chek2fire Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Προσωπικά πάντως το βαρέθηκα το game μέσα στις 20 ώρες που ξέρω είναι ελάχιστο για ένα strategy game. Ενώ με το europa το έχω λιώσει αντίθετα το rome δεν με τραβάει με τπτ. Ποιο πολύ με τράβηξε το napoleon παρά αυτό. Είναι και αυτή η μάχη που είναι γιούργια τελείως και δεν έχει και κάποιο ιδιαίτερη στρατιγική η τουλάχιστον εγώ δεν την έχω καταλάβει ακόμα.. Μάλλον θα του ξαναδώσω άλλη μια ευκαιρία και θα ξεκινήσω άλλο ένα gameplay τώρα στις αρχές του 14 που δήλωσαν ότι θα το βγάλουν για linux.
chek2fire Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 οχι απλά θα είναι σε linux.. αυτό από μόνο του αξίζει να το ξαναδώ συν ότι patch μπορεί να έχει βγει μέχρι τότε.
Bilbo1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδια, μπορει να μου πει καποιος πως σκατα κανω deploy τα deployable defences? :mad:
Daemonos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδια, μπορει να μου πει καποιος πως σκατα κανω deploy τα deployable defences? :mad: Τι εννοείς?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Nομίζω πως για να χρησιμοποιηθούν πρέπει να βρίσκεται ο στρατός σε αμυντική στάση, αλλά έχω πολύ καιρό να το δοκιμάσω.
totalius Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ποσταρε όλο χαρά η CA τη super duper πανοραμικη φωτο στο forum και έγινε ο κακός χαμός απο κάτω απο κόσμο που δε μπορεί ούτε να παίξει καν το game με πάνω απο 20fps. http://forums.totalwar.com/showthread.php/109656-Brand-New-Nomads-VS-Rome-Panoramic-Screenshot?s=ef0f3079fa2ed15b17c341196c7aea69 Πάντως η φωτο τα σπάει.
Bilbo1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Τι εννοείς? Nομίζω πως για να χρησιμοποιηθούν πρέπει να βρίσκεται ο στρατός σε αμυντική στάση, αλλά έχω πολύ καιρό να το δοκιμάσω. ωραια, ειμαι σε αμυντικη σταση, η σε camp η σε πολη και εχω ενα tab (οπως αυτο με τα units) που εχει τα defences. απο εκει και περα οτι και να εχω δοκιμασει να κανω δεν λειτουργει. μπορειτε να το δοκιμασετε και σε custom (siege) battle
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 To δοκίμασα σε custom siege, κανονικά λειτουργούν (δεξί κλικ και deploy σε επιτρεπόμενη ζώνη). 2
Bilbo1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 θελει δεξι κλικ πανω στην καρτα λοιπον? aaah, thank you, δε μπορουσα να το βρω με τιποτα edit: nope, δε μπορω να το κανω. που κανω δεξι κλικ? :mad: edit 2: yay το καταφερα, thanks again!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ανοίγεις το tab με τα deployables (σου εμφανίζει πόσα μένουν να τοποθετήσεις στο deployment phase ούτως ή άλλως), εκεί εμφανίζει τα αμυντικά μέσα, ανάλογα με τις δυνάμεις που έχεις βάλει στο σενάριο. Επιλέγεις ένα από το tab, και μετά δεξί κλικ και drag στην περιοχή και τη φορά με την οποία θες να το αναπτύξεις. Έχει και δυνατότητα ακύρωσης για να το βάλεις αλλού. Χάρηκα που βοήθησα.
national Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 ειμαι τρελος φαν απο το πρωτο medieval,απο τοτε καθε τιτλο τον εχω λιωσει. αυτο εχει 2 βδομαδες που ζοριζω τον εαυτο μου και δεν με παει καρδια ουτε να το ανοιξω.
Bilbo1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 και γιατι δυσκολευεσαι αμα δεν το εχεις παιξει? δεν καταλαβαινω κατι καλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα