμαι τρελος φαν απο το πρωτο medieval,απο τοτε καθε τιτλο τον εχω λιωσει.

αυτο εχει 2 βδομαδες που ζοριζω τον εαυτο μου και δεν με παει καρδια ουτε να το ανοιξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...